Ferner Jacobsen Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Ferner Jacobsen

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

K
Katrine
Jeg har nylig kjøpt klær fra Ferner Jacobsen, både i butikk og på nett. Jeg må si at jeg er veldig fornøyd med kvaliteten på klærne og bredden av utvalget de tilbyr. Butikken var også pent innredet...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk utvalg av produkter hos Ferner Jacobsen Takk for en flott handleopplevelse!

  Jeg har nylig kjøpt klær fra Ferner Jacobsen, både i butikk og på nett. Jeg må si at jeg er veldig fornøyd med kvaliteten på klærne og bredden av utvalget de tilbyr. Butikken var også pent innredet og personalet var hjelpsomt og kunnskapsrikt om produktene. Det var spesielt imponerende for meg å se hvor mye oppmerksomhet som ble viet til detaljene i hvert plagg. Det virkelig viser at selskapet legger stor vekt på kvalitet. Videre, da jeg kontaktet kundeservice angående et spørsmål jeg hadde med en bestilling på nett, ble svaret mitt raskt besvart med stor høflighet. Alt i alt kan jeg trygt anbefale Ferner Jacobsen til alle som ønsker å handle mote- eller livsstilsprodukter av høy kvalitet både i butikk og online-platformen deres!


Andre så også på