Hviit

Alle anmeldelser

Hviit

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Hviit

Er det på tide med en oppfriskning hjemme? Leter du etter inspirasjon og interiørartikler for å friske opp hjemmet eller kontoret? Vi nordmenn bruker mye av tiden vår hjemme og er derfor et land som har stort fokus på stil og interiør. Med et kaldt Nordisk klima har vi lange perioder vi tilbringer innendørs og derfor er det ekstra viktig at vi trives i hus. Det finnes massevis av forhandlere på nett som selger møbler og interiør, men for at du skal finne de beste alternativene kan du på denne siden lese om andres erfaringer og opplevelser om ulike forhandlere. Hviit er for eksempel en populær nettbutikk innenfor denne kategorien og om du leser anmeldelsene kan du lett finne ut om dette høres ut som en butikk for deg!

Om Hviit
Hviit er en norsk bedrift med fokus på salg av interiør og møbler på nett. Hviit er et AS (aksjeselskap) stiftet i 2012, som eies og drives av Linda og Franz Elmin. Linda har ansvar for Hviit styling som tilbyr boligstyling og interiørdesign i Oslo og Lørenskog, mens Franz er prosjektansvarlig. Nettbutikken har også sitt hovedlager på Lørenskog.

Produkter og tjenester av Hviit
Hos Hviit finner du det meste innenfor interiør. De har kategorier som dekor, tekstiler, lamper & belysning, kjøkkentilbehør, hage og uteliv. De fokuserer mye på Skandinaviske merker som blant annet HAY, Flos og Tom Dixon. Selv om vi kanskje forbinder nettbutikker med småvarer som er lette å sende i posten, så kan man i dag handle alt på nett uten at levering er noe problem. Hviit fører også et sortiment av møbler som inneholder alt fra sofaer og stoler til hyller og oppbevaring. For tunge møbler vil det komme frakt i tillegg, men for småvarer tilbyr de gratis frakt for bestillinger over 1000kr og har 14 dagers åpent kjøp dersom du skulle ombestemme deg. Dersom du bor i Oslo eller Lørenskog området kan du også velge om du vil at varene dine skal bli sendt hjem til deg eller om du vil hente de på hovedlageret. I tillegg til fysiske produkter tilbyr Hviit også boligstyling og interiørdesign for private hjem, kontor og store restauranter. De kan komme på besøk til deg for å hjelpe deg med alt av innredning, eller for eksempel ta seg av stylingen dersom du skal selge boligen din. For mer inspirasjon fra denne forhandleren kan du også gå til deres sosiale media profiler på Instagram og Facebook. 

Komplimenter, klager og tips om Hviit
Har du handlet varer fra Hviit? Eller benyttet deg av noen av de andre tjenestene de tilbyr som boligstyling eller lignende? Da vil vi gjerne høre fra deg! Legg igjen en anmeldelse for å gjøre det enkelt for leserne å finne ut om dette er en sikker og pålitelig forhandler. Gi gjerne litt informasjon om leveringstid, produkt og kvalitet, service og andre tips og råd som for eksempel tilbud, rabattkode eller andre opplysninger du tror kan være verdifull for andre når de skal velge en nettbutikk for å handle møbler og interiørvarer på nett.