Ferner Jacobsen

Alle anmeldelser

Ferner Jacobsen

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Ferner Jacobsen

Er du på jakt etter en motebutikk på nett som selger klær av høy kvalitet fra kjente merker? I dag finnes det et hav av slike nettbutikker og i mengden kan det være vanskelig å finne frem til de beste butikkene. Ferner Jacobsen er en nettbutikk innen dette segmentet, men hvordan finner du ut om dette er en pålitelig og trygg forhandler? Her på denne siden hjelper vi deg med dette ved å dele informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har handlet hos de slik at det er enkelt for deg å finne ut om dette høres ut som en butikk som kan passe for deg. 

Om Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen startet som en fysisk butikk i Oslo sentrum allerede i 1916. Selskapet ble etablert av en mann med samme navn, og siden den gang har de vokst til tre fysiske butikker i Norge og en nettbutikk. to av butikkene er i Oslo med en på Fornebu og den andre i Stortingsgata, den tredje butikken befinner seg i Fredrikstad. Nettbutikken ble lansert i 2014 og inneholder det samme sortimentet som de fysiske butikkene, men også et eget varemerke som du kun finner på nett. 

Produkter og tjenester av Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen er en nettbutikk som selger moteklær for både kvinner og menn. I sortimentet finner du produkter fra en rekke kjente merkevarer som blant annet Calvin Klein, Hugo Boss og Lacoste. De selger topper, jakker, bukser, undertøy, tilbehør, sko, gensere og en rekke andre moteartikler. Når du handler hos Ferner Jacobsen har de en bonusordning som fungerer ved å gi deg 15% på alle kjøp som du kan bruke neste gang du handler. De har gratis frakt på alle ordrer som er på, eller over, en totalsum på 999kr. Eller 199kr dersom du er bonuskunde. Ferner Jacobsen følger den Norske angrerettloven som sier at du har 14 dagers angrerett på alle kjøp, noe som vil si at du i denne perioden kan returnere produktet så lenge varen fremstår som ny, ubrukt og i originalemballasjen. Du kan også velge å få ordren din pakket som gave ved utsjekk dersom den skal gis bort. Nettbutikken har også en skredder avdeling der du kan gjøre endringer produktene for et gitt tillegg, men du får også en gratis justering per plagg du kjøper. Ferner Jacobsen er Trygg e-handel sertifisert. En sertifisering som gies til nettbutikker som følger visse regler og retningslinjer for varehandel over nett, i tillegg til å ivareta dine rettigheter som forbruker på en forsvarlig måte. 

Komplimenter, klager og tips om Ferner Jacobsen 
Har du handlet varer fra denne nettbutikken? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de beste nettbutikkene. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse der du forteller litt om eventuelle positive eller negative erfaringer med Ferner Jacobsen. Si gjerne litt om leveringstid, produktet, kvaliteten, servicen eller annen informasjon du tror kan være relevant for andre som vurdere å handle hos de.