Celis.no

Alle anmeldelser

Celis.no

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Celis.no

Er du på jakt etter en spennende nettbutikk som har et varesortiment utenom det vanlige? Et sted der du kan finne alt fra klær til friluftsutstyr og barneleker? Celis.no er en nettbutikk med et stort og variert sortiment, men når det kommer til nettbutikker er det viktig å gjøre litt undersøkelser på forhånd for å være sikker på at den du velger er en trygg og pålitelig forhandler. Her på denne siden finner du all informasjonen du trenger, her deler vi kundeanmeldelser om andres opplevelser og erfaringer med Celis.no slik at du enkelt kan finne ut om dette høres ut som en butikk som passer for deg!

Om Celis.no
Celis.no er en Norsk nettbutikk som ble etablert i Bergen i 2016. I oppstarten var det et svært lite selskap som hadde sin base i en liten garasje i byen. Siden har selskapet fortsatt å vokse og i dag sier selskapet at de sender ut tusenvis av pakker hver eneste måned og har en kundebase på over 40.000. Målet deres er å være en annerledes nettbutikk med et spennende varesortiment som skiller seg ut fra alle andre nettbutikker. De ønsker at kundene skal ha en hyggelig og trygg opplevelse når de handler fra Celis.no. 

Produkter og tjenester av Celis.no
kter og tjenester av Celis.noVaresortimentet til Celis.no er bredt og veldig variert. Produktene er sortert etter hovedkategorier som babyshower, dame, hus, hjem og hage, barn og friluft. Noen av de mest populære produktene deres er hengekøye, refleks til barn og voksne, tegnesett, turkopp og barnekostymer. De selger også klær til både dame og barn. På nettsiden finner du også flere tilbudssider som lagertømming og maks 99kr marked, for å holde deg oppdatert på tilbudene deres kan du også melde deg på nyhetsbrevet deres og det kan også være lurt å se etter en eventuell rabattkode. Da Celis.no er en Norsk nettbutikk vil det ikke komme noen tillegg for toll, og alle prisene på nettsiden er inkludert moms (merverdiavgift). Når du handler fra denne butikken tilbyr de gratis frakt for alle ordrer på, eller over, 1000kr. Dersom totalsummen er under 1000kr vil det komme et frakttillegg på 59kr (levering i postkasse) eller 99kr (levering ved hentested). Hos Celis.no har du automatisk 14 dager bytterett som vil si at du i denne perioden står fritt til å sende varene i retur så lenge produktet fremstår som nytt, ubrukt og i originalemballasjen. I tillegg til de vanlige betalingsmetodene tilbyr også selskapet betaling via Vipps og Klarna, der sistnevnte også gir deg mulighet for betaling via faktura, delbetaling og utsettelse av betalingen.

Komplimenter, klager og tips om Celis.no
Har du handlet varer fra Celis.no? Eller har du andre erfaringer med dette selskapet? Vi vil gjerne høre om din opplevelse og setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse slik at vi kan hjelpe deg og andre lesere med å finne frem til de beste nettbutikkene. All informasjon du deler kan være svært nyttig for andre når de skal bestemme seg for om de ønsker å handle fra denne nettbutikken!