BilligVVS Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

BilligVVS

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

Z
Zulauf
Jeg har nylig gjort et kjøp hos BilligVVS, og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. De hadde et stort utvalg av VVS-produkter til svært rimelige priser, slik som det ble sagt på nettsiden dere...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Styrker: Stort utvalg av produkter | Rimelige priser | Fagfolk klar til å hjelpe deg | Rask levering.

  Jeg har nylig gjort et kjøp hos BilligVVS, og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. De hadde et stort utvalg av VVS-produkter til svært rimelige priser, slik som det ble sagt på nettsiden deres. Jeg likte veldig godt at de hadde fagfolk klare til å hjelpe meg med spørsmål eller bekymringer om produktene før jeg bestilte dem. Denne ekstra kundestøtten bidro virkelig til å sette meg trygg på mitt valg. Leveransen var også rask og effektiv. Jeg kunne spore pakken min hver eneste dag etter at den var sendt, noe som ga meg fred i sinnet mens jeg ventet på at den skulle ankomme. Alt i alt vil jeg sterkt anbefale BilligVVS for alle dine VVS-behov!


Andre så også på