Light in the Box Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Light in the Box

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

H
Herbert
Jeg har nylig gjort en fantastisk kjøpsopplevelse på Light in the Box. De tilbyr et bredt utvalg av produkter innenfor kategorier som klær, hjem og hage samt elektronikk. Jeg ønsket å kjøpe en brud...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk service fra Light in the Box!

  Jeg har nylig gjort en fantastisk kjøpsopplevelse på Light in the Box. De tilbyr et bredt utvalg av produkter innenfor kategorier som klær, hjem og hage samt elektronikk. Jeg ønsket å kjøpe en brudekjole, og jeg ble imponert over det store utvalget i deres bryllupsavdeling. Nettstedet er veldig brukervennlig med mange alternativer for filtrering og sortering som gjorde det enkelt for meg å finne min drømmekjole. Betalingsprosessen var også trygg og sikker. Det jeg virkelig satte pris på var at de tilbød lynrask levering, så selv om jeg bestilte internasjonalt fikk jeg den nye brudekjolen min levert på kun noen få dager. Pakken kom til meg godt pakket inn og produktet overstiger mine forventninger når det kommer til passform og kvalitet. Takk så mye, Light in the Box! Dere bidro virkelig til at mitt bryllup blir helt perfekt!


Andre så også på