Celis.no Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Celis.no

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

B
Beulah Rosenbaum
Jeg handler stadig vekk på Celis.no og er alltid like fornøyd! Det store utvalget av pynt, accessoirer og gaver for både mor, barn og hjemmet er virkelig imponerende. Nettsiden deres er enkel å nav...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Imponerende Utvalg Og Tjenester Fra Celis.no

  Jeg handler stadig vekk på Celis.no og er alltid like fornøyd! Det store utvalget av pynt, accessoirer og gaver for både mor, barn og hjemmet er virkelig imponerende. Nettsiden deres er enkel å navigere seg rundt i med god kategorisering av produktene, noe som gjør det lett å finne akkurat det man leter etter. Det jeg særlig setter pris på hos Celis.no er den raske leveringen samt at produktene alltid kommer trygt pakket inn. Produktkvaliteten har også vært upåklagelig hver gang jeg har handlet derfra. En annen tjeneste som jeg nylig benyttet meg av var julebutikken på nettsiden deres. Jeg fant utallige flotte ting til min egen julefeiring samt gaveideer til venner og familie. Alt dette uten at det sveiver over budsjettet mitt! Alt i alt kan jeg anbefale alle å handle fra Celis.no hvis de ønsker et stort og variert utvalg av produkter som holder høy standard til gode priser.


Andre så også på