Timarco

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 10
Service 10
Pris 10
Levering 10

Totalt

10
100% vil kjøpe her igjen

Timarco

Sliter du med å finne undertøy som passer til din kroppsfasong? Må du ofte innom flere butikker for å finne det du trenger? I dag finnes det et stort antall nettbutikker som fokuserer på salg av undertøy for både menn og kvinner. Timarco er en av disse, men når det kommer til netthandel kan det være vanskelig å finne ut om dette er trygge og pålitelige butikker før man handler hos de. Her kan vi hjelpe deg med dette! På denne siden kan du lese om andres erfaringer og opplevelser med de ulike selskapene slik at du enkelt kan velge det aller beste alternativet for deg.

Om Timarco

Timarco er en bedrift som har vært tilstede på nett helt siden 1997. Selskapet er opprinnelig fra Sverige og har sitt hovedkontor i Bromma. De har senere opprettet lokale nettbutikker i andre land som Tyskland, Østerrike Nederland mm. Den norske nettbutikken Timarco AS ble stiftet i 2017 og har siden blitt en anerkjent forhandler. Selskapet har satt et mål om å bli en av Europas aller største forhandlere av undertøy på nett.

Produkter og tjenester av Timarco

Timarcos fører et bredt sortiment av undertøy, sokker, superundertøy, klær mm. De selger produkter fra noen av de aller største merkevarene innen disse kategoriene som blant annet Sloggi, Triumph, Pierre Robert, Dovre, Calida og mange fler. I og med at dette selskapet har stort fokus på undertøy kan du her finne flere varianter og størrelser enn i de fleste andre klesbutikker. Dette er svært nyttig for blant annet kvinner med stor byste og de som ønsker undertøy av høy kvalitet. i tillegg til klær og undertøy har Timarco også et utvalg av sko og sandaler for både kvinner, menn og barn av merker som Crocs, Birkenstock, Scholl og Havaianas. Når du handler hos denne nettbutikken tilbyr de gratis frakt og 60 dagers åpent kjøp for alle artikler, utenom undertøy som ikke kan byttes av hygieniske årsaker, slik at du kan sende varene i retur dersom du skulle ombestemme deg eller produktet ikke passer i størrelse. Du kan velge mellom alle de vanlige betalingsmetodene i tillegg til Vipps, PayPal og Klarna (mulighet for delbetaling). Den normale leveringstiden ligger på rundt 3-10 virkedager dersom de har varene på lager. For å handle hos denne nettbutikken må du være fylt 18 år eller ha godkjenning fra dine foresatte. Før du legger inn en bestilling hos Timarco kan det være lurt å se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på din ordre.

Komplimenter, klager og tips om Timarco

Har du benyttet deg av produktene eller tjenestene til denne nettbutikken? Har du en formening om troverdigheten eller servicen til dette selskapet? Da setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse slik at vi kan hjelpe andre lesere med å vurdere om dette er riktig butikk for dem! Si gjerne litt om leveringstiden, kvaliteten, produktet og annen informasjon du tror kan være verdifull for andre som vurderer å benytte seg av tjenestene til Timarco.

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Alle anmeldelser ( 0 )

Ingen anmeldelser ennå.

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!