Spreadshirt Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Spreadshirt

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

H
Hoyt Haley
Jeg har nylig hatt en fantastisk opplevelse med Spreadshirt. Jeg kjøpte en t-skjorte med trykk, og jeg var veldig fornøyd med resultatet. Designprosessen var svært enkel og intuitiv, og jeg likte å...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk kundeservice med bred produktutvalg hos Spreadshirt

  Jeg har nylig hatt en fantastisk opplevelse med Spreadshirt. Jeg kjøpte en t-skjorte med trykk, og jeg var veldig fornøyd med resultatet. Designprosessen var svært enkel og intuitiv, og jeg likte å kunne legge til mine egne bilder og tekst for å gjøre det personlig. Kvaliteten på skjorten var også imponerende - stoffet føltes mykt, men samtidig robust nok til at jeg ikke bekymret meg for at designet skulle falme eller krakelere etter bare noen få vask. Jeg ble positivt overrasket over hvor raskt bestillingen min ble levert også. Overall, anbefaler jeg definitivt Spreadshirt til alle som ønsker å lage sin egen unike klesstil på nett. Deres utvalg av produkter er omfattende, fra t-skjorter til gensere og så mye mer!


Andre så også på