NetOnNet

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 2
Service 2
Pris 2
Levering 2

Totalt

2
100% vil kjøpe her igjen

NetOnNet

Ser du etter en forretning som selger hjemmeelektronikk på nett? Å handle i fysiske butikker kan ofte være både tidkrevende og frustrerende. Ved å handle på nett slipper du å måtte dra fra butikk til butikk for å finne det du trenger. NetOnNet er et selskap som selger ulike elektronikkprodukter på nett, men hvordan finner du ut om de er til å stole på? Her på ReviewsBird deler vi informasjon og anmeldelser fra andre kunder slik at du enkelt kan finne ut hvilket selskap som passer for deg.

Om NetOnNet

NetOnNet er en virksomhet som driver med salg av forbrukerelektronikk både på nett og i fysiske butikker. Selskapet er opprinnelig svensk og ble etablert i Borås i Sverige, der de også har sitt hovedkontor, i 1999. NetOnNet kom til Norge i 2006, først kun som nettbutikk etterfulgt av flere lagerutsalg som de kaller for Lagershopper. I dag har NetOnNet rundt 900 ansatte og 33 Lagershopper fordelt over Norge og Sverige.

Produkter og tjenester av NetOnNet

Sortimentet til NetOneNet består i hovedsak av elektronikk innen ulike varegrupper. Utvalget er sortert etter produktkategoriene data og nettbrett, datakomponenter, gaming, hjem og fritid, TV, lyd, mobil og smartklokker mm. Du kan forvente å finne produkter som blant annet støvsugere, nettbrett og Elsparkesykkel. Når du handler fra denne nettbutikken kan du vente deg en leveringstid på mellom 5-10 virkedager forutsatt at de har varen på lager. Selskapet tilbyr gratis frakt for bestillinger på maksimalt 2 kg og 2000kr. Du kan også velge å reservere produktet i en av NetOnNet sine Lagershopper og hente det selv. Du har automatisk 30 dager åpent kjøp på alle varer fra denne butikken, noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere varen så lenge den fremstår som ny, ubrukt og i originalemballasjen. Dersom du ønsker å handle i en av Lagershoppene til NetOnNet så utfører du hele handelen på egenhånd ved å søke opp produktene i butikken og finne dem på angitt hylleplass før du betaler i kassen. Dersom du ønsker å holde deg oppdatert på blant annet nyheter i sortimentet, tilbud og kampanjer fra denne nettbutikken så kan du melde deg på et nyhetsbrev som vil sørge for at du vil motta jevnlige e-poster med informasjon om dette og mer. Det kan også lønne seg å se etter en eventuell rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på ordren din før du utfører handelen.

Komplimenter, klager og tips om NetOnNet

Har du handlet fra NetOnNet? Eller har du noen andre erfaringer med dem eller produktene deres? Vi ønsker å gjøre det enklere for forbrukere å finne frem til de beste og mest pålitelige nettbutikkene. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse med din erfaring. Fortell gjerne litt om blant annet leveringstiden - kom varene til forventet tid? Kvaliteten - stod produktet til forventningene? Kundeservicen - fikk du hjelpen du hadde behov for? Eller annen informasjon du tror kan være relevant for andre som vurderer å handle fra denne nettbutikken.

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

A
Andreas Dibbern 5 måneder
2
Knallfin klokke.
Fullstendig strykkarakter for netonnet hvor jeg bestilte en klokke for nesten 4 uker siden med lovnader om levering midt i januar. Betalt for, og venter i spenning. <...
T
Thomas 1 år siden
2
Elendig service. Hold dere unna.
M
Maria 2 måneder
2
Elendig service

Alle anmeldelser ( 3 )

Pulsklokke

Knallfin klokke.
Fullstendig strykkarakter for netonnet hvor jeg bestilte en klokke for nesten 4 uker siden med lovnader om levering midt i januar. Betalt for, og venter i spenning.
4 uker går og jeg får plutselig beskjed om at leverandøren ikke lenger leverer produktet. Ingen forslag til kompensasjon eller erstatningsprodukt. Denne ble bestilt herfra grunnet et tilbud, som også andre butikker hadde tilsvarende, nå er alle tilbud forsvunnet, og jeg sitter igjen uten klokke. Forbrukerrådet skal nok få kose seg med denne.

A
Andreas Dibbern 5 måneder
2
Bestille
2
Service
2
Pris
2
Levering
2
Totalt
Ville kjøpe her igjen?

Elendig service. Hold dere unna.

Elendig service. Hold dere unna.

T
Thomas 1 år siden
2
Bestille
2
Service
2
Pris
2
Levering
2
Totalt
Ville kjøpe her igjen?

TV

Elendig service

M
Maria 2 måneder
2
Bestille
2
Service
2
Pris
2
Levering
2
Totalt
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!