Ellos Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Ellos

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

T
Turcotte
Jeg har nylig handlet på Ellos-nettbutikk og vil gjerne dele min positive opplevelse av denne nettbutikken. På deres nettside fant jeg et stort utvalg av klær og sko i ulike størrelser til overkomm...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Anmeldelse: Positive erfaringer med shopping hos Ellos

  Jeg har nylig handlet på Ellos-nettbutikk og vil gjerne dele min positive opplevelse av denne nettbutikken. På deres nettside fant jeg et stort utvalg av klær og sko i ulike størrelser til overkommelige priser, samt en hjemavdeling med et bredt spekter av møbler og interiørartikler. Min bestilling ankom raskt og var godt pakket inn. Jeg ble imponert over den høye kvaliteten på produktene, som matchet beskrivelsene på nettstedet nøyaktig. Plaggene jeg kjøpte var både stilige og komfortable, noe jeg setter stor pris på når det gjelder motevarer. Det er også verdt å nevne at de har gode tilbud hele tiden, slik at man kan spare mye penger for de samme produktene sammenlignet med andre nettbutikker. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Ellos til alle i behov av fine klær eller ønsker å friske opp hjemmet sitt!


Andre så også på