ABOUT YOU

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 6
Service 8
Pris 8
Levering 10

Totalt

8
100.0% vil kjøpe her igjen

ABOUT YOU

Om ABOUT YOU

ABOUT YOU er en nettbutikk som tilbyr et omfattende utvalg av dame-, herre- og barnemote. Med et imponerende spekter av merker og stiler, er ABOUT YOU det ideelle stedet å handle for enhver moteentusiast.

Inspirerende mote for kvinner

Ved ABOUT YOU, er kvinner i fokus. Uansett om du leter etter en trendy kjole til en spesiell anledning eller et komfortabelt par jeans for en avslappet dag, har ABOUT YOU det du trenger. Den varierte samlingen av klær, sko og tilbehør tilbyr noe for enhver smak og stil.

Yttertøy og jakker - vær klar for enhver sesong

Når det kommer til yttertøy og jakker, har ABOUT YOU et bredt utvalg av alternativer som vil holde deg varm og stilig gjennom alle årstidene. Uansett om du leter etter en lett overgangsjakke eller en varm vinterfrakk, har ABOUT YOU det perfekte plagget for deg.

Bukser for enhver anledning

ABOUT YOU tilbyr et bredt utvalg av bukser som passer til enhver anledning. Enten du leter etter en trendy Boyfriend Jeans eller et par klassiske tekstilbukser, er ABOUT YOU stedet å lete. Med hjelp av størrelsesrådgiveren kan du enkelt finne den perfekte buksestørrelsen for deg.

Uunnværlige sko og tilbehør

Skor og tilbehør er avgjørende for ethvert antrekk. ABOUT YOU tilbyr et bredt utvalg av sko som passer til alle sesonger. Enten du foretrekker høye hæler, joggesko eller pumps, vil du finne det hos ABOUT YOU. I tillegg til sko, tilbyr ABOUT YOU også et utvalg av accessories som vil fullføre antrekket ditt.

En feilfri handleopplevelse

ABOUT YOU er dedikert til å gi kundene en feilfri handleopplevelse. Med rask og praktisk levering og en 100-dagers returrett, kan du være trygg på at du vil finne det perfekte plagget for deg. Kundeserviceteamet er også tilgjengelig for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha.

"Mote er det mest intellektuelle aspektet av en kultur." - Walter Benjamin

Konklusjon

Samlet sett er ABOUT YOU den ultimate destinasjonen for alle moteelskere der ute. Med et imponerende utvalg av klær, sko og tilbehør, er det noe for enhver stil og smak. Med fokus på kundetilfredshet og en brukervennlig opplevelse, vil du ikke bli skuffet når du handler hos ABOUT YOU.

Gi deg selv muligheten til å oppdage de nyeste trendene, finne ditt neste favorittantrekk og handle med stil hos ABOUT YOU.

Vi håper denne anmeldelsen har vært nyttig for deg. Vi vil gjerne høre din mening også! Vennligst legg igjen en anmeldelse på vår hjemmeside for å dele dine erfaringer med ABOUT YOU.

Informasjon

Domstraße 10
20095 Hamburg
Domstraße 10
Tyskland
kundeservice@aboutyou.no
80069193

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

B
Benjamin 1 år siden
8
Jeg er veldig fornøyd med min opplevelse hos ABOUT YOU. De tilbyr et bredt utvalg av klær fra over 1000 toppmerker, og prisen var også veldig rimelig. Leveringen var rask og gratis i tillegg...

Alle anmeldelser ( 1 )

Positiv opplevelse hos About You

Jeg er veldig fornøyd med min opplevelse hos ABOUT YOU. De tilbyr et bredt utvalg av klær fra over 1000 toppmerker, og prisen var også veldig rimelig. Leveringen var rask og gratis i tillegg! Jeg elsket at jeg hadde muligheten til å returnere produkter innen 100 dager uten noen problemer. Det som virkelig skilte seg ut for meg var kundeservicen deres. Da jeg trengte hjelp med mitt kjøp, ble jeg møtt med en vennlig og tålmodig representant som gjorde sitt beste for å svare på alle mine spørsmål og bekymringer. Overall, min erfaring hos ABOUT YOU har vært positiv fra start til slutt, og jeg vil definitivt handle igjen hos dem!

B
Benjamin 1 år siden
Bestille
6
Service
8
Pris
8
Levering
10
Totalt
8
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!