TradeInn

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 8
Service 10
Pris 10
Levering 10

Totalt

9.5
100.0% vil kjøpe her igjen

TradeInn

Mange ganger er det sånn at du finner en butikk du liker, som har fin stil og gode priser, men som ikke alltid selger det du er ute etter. Så kan det ved andre anledninger være det motsatte, at butikken har det man vil kjøpe, men resten står ikke i stil. Så har man på motsatt side en butikk som TradeInn, en butikk som selger stort sett alt du behøver, i hvert fall innen sport, og som har gode priser. Kanskje har du erfaring med denne butikken? Om ikke så les gjerne videre her i vår anmeldelse, så skal vi forsøke å hjelpe deg med å finne frem til informasjonen du som kunde er ute etter. Forhåpentligvis så er det noe som hjelper deg i din shopping!

Hva du bør vite om Tradeinn

Det er massevis av interessant fakta om denne butikken. Først og fremst er det kanskje fint å vite at den er spansk! Det er kanskje ikke noe du hadde regnet med, men det er altså tilfellet her, og det gir en ny dimensjon til shoppingen. Ikke at det bør forstyrre altfor mye, da Spania er i EU, og du har de samme rettighetene som du alltid har. På samme måte dersom butikken hadde vært norsk, for den del. Og det er jo på mange måter betryggende at man har det. For det er ikke fritt for at man kjøper feil en gang i blant, spesielt om du for eksempel skal kjøpe fotballsko til et barn. Da passer det ikke like godt som man kanskje skulle tro.

Dog er det greit å vite at gratis frakt ikke er noe denne butikken tilbyr, med mindre det er et spesielt tilbud, eller noe lignende. Men det er for så vidt greit nok, for produktkvaliteten er uansett så høy at det ikke forstyrrer nevneverdig. Og det er jo ikke noe vi kan si om alle butikker vi anmelder!

Hva du får hos Tradeinn

Det holder bare å gå inn på lenken vår, så vil du bli introdusert til hele deres sortiment. Faktisk er det så stort at de har delt det opp i flere underkategorier, som i sin tur er egne butikker. Om du vil kjøpe ting til fotball for eksempel er det en helt egen kategori, og der vil du ikke finne utstyr til vintersport. Det er i sin egen kategori, og de har sine egne navn. GoalInn er det for fotball og for vinter heter det SnowInn. Navn som du kjenner igjen fort, og som du vet hva innebærer.

Og det er ikke sånn at de har spart på kvaliteten i sortimentet og utvalget deres. På fotballsiden vil du for eksempel se Sergio Ramos reklamere for varene deres, og navnene på merkene de selger vil alle kjenne igjen, som Nike, Adidas og hundrevis av andre.

Det er en tydelig høy kvalitet på det TradeInn selger, og hvordan de opererer. Vil du som har handlet der før fortelle litt om det? Gjør gjerne det her, og hjelp andre!

Informasjon

C. Pirineus 9
17460 Celrá
C. Pirineus 9
Spania
support@tradeinn.com
+34932200089

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

F
Frederique Crooks 1 år siden
9.5
Jeg har nylig handlet på TradeInn, og jeg er veldig fornøyd med min erfaring. Nettbutikken hadde et stort utvalg av produkter fra noen av de beste merkene innen sportsutstyr, mote, teknologi...

Alle anmeldelser ( 1 )

Fantastisk shoppingopplevelse hos TradeInn

Jeg har nylig handlet på TradeInn, og jeg er veldig fornøyd med min erfaring. Nettbutikken hadde et stort utvalg av produkter fra noen av de beste merkene innen sportsutstyr, mote, teknologi og DIY. Jeg fant alt jeg trengte til en god pris, og det var enkelt å finansiere kjøpet mitt. Jeg satte også pris på den enkle returprosessen hvis jeg skulle ønske å returnere noe. Det som virkelig skilte seg ut i min opplevelse var TradeInns imponerende rabatter - opptil 70% avslag på prisen! Dette gjorde at jeg kunne kjøpe produktene mine til en enda bedre pris enn forventet. Alt i alt vil jeg anbefale TradeInn til alle som leter etter høy kvalitet for mindre penger!

F
Frederique Crooks 1 år siden
Bestille
8
Service
10
Pris
10
Levering
10
Totalt
9.5
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!