ABOUT YOU Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

ABOUT YOU

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

B
Benjamin
Jeg er veldig fornøyd med min opplevelse hos ABOUT YOU. De tilbyr et bredt utvalg av klær fra over 1000 toppmerker, og prisen var også veldig rimelig. Leveringen var rask og gratis i tillegg! Jeg e...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Positiv opplevelse hos About You

  Jeg er veldig fornøyd med min opplevelse hos ABOUT YOU. De tilbyr et bredt utvalg av klær fra over 1000 toppmerker, og prisen var også veldig rimelig. Leveringen var rask og gratis i tillegg! Jeg elsket at jeg hadde muligheten til å returnere produkter innen 100 dager uten noen problemer. Det som virkelig skilte seg ut for meg var kundeservicen deres. Da jeg trengte hjelp med mitt kjøp, ble jeg møtt med en vennlig og tålmodig representant som gjorde sitt beste for å svare på alle mine spørsmål og bekymringer. Overall, min erfaring hos ABOUT YOU har vært positiv fra start til slutt, og jeg vil definitivt handle igjen hos dem!


Andre så også på