Spreadshirt

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 6
Service 10
Pris 8
Levering 6

Totalt

7.5
100.0% vil kjøpe her igjen

Spreadshirt

Er du lei av å ikke finne T-skjorter som passer din stil? Eller er du på jakt etter en morsom T-skjorte du kan gi i gave? I dag finnes det flere netthandler som lar deg designe ditt eget print for ulike klesartikler, men om du skal lage ditt eget design er det selvsagt viktig å sørge for at selskapet leverer produkter av god kvalitet. Spreadshirt er en nettbutikk som lar deg designe dine egne print for T-skjorter, og her på denne siden kan du lese anmeldelser om andres opplevelser og erfaringer med Spreadshirt før du bestemmer deg om du ønsker å benytte deg av produktene eller tjenestene til dette selskapet.

Om Spreadshirt

Spreadshirt er et selskap som selger topper og T-skjorter med spesialdesignede print på nett. Selskapet ble etablert i Leipzig, Tyskland, i 2002 og er i følge selskapet selv en av verdens ledende netthandelsplattformer for klær og tilbehør med spesialdesignede print. De hevder å ha over 100.000 aktive selgere på 12 språk og 18 markeder. Visjonen til selskapet er å være et av de ledende nettforhandlerne for kreative og spesialdesignede print for klær og tilbehør.

Produkter og tjenester av Spreadshirt

Selv om spesialdesignede T-skjorter er et av de mest markedsførte produktene fra Spreadshirt finnes det en rekke andre produkter på nettsiden deres. Hovedkategoriene er T-skjorter, firmaklær, gaver, fotogaver, gensere, singlets, babyklær, vesker og grupper. Du kan spesialdesigne print til alt fra kopper og ryggsekker til T-skjorter og babysmekker. I tillegg til å designe dine egne print kan du også handle ferdige print fra dyktige designere. Du kan også kjøpe produkter som klistremerker og munnbind. Når du handler hos Spreadshirt har du automatisk 30 dager bytterett som vil si at du kan returnere varene du handler innen denne perioden. Dette gjelder selv om du har bestilt et egendesignet produkt. Du kan velge mellom å bytte i en ny vare eller ha kjøpesummen til gode for din neste bestilling. Du må melde inn om returen på forhånd og den vil normalt sett bli behandlet innen syv virkedager, dersom bestillingsverdien er over 400kr dekker selskapet fraktkostnadene men for alle andre ordrer dekker kjøperen disse utgiftene selv. Du kan betale ordren din med et vanlig betalingskort eller med PayPal. Det kan også være lurt å se opp for en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din dersom du bestemmer deg for å handle fra denne nettbutikken.

Komplimenter, klager og tips om Spreadshirt

Har du benyttet deg av noen av produktene eller tjenestene til Spreadshirt? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse og erfaring med Spreadshirt. Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg og andre lesere og finne frem til de aller beste nettbutikkene. Si gjerne litt om leveringstiden - kom produktet til forventet tid? Kvaliteten - stod produktet til forventningene? Bestillingsprosessen - var det enkelt å gjennomføre en bestilling på nettsiden deres? Servicen og eventuelt annen informasjon du tror kan være nyttig for andre som vurderer å handle fra Spreadshirt.

Informasjon

Gießerstr. 27
04229 Leipzig
Gießerstr. 27
Tyskland
info@spreadshirt.net
+4780024818

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

H
Hoyt Haley 1 år siden
7.5
Jeg har nylig hatt en fantastisk opplevelse med Spreadshirt. Jeg kjøpte en t-skjorte med trykk, og jeg var veldig fornøyd med resultatet. Designprosessen var svært enkel og intuitiv, og jeg...

Alle anmeldelser ( 1 )

Fantastisk kundeservice med bred produktutvalg hos Spreadshirt

Jeg har nylig hatt en fantastisk opplevelse med Spreadshirt. Jeg kjøpte en t-skjorte med trykk, og jeg var veldig fornøyd med resultatet. Designprosessen var svært enkel og intuitiv, og jeg likte å kunne legge til mine egne bilder og tekst for å gjøre det personlig. Kvaliteten på skjorten var også imponerende - stoffet føltes mykt, men samtidig robust nok til at jeg ikke bekymret meg for at designet skulle falme eller krakelere etter bare noen få vask. Jeg ble positivt overrasket over hvor raskt bestillingen min ble levert også. Overall, anbefaler jeg definitivt Spreadshirt til alle som ønsker å lage sin egen unike klesstil på nett. Deres utvalg av produkter er omfattende, fra t-skjorter til gensere og så mye mer!

H
Hoyt Haley 1 år siden
Bestille
6
Service
10
Pris
8
Levering
6
Totalt
7.5
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!