Eurotoys

Alle anmeldelser

Eurotoys

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Eurotoys

Ser du etter en trygg og pålitelig forhandler som selger leker og produkter for barn på nett? Det finnes en enorm mengde med nettbutikker innenfor denne kategorien og det er kan nesten virke umulig å finne ut hva som er de beste alternativene. Eurotoys er for eksempel en stor forhandler av leketøy, men hvordan finner du ut om dette er butikken for deg? Her på denne siden kan du lese om andres erfaringer og opplevelser med dette selskapet slik at du enkelt kan finne ut om dette er en trygg og pålitelig forhandler. 

Om Eurotoys
Eurotoys er en nettbutikk som selger leketøy og andre produkter for barn. Selskapet ble etablert i 2001 og finnes nå på nett i Norge, Danmark, Finland og Tyskland. Selskapet har ingen fysiske butikker og all handel foregår på nettsidene for de ulike landene.

Produkter og tjenester av Eurotoys
Eurotoys fokuserer på barneleker og fører noen av de mest kjente merkene som Barbie, Lego og Brio. Lekesortimentet varierer fra actionfigurer, kosedyr og dukker, til sparkesykler, intex pool og svømmebasseng, lekebiler og kulebaner. I tillegg til leker fører nettbutikken også produkter som barnemøbler og barneklær. Alle produktene som selges på nettsiden er CE-merket, dette vil si at produktene oppfyller krav som myndighetene har satt for denne type produkt. Når produsentene CE-merker produktene sine sier de i utgangspunktet at produktet er trygt og sikkert å bruke, noe som er svært viktig når det kommer til leketøy og andre ting som hovedsakelig håndteres av barn. Eurotoys har en aldersgrense på 18 år for å få lov til å handle på nettsiden deres. De tilbyr også en standard angrerettstid på 14 dager der du står fritt til å returnere produktet, bortsett fra ved noen få produkter der man opplyses om dette i kvitteringen. Eurotoys kundeservice er tilgjengelig på både telefon og mail. Når du bestiller varer fra Eurotoys til Norge kan det påbeløpe toll på sendingen din. For å få avslag på bestillingen din hos Eurotoys kan du se etter gode tilbud eller rabattkoder som gir enten kan di deg avslag på bestillingen din eller goder som fri frakt.

Komplimenter, klager og tips om Eurotoys
Her på denne siden ønsker vi å hjelpe alle våre brukere med å finne de aller beste og mest populære nettbutikkene og forhandlerne. For at du og andre skal kunne være sikre på at nettforhandlerne dere tenker på å benytte dere av er trygge og pålitelige, deler vi alle anmeldelser som blir lagt igjen på siden vår. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse dersom du har handlet hos Eurotoys, eller benyttet deg av noen av tjenestene eller produktene til dette selskapet. Fortell gjerne litt om produktet - mottok du riktig produkt? (stil, størrelse, farge) Kvalitet - levde produktet opp til forventningene? Service - var du på noe tidspunkt i kontakt med deres kundeserviceavdeling, og hvordan opplevde du dette? Leveringstid, brukervennlighet og all annen relevant informasjon du kan dele vil være svært verdifull for våre brukere når de ser etter de beste nettbutikkene.