BilligVVS

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 10
Service 10
Pris 10
Levering 10

Totalt

10
100.0% vil kjøpe her igjen

BilligVVS

Velkommen til BilligVVS - Din VVS-leverandør

VVS står for varme, vann og sanitær, og er viktige elementer i ethvert hjem. Uten riktig VVS-utstyr og installasjon kan vi ikke nyte varmt vann i dusjen, behagelig innendørstemperatur eller en effektiv avvanningssystem. Derfor er det viktig å finne en pålitelig VVS-leverandør som kan hjelpe deg med å få alt i orden i hjemmet ditt.

Hva er BilligVVS?

BilligVVS er en pålitelig og profesjonell VVS-leverandør som tilbyr et bredt utvalg av VVS-utstyr og installasjonstjenester til konkurransedyktige priser. Selskapet er kjent for sin høye kvalitet og god kundeservice, og har vært en favoritt blant kunder i mange år.

Kvalitetsprodukter til gode priser

BilligVVS er stolt av å tilby et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Enten du trenger en ny kjøkkenvask, dusjbatteri eller en hel renovering av badet, kan du finne alt du trenger hos BilligVVS.

Vi samarbeider med flere kjente merkevarer innen VVS-bransjen, som Ideal Standard, Villeroy & Boch, Grohe og Hansgrohe. Dette gir oss muligheten til å tilby produkter av høy kvalitet som er pålitelige og holdbare.

Enkle og sikre handelsvilkår

BilligVVS forstår viktigheten av enkel og sikker handel. Derfor har nettstedet et brukervennlig grensesnitt som gjør det enkelt å finne det du leter etter, og en sikker betalingsplattform som beskytter dine personlige opplysninger.

Vi tilbyr også en enkel og grei returpolicy, slik at du kan returnere eller bytte produkter hvis du ikke er fornøyd med dem. Vi ønsker å sikre at kundene våre er fornøyde og føler seg trygge gjennom hele kjøpsprosessen.

Profesjonell kundeservice

Hos BilligVVS legger vi stor vekt på kundeservice. Vi ønsker å sikre at du får den hjelpen du trenger, enten det er å finne riktig produkt, få veiledning om installasjon eller løse eventuelle problemer.

Vårt team av profesjonelle og kunnskapsrike medarbeidere er klare til å hjelpe deg med dine VVS-behov. Du kan enkelt kontakte oss via telefon eller e-post, og du vil få et raskt og presist svar tilbake.

Anmeldelser av BilligVVS

Vi tar våre anmeldelser på alvor, og vi ønsker å høre din opplevelse av BilligVVS. Vi oppfordrer deg til å dele din tilbakemelding og erfaring med oss og andre potensielle kunder. Dette vil bidra til å forbedre våre tjenester og sikre at vi fortsetter å tilby den beste kundeservicen og de beste produktene.

Som en berømt person en gang sa:

"Kundenes meninger kan være en viktig drivkraft for forbedring og vekst"

Kommenter din erfaring

Vi ønsker å høre din mening! Har du noen erfaringer med BilligVVS som du ønsker å dele? Vennligst legg igjen en kommentar nedenfor og hjelp oss å forbedre våre tjenester.

Vi setter pris på din tilbakemelding, og vi takker deg for at du valgte BilligVVS som din VVS-leverandør. Vi ser frem til å fortsette å betjene deg på best mulig måte.

Informasjon

Smalvollveien 58
0667 Oslo
Smalvollveien 58
Norge
info@billigvvs.no
21648880

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

Z
Zulauf 1 år siden
10
Jeg har nylig gjort et kjøp hos BilligVVS, og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. De hadde et stort utvalg av VVS-produkter til svært rimelige priser, slik som det ble sagt på nettsid...

Alle anmeldelser ( 1 )

Styrker: Stort utvalg av produkter | Rimelige priser | Fagfolk klar til å hjelpe deg | Rask levering.

Jeg har nylig gjort et kjøp hos BilligVVS, og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. De hadde et stort utvalg av VVS-produkter til svært rimelige priser, slik som det ble sagt på nettsiden deres. Jeg likte veldig godt at de hadde fagfolk klare til å hjelpe meg med spørsmål eller bekymringer om produktene før jeg bestilte dem. Denne ekstra kundestøtten bidro virkelig til å sette meg trygg på mitt valg. Leveransen var også rask og effektiv. Jeg kunne spore pakken min hver eneste dag etter at den var sendt, noe som ga meg fred i sinnet mens jeg ventet på at den skulle ankomme. Alt i alt vil jeg sterkt anbefale BilligVVS for alle dine VVS-behov!

Z
Zulauf 1 år siden
10
Bestille
10
Service
10
Pris
10
Levering
10
Totalt
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!