Ellos

Alle anmeldelser

Ellos

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo Homeroom
Homeroom

Er du glad i å gjøre det koselig hjemme? Ønsker du et hjem som er vakkert og fult av inspirasjon? I dag kan du finne absolutt a...

Logo Sparkjøp
Sparkjøp

Ønsker du å spare både tid og penger på å finne den rette nettbutikken? Letter du etter en butikk på nett der ...

Ellos

Leter du etter en nettbutikk der du kan finne alt fra interiør til klær for både menn, kvinner og barn? På nett finnes det et enormt utvalg av nettbutikker innen dette segmentet, noe som fort kan gjøre det vanskelig å velge. Det er selvfølgelig viktig at butikken du velger å handle fra både er trygg og pålitelig. Dette kan du finne ut av ved å lese informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har handlet fra en nettbutikk som for eksempel Ellos her på ReviewsBird.

Om Ellos
Ellos er en netthandelsbedrift som ble opprettet i Borås i Sverige i 1947 av Lars Gustavsson og Olle Blomqvis. I starten fungerte selskapet som et postordrefirma som sendte ut kataloger med sortimentet sitt til potensielle kunder i posten. Kundene bestilte så varene de ønsket gjennom et bestillingsskjema som fulgte med i katalogen. I følge selskapet selv er de i dag en ledende aktør innen sitt segment i Norden med over 1,6 millioner aktive kunder.

Produkter og tjenester av Ellos
Ellos fører varer innen flere ulike produktkategorier for både menn, kvinner og barn. Du kan forvente å finne produkter som klær, sko, tilbehør, interiør, skjønnhet og sportsartikler. Du kan også sortere sortimentet etter både merkevarer og produkter som er nedsatt i pris. Ellos selger klær fra en rekke kjente merker som blant annet Gant, Adidas, BOSS, Diesel og Hummel, men de har også sitt eget varemerke. Når du handler fra denne nettbutikken vil leveringstiden variere etter hvor du befinner deg og hvilke varer du bestiller. Dersom du handler for over 499kr vil ordren din sendes fraktfritt, hvis bestillingen din er under dette beløpet vil fraktprisen variere etter hvilket leveringsalternativ du velger. Du har automatisk 30 dager returrett på alle kjøp fra denne nettbutikken, noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å sende varene i retur så lenge de fremstår som nye, ubrukte og i originalemballasjen. For å holde deg oppdatert på blant annet nyheter i sortimentet, tilbud og kampanjer så kan du melde deg på Ellos sitt nyhetsbrev som vil sørge for at du vil motta jevnlige e-poster om dette og mer. Før du fullfører et kjøp fra denne nettbutikken kan det også lønne seg å se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din. Du kan også følge selskapet på sosiale medier som Facebook, Instagram og Pinterest for mer informasjon og inspirasjon om produktene deres.

Komplimenter, klager og tips om Ellos
Har du handlet varer fra Ellos? Eller har du noen andre erfaringer med denne nettbutikken? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de aller beste nettbutikkene. Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse der du forteller litt om din erfaring med blant annet leveringstiden - kom produktet til forespeilet tid? Kvaliteten - stod produktet til forventningene? Kundeservicen eller annen informasjon du tror kan være nyttig for andre som vurderer å handle fra dette selskapet.