Parfymonline Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Parfymonline

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

K
Kiehn
Jeg kjøpte nylig parfyme fra ParfymOnline, og jeg er veldig fornøyd med min opplevelse der. Det var så mange forskjellige dufter å velge mellom for både kvinner og menn, og prisene var virkelig god...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk Tjeneste Fra ParfymOnline

  Jeg kjøpte nylig parfyme fra ParfymOnline, og jeg er veldig fornøyd med min opplevelse der. Det var så mange forskjellige dufter å velge mellom for både kvinner og menn, og prisene var virkelig gode sammenlignet med andre nettsteder jeg hadde sjekket ut. Bestillingen min ble behandlet svært raskt, og leveransen kom også innen kort tid. Jeg satte også pris på at nettsiden hadde enkel navigasjon, slik at det var enkelt å finne produktene som jeg lette etter. Sammenlignet med mine tidligere erfaringer med å handle parfyme online, kan jeg trygt si at ParfymOnline har vært den beste tjenesten hittil. Jeg ville absolutt anbefale dem videre til alle som ser etter kvalitetsparfymer til rimelige priser!


Andre så også på