Light in the Box

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 10
Service 10
Pris 8
Levering 6

Totalt

8.5
100.0% vil kjøpe her igjen

Light in the Box

Er du på jakt etter en nettbutikk som selger ting litt utenom det vanlige? Eller kanskje du ser etter en morsom gave til en venn? Nå finnes det massevis av nettbutikker som selger gadgeter, morsomme artikler, praktiske produkter og duppeditter på ett og samme sted. Light in the Box er en av nettbutikkene innen dette området, men hvordan finner du ut om dette er en trygg og pålitelig forhandler? Her på denne siden hjelper vi deg med dette ved å dele informasjon og kundeanmeldelser om ulike butikker slik at du enkelt kan finne frem til de aller beste butikkene på nett!

Om Light in the Box

Light in the Box er en forhandler av en rekke ulike produktkategorier på nett. selskapet ble grunnlagt i Kina i 2007 av Quij Guo, Xin Wen, Liang Zhang, Jun Liu og Chit Chau. I starten opererte selskapet som Light in The Box Limited, men etter en omstrukturering i mars 2008 ble selskapet til Light in the Box Holding Co. Målet til grunnleggerne var å bygge en e-handel som dro nytte av Kinas produksjon og forsyningskjede. I 2013 var selskapet aktiv på det Amerikanske markedet og har siden fortsatt å vokse, og sender i dag varer til land over hele kloden.

Produkter og tjenester av Light in the Box

Sortimentet hos Light in the Box er svært varierende og inneholder en rekke ulike produktkategorier. Du kan forvente å finne artikler innen klær, gadgets, leker, belysning, elektronikk, mobiltilbehør, kostymer, brudekjoler, barneartikler og mye mer. De selger blant annet produkter som smartklokker, hodetelefoner, morsomme T-skjorter, smykker og husholdningsartikler. Når du handler hos Light in the Box tilbyr de gratis frakt på alle ordrer som overstiger en totalsum på €49(Euro). Leveringstiden hos nettbutikkene varierer veldig etter hvilket produkt du kjøper, du finner en oversikt over de ulike leveringstidene for de ulike kategoriene under "beregnet leveringstid". Det finnes en rekke tilbud og salgskampanjer på nettsiden deres, i tillegg gir de tidvis også ut rabattkoder som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din. Vær oppmerksom på at prisene på nettsiden ikke inkluderer Norsk MVA (merverdiavgift) på 25% og en eventuell tollavgift dekkes også av deg som kunde. Hos Light in the Box tilbyr de alle de vanlige betalingsmetodene som VISA, Mastercard, PayPal mm. I tillegg til Klarna som også gir deg muligheten for å betale ordren din i flere omganger, betale via faktura, eller også å utsette betalingen.

Komplimenter, klager og tips om Light in the Box

Har du noen erfaringer med denne nettbutikken? Har du handlet varer eller benyttet deg av noen andre tjenester fra Light in the Box? Da ønsker vi å høre om din opplevelse! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse slik at andre lesere enkelt kan finne ut om dette er en god, trygg og pålitelig forhandler. Si gjerne litt om leveringstiden, produktet, kvaliteten, servicen, bestillingsprosessen, brukervennligheten og annen informasjon du tenker kan være relevant for andre når de skal avgjøre om de ønsker å benytte seg av produktene eller tjenestene til denne nettbutikken!

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

H
Herbert 2 år siden
8.5
Jeg har nylig gjort en fantastisk kjøpsopplevelse på Light in the Box. De tilbyr et bredt utvalg av produkter innenfor kategorier som klær, hjem og hage samt elektronikk. Jeg ønsket å kjøpe...

Alle anmeldelser ( 1 )

Fantastisk service fra Light in the Box!

Jeg har nylig gjort en fantastisk kjøpsopplevelse på Light in the Box. De tilbyr et bredt utvalg av produkter innenfor kategorier som klær, hjem og hage samt elektronikk. Jeg ønsket å kjøpe en brudekjole, og jeg ble imponert over det store utvalget i deres bryllupsavdeling. Nettstedet er veldig brukervennlig med mange alternativer for filtrering og sortering som gjorde det enkelt for meg å finne min drømmekjole. Betalingsprosessen var også trygg og sikker. Det jeg virkelig satte pris på var at de tilbød lynrask levering, så selv om jeg bestilte internasjonalt fikk jeg den nye brudekjolen min levert på kun noen få dager. Pakken kom til meg godt pakket inn og produktet overstiger mine forventninger når det kommer til passform og kvalitet. Takk så mye, Light in the Box! Dere bidro virkelig til at mitt bryllup blir helt perfekt!

H
Herbert 2 år siden
Bestille
10
Service
10
Pris
8
Levering
6
Totalt
8.5
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!