TradeInn Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

TradeInn

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

F
Frederique Crooks
Jeg har nylig handlet på TradeInn, og jeg er veldig fornøyd med min erfaring. Nettbutikken hadde et stort utvalg av produkter fra noen av de beste merkene innen sportsutstyr, mote, teknologi og DIY...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk shoppingopplevelse hos TradeInn

  Jeg har nylig handlet på TradeInn, og jeg er veldig fornøyd med min erfaring. Nettbutikken hadde et stort utvalg av produkter fra noen av de beste merkene innen sportsutstyr, mote, teknologi og DIY. Jeg fant alt jeg trengte til en god pris, og det var enkelt å finansiere kjøpet mitt. Jeg satte også pris på den enkle returprosessen hvis jeg skulle ønske å returnere noe. Det som virkelig skilte seg ut i min opplevelse var TradeInns imponerende rabatter - opptil 70% avslag på prisen! Dette gjorde at jeg kunne kjøpe produktene mine til en enda bedre pris enn forventet. Alt i alt vil jeg anbefale TradeInn til alle som leter etter høy kvalitet for mindre penger!


Andre så også på