Spreadshirt

Alle anmeldelser

Spreadshirt

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Spreadshirt

Er du lei av å ikke finne T-skjorter som passer din stil? Eller er du på jakt etter en morsom T-skjorte du kan gi i gave? I dag finnes det flere netthandler som lar deg designe ditt eget print for ulike klesartikler, men om du skal lage ditt eget design er det selvsagt viktig å sørge for at selskapet leverer produkter av god kvalitet. Spreadshirt er en nettbutikk som lar deg designe dine egne print for T-skjorter, og her på denne siden kan du lese anmeldelser om andres opplevelser og erfaringer med Spreadshirt før du bestemmer deg om du ønsker å benytte deg av produktene eller tjenestene til dette selskapet. 

Om Spreadshirt
Spreadshirt er et selskap som selger topper og T-skjorter med spesialdesignede print på nett. Selskapet ble etablert i Leipzig, Tyskland, i 2002 og er i følge selskapet selv en av verdens ledende netthandelsplattformer for klær og tilbehør med spesialdesignede print. De hevder å ha over 100.000 aktive selgere på 12 språk og 18 markeder. Visjonen til selskapet er å være et av de ledende nettforhandlerne for kreative og spesialdesignede print for klær og tilbehør.

Produkter og tjenester av Spreadshirt
Selv om spesialdesignede T-skjorter er et av de mest markedsførte produktene fra Spreadshirt finnes det en rekke andre produkter på nettsiden deres. Hovedkategoriene er T-skjorter, firmaklær, gaver, fotogaver, gensere, singlets, babyklær, vesker og grupper. Du kan spesialdesigne print til alt fra kopper og ryggsekker til T-skjorter og babysmekker. I tillegg til å designe dine egne print kan du også handle ferdige print fra dyktige designere. Du kan også kjøpe produkter som klistremerker og munnbind. Når du handler hos Spreadshirt har du automatisk 30 dagerbytterett som vil si at du kan returnere varene du handler innen denne perioden. Dette gjelder selv om du har bestilt et egendesignet produkt. Du kan velge mellom å bytte i en ny vare eller ha kjøpesummen til gode for din neste bestilling. Du må melde inn om returen på forhånd og den vil normalt sett bli behandlet innen syv virkedager, dersom bestillingsverdien er over 400kr dekker selskapet fraktkostnadene men for alle andre ordrer dekker kjøperen disse utgiftene selv. Du kan betale ordren din med et vanlig betalingskort eller med PayPal. Det kan også være lurt å se opp for en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din dersom du bestemmer deg for å handle fra denne nettbutikken. 

Komplimenter, klager og tips om Spreadshirt
Har du benyttet deg av noen av produktene eller tjenestene til Spreadshirt? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse og erfaring med Spreadshirt. Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg og andre lesere og finne frem til de aller beste nettbutikkene. Si gjerne litt om leveringstiden - kom produktet til forventet tid? Kvaliteten - stod produktet til forventningene? Bestillingsprosessen - var det enkelt å gjennomføre en bestilling på nettsiden deres? Servicen og eventuelt annen informasjon du tror kan være nyttig for andre som vurderer å handle fra Spreadshirt.