Jewelbox

Alle anmeldelser

Jewelbox

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Jewelbox

Smykker og øreringer er det perfekte tilbehøret til ethvert antrekk. Er du på jakt etter en butikk som selger alt du trenger av smykker? I dag kan du finne alt du trenger på nett og det finnes et hav av ulike nettbutikker innenfor dette segmentet. Jewelbox er en av disse nettbutikkene, men hvordan kan du være sikker på at dette er en trygg og pålitelig forhandler? Her på denne siden ønsker vi å gjøre det lettere for deg å finne frem til de beste alternativene på nett og derfor deler vi informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har kjennskap til Jewelbox slik at du enkelt kan finne ut om dette er en butikk for deg!

Om Jewelbox
jewelbox er en Norsk nettbutikk innen varesegmentet smykker, øredobber og tilbehør. Selskapets mål er å kunne tilby kundene sine en sikker og unik shoppingopplevelse via sin nettbutikk. Både Jewelbox sitt kontor og varelager holder til i Oslo. Nettsiden er bygget på en plattform som er levert av 24 nettbutikk, et selskap som tilbyr ferdige nettsider og bygging av nettbutikker. 

Produkter og tjenester av Jewelbox
Hos Jewelbox finner du en rekke ulike produkter innenfor smykker og tilbehør fra kjente og ukjente merkevarer. Noen av de mest kjente merkene de fører er blant annet Snö of Sweden, Pilgrim og Amundsen Jewellery. Varesortimentet er sortert etter ulike produktkategorier som smykker, øredobber, hårpynt, klokker og ringer. Du finner også produkter som armbånd og ankelsmykker. De har også en egen salgsside der du kan finne alle varerne som er nedsatt i pris, og for å holde deg oppdatert på alle gjeldende kampanjer kan du melde deg på nyhetsbrevet deres. Det kan også være lurt å se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din dersom du bestemmer deg for å handle fra denne nettsiden. Når du handler varer fra Jewelbox tilbyr de gratis frakt på alle ordrer, og har en normal leveringstid på 1-3 virkedager. Alle prisene på nettsiden er inkludert merverdiavgift og siden varene sendes fra Norge vil det heller ikke bli lagt til noen ekstra avgift for toll. Hos Jewelbox har du automatisk 30 dager angrerett, noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å sende varen i retur så lenge produktet fremstår som nytt og i sin originalemballasje. I tillegg de de vanlige betalingsmetodene som Visa og Mastercard, kan du også velge betalingsalternativ som PayPal, Vipps og Klarna. Betaling via Klarna gir også mulighet for å betale via faktura, delbetaling og utsettelse av betalingen. 

Komplimenter, klager og tips om Jewelbox
Har du handlet smykker eller tilbehør fra Jewelbox? For å gjøre det enklere for deg og andre å finne de aller beste nettbutikkene vil vi gjerne høre om din opplevelse med dette selskapet. Vi hadde satt stor pris på om du legger igjen en anmeldelse der du forteller litt om din erfaring med dette selskapet. Si gjerne litt om produktet - mottok du riktig produkt (størrelse, farge, stil)? Bestillingsprosessen - var det enkelt å legge inn en bestilling? Leveringstiden, kvaliteten, servicen og annen relevant informasjon.