Hundeutstyr Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Hundeutstyr

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

F
Forrest
Jeg nylig besøkte Hundeutstyr.no for å se etter noen produkter til min lille valp. Jeg var imponert over utvalget av hundeklær, bur og senger som de hadde tilgjengelig online. Bestillingen var enke...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Hundeutstyr.no – En fantastisk butikkopplevelse!

  Jeg nylig besøkte Hundeutstyr.no for å se etter noen produkter til min lille valp. Jeg var imponert over utvalget av hundeklær, bur og senger som de hadde tilgjengelig online. Bestillingen var enkel, og jeg satte pris på at de har gratis frakt. Produktene ble også raskt levert. Det jeg likte mest med nettbutikken er at den er oversiktlig og velorganisert, det gjorde det enkelt å finne akkurat det jeg lette etter uten å måtte komme i kontakt med kundeservice for hjelp. Produktene virker også av god kvalitet, særlig hundeburet som føles robust og trygt for min valp. Samlet sett hadde jeg en veldig positiv opplevelse hos Hundeutstyr.no. Jeg vil anbefale dem til alle som trenger nye produkter til sin firbente venn!


Andre så også på