Hviit Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Hviit

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Miss Velva Dooley I
Jeg har nylig handlet hos Hviit og jeg må si jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min der. Fra bestillingsprosessen til levering var alt enkelt og raskt. Jeg satte pris på det store utvalget av in...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk shoppingopplevelse hos Hviit

  Jeg har nylig handlet hos Hviit og jeg må si jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min der. Fra bestillingsprosessen til levering var alt enkelt og raskt. Jeg satte pris på det store utvalget av interiørvarer fra kjente merker som Hay, String, Flos, Menu og AndTradition. Produktene var av god kvalitet og overgikk mine forventninger da de ble levert hjem til meg. Det var også tydelig at nettsiden deres hadde blitt godt designet for å gi brukerne en bedre handleopplevelse på nettet. Samlet sett vil jeg absolutt anbefale Hviit til alle som er ute etter et sted å kjøpe innredning på nett i Norge. De tilbyr både gode priser og fantastisk service slik at du kan nyte ditt nye interiør så snart som mulig!


Andre så også på