Hundeutstyr

Alle anmeldelser

Hundeutstyr

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Hundeutstyr

Våre firbeinte venner er noe av det viktigste vi har, og vi ønsker selvfølgelig å sørge for at produktene og utstyret til hundene våres er av høyeste kvalitet. Ser du etter en nettbutikk som har alt du trenger for din hund? I dag finnes det er rekke nettbutikker innen dette segmentet og Hundeutstyr er en av disse, men hvordan finner du ut om dette er en pålitelig forhandler av trygge produkter? Her på denne deler vi informasjon og anmeldelser om andres erfaringer med hundeutstyr for at du skal kunne være sikker på at dette er en butikk som passer for deg. 

Om Hundeutstyr
Hundeutstyr er et selskap som fokuserer på utstyr og tilbehør til hund, og har eksistert i en viss form siden 2005. Selskapet hevder å være en av Norges eldste nettbutikker for hundeutstyr med mål om å kunne tilby de beste produktene til rimelige priser, fornøyde kunder og rask levering. De sier også at de siden 2005 har oppnådd en stor kundegruppe som har gitt en rekke positive tilbakemeldinger. i 2020 ble Hundeutstyr kjøpt opp av selskaper Four Paws AS, som drives og eies av VOCO AS. 

Produkter og tjenester av Hundeutstyr
Hos Hundeutstyr kan du kjøpe en rekke utstyr og tilbehør til din hun og deg som hudeeier. Varesortimentet er delt inn i flere produktkategorier der i blant hundeleker, jakt & trening og hundeklær. Du finner også en rekke produkter innen mat, vitaminer, bur, halsbånd, hundeposer og mye mer. Nettsiden har også en egen kampanjeside der du finner alle produktene som er nedsatt i pris. For å følge med på de gjeldende kampanjene kan du også melde deg på nyhetsbrevet deres, og det kan også være lurt å se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din. Alle prisene på nettsiden er inkludert moms (merverdiavgift) og siden dette er en Norsk nettbutikk vil det heller ikke komme noen tilleggsavgift for toll. Når du handler hos Hundeutstyr tilbyr de gratis frakt på alle ordrer som har en totalsum på, eller over, 499kr. I tillegg til de vanlige betalingsalternativene kan du også betale ordren din via Vipps eller benytte deg av faktura- og delbetaling. Hos Hundeutstyr har du automatisk 14 dager angrerett (forutsatt at angrerettloven gjelder for varene) noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å sende produktene i retur så lenge de fremstår som nye, ubrukte og i originalemballasjen. 

Komplimenter, klager og tips om Hundeutstyr
Har du handlet varer fra Hundeutstyr? Eller har du noen erfaringer med produktene eller tjenestene til denne nettbutikken? Da vil vi svært gjerne høre om din opplevelse! Vi ønsker å gjøre det enkelt for alle å finne frem til de aller beste nettbutikkene. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse der du forteller litt om produktet du har erfaring med, tiden det tok før produktet ble levert, servicen dersom du var i kontakt med deres kundeserviceavdeling, kvaliteten, bestillingsprosessen eller annen informasjon som kan være nyttig for andre som vurderer å handle fra denne nettbutikken.