13 selskaper

Interiør

...

  Interiør

  Vi har laget en oversikt over alle nettbutikker som tilbyr alt innen interiør: sofaer, møbler, bad, soverom og kjøkken. Her finner du alt du trenger til stuen eller resten av huset. Det finnes et hav av nettbutikker, så hvilken bør du velge? Før du bestemmer deg for en butikk, er det viktig å få svar på spørsmålene dine.

  Fra konsertbilletter til vaskemaskiner, dagligvarer til ferier, det er definitivt en nettside som selger akkurat det du vil ha. Hvis det er et spesielt merke eller en butikk du liker, kan du gå direkte til nettsiden deres, eller du kan besøke en shoppingside som eBay eller Amazon som har et bredt utvalg av nye og brukte varer. Hvis du er en kuppjeger, kan du bruke en prissammenligningsside som Prisjakt.no, som viser sidene som selger produktet ditt etter pris. I denne guiden viser vi deg hvordan du finner et produkt på nettet og foretar en transaksjon.

  Følg disse trinnvise instruksjonene for å lære hvordan du handler på nettet.

  Trinn 1: Søk etter et produkt ved hjelp av Google Shopping

  Skriv inn navnet på varen du vil kjøpe i søkeboksen til en søkemotor som Google - for eksempel 'Roberts radio '- og klikk Søk eller trykk enter på tastaturet.

  Du vil se en rekke nettsteder, fra faktiske varehus som John Lewis til store nettsteder som rett og slett er viet til shopping, for eksempel Amazon. Du kan også bruke Shopping-alternativet på selve Google. Ved å klikke på denne får du tilgjengelige varer basert på produktanmeldelser og pris. Du kan også bare be om resultater som er tilgjengelige i butikker nær deg ved å klikke på "Tilgjengelig i nærheten".

  Bruk Google Shopping

  Hvis du klikker på en av de foreslåtte varene, vil du se produktdetaljer samt detaljer om tilgjengelige selgere. Husk at disse er sponset av selgerne, og det kan være andre leverandører tilgjengelig i ditt område eller online.


  Interiør

  Hvordan håndterer nettbutikker bestilling, retur eller reparasjon? Hvor lenge må du vente på at stolen skal repareres eller skiftes ut? Hvor lang er leveringstiden, eller må du hente varen selv? Hva er din erfaring? Hvem vet hvor du kan finne de beste rabattene eller spesialtilbudene når du kjøper utstillingsmodeller? Kan du forhandle i noen butikker? Se alle svarene her. Vi tilbyr en oversikt over alle anmeldelser slik at du kan gjøre det beste valget.

  E-handel (elektronisk handel) er kjøp og salg av varer og tjenester eller overføring av penger eller data over et elektronisk nettverk, primært Internett. Disse forretningstransaksjonene foregår enten som bedrift-til-bedrift (B2B), bedrift-til-forbruker (B2C), forbruker-til-forbruker eller forbruker-til-bedrift. Begrepene e-handel og e-business brukes ofte om hverandre. Begrepet e-tail brukes også noen ganger i forbindelse med transaksjonsprosessene som utgjør netthandel. I det siste tiåret har utbredt bruk av e-handelsplattformer som Amazon og eBay bidratt til betydelig vekst i netthandel. I 2007 utgjorde e-handel 5,1 % av det totale detaljomsetningen; i 2019 utgjorde e-handel 16,0 %.

  Hvordan fungerer e-handel?

  E-handel er drevet av Internett, hvor kunder kan få tilgang til en nettbutikk for å bla gjennom og bestille produkter eller tjenester gjennom sine egne enheter. Etter hvert som bestillingen legges inn, vil kundens nettleser kommunisere frem og tilbake med serveren som er vert for nettbutikkens nettside. Ordredata videresendes deretter til en sentral datamaskin kjent som ordreadministrator - deretter videresendes til databaser som administrerer lagernivåer, et selgersystem som administrerer betalingsinformasjon (ved hjelp av applikasjoner som PayPal) og en bankdatamaskin - før de sirkulerer tilbake til ordrebehandleren . Dette for å sikre at butikklager og kundemidler er tilstrekkelig til at bestillingen kan behandles. Etter at bestillingen er validert, vil ordreadministratoren varsle butikkens webserver, som deretter vil vise en melding som varsler kunden om at bestillingen deres er behandlet. Ordreansvarlig vil da sende ordredata til lageret eller leveringsavdelingen slik at produktet eller tjenesten kan sendes til kunden. På dette tidspunktet kan materiale og/eller digitale produkter sendes til en kunde eller tilgang til en tjeneste kan gis.

  Plattformer som er vert for e-handelstransaksjoner kan inkludere online markedsplasser som selgere bare registrerer seg for, for eksempel Amazon.com; programvare som en tjeneste-verktøy (SaaS) som gjør det mulig for kunder å 'leie' infrastruktur i nettbutikk; eller åpen kildekode-verktøy som bedrifter kan bruke intern utvikling til å administrere.

  Typer e-handel

  Business-to-business (B2B) e-handel refererer til elektronisk utveksling av produkter, tjenester eller informasjon mellom virksomheter i stedet for mellom virksomheter og forbrukere. Eksempler inkluderer nettkataloger og nettsteder for utveksling av produkter og forsyninger som lar selskaper søke etter produkter, tjenester og informasjon og initiere transaksjoner gjennom e-innkjøpsgrensesnitt. I 2017 spådde Forrester Research at B2B e-handelsmarkedet vil nå en topp på 1,1 billioner dollar i USA innen 2021, og utgjør 13 % av alt B2B-salg i landet.