Parfymonline

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 9
Service 9
Pris 10
Levering 9

Totalt

9.3
100.0% vil kjøpe her igjen

Parfymonline

Vil du lukte godt, hvem vil egentlig ikke det? Parfymer og skjønnhetsrelaterte produkter er noe som har tatt verden og nettbutikker med storm de siste årene, noe som gjør at det kan være vanskelig å bestemme seg for hvor man skal kjøpe. Valget er uendelig og det er garantert at du finner din favorittparfyme som passer perfekt til deg eller en vakker duft som gave til en du er glad i. Her hos ReviewsBird har du sjansen til å lese anmeldelser om blant annet nettbutikker helt gratis, i dette tilfellet om selskapet Parfymonline.

Mer informasjon om Parfymonline

I 2010 ble Parfymonline stiftet som en liten familiebedrift med mål om å selge parfymer på nett til en lavere pris enn det som ble tilbudt i butikkene. Sakte begynte selskapet å vokse i markedet og i løpet av de årene de har vært aktive har det solgt produkter til 260.000 kunder fra sortimentet sitt, som i dag består av 6.000 produkter fra mer enn 300 merker. Forretningsideen er fortsatt den samme som den har vært siden starten som er å tilby skjønnhetsprodukter av høy kvalitet på nett til en lav pris. Parfymonline driver ikke fysisk butikk, noe som gjør at de ikke har noen dyre lokaleleie og kan derfor tilby sine produkter til gunstige priser. Parfymonline prøver daglig å ta ansvar for miljøet og har nylig begynt å bruke mindre plast og at de ikke kaster bort emballasje unødvendig.

Hva Parfymonline tilbyr sine kunder

Alle produktene har faktisk blitt delt inn i ulike kategorier som duft, hudpleie, hårpleie, sminke og så videre. I nettbutikken er det også mulig å filtrere slik at du kun ser produkter fra enkelte merker. Parfymonline har produkter for både kvinner og menn og alle synlige priser er allerede inkludert mva. Parfymonline er den norske nettsiden, men de har også undersider for kunder som befinner seg i andre land enn Norge. Etter at du har funnet produktene du ønsker å kjøpe, kan du regne med at normal fraktavgift er 29 NOK, men dette kan variere avhengig av pakkens vekt og volum. Den endelige summen vil fortsatt være godt synlig før bestillingen er fullført. Pakken leveres greit til nærmeste postombud, og kunden har da 14 dager på seg til å hente pakken. Noen ganger bestiller du dessverre feil produkt eller føler deg misfornøyd, men hos Parfymonline er det mulig å foreta retur innen 14 dager. For at en retur skal godkjennes, må produktet ikke ha brutt forsegling av helse- og hygienegrunner. Er det spørsmål eller bekymringer, er de oftest stilte spørsmålene allerede besvart i nettbutikken, men selskapet kan også kontaktes enten på telefon eller e-post.

Meninger, erfaringer og anmeldelser om Parfymonline

Får du det du betaler for? Er produktene verdt prisen og er prisen virkelig så lav som selskapet hevder? Hvis du allerede har handlet hos dette selskapet og derfor har erfaring med dem, hvorfor ikke skrive en anmeldelse? I din anmeldelse kan du bruke dine egne ord når du beskriver dine tanker og meninger om selskapet og deres produkter.

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

J
Jorund Arntsen 3 dager siden
10
Rask levering..flotte varer mine aller beste anbefalinger
K
Kiehn 1 år siden
8.5
Jeg kjøpte nylig parfyme fra ParfymOnline, og jeg er veldig fornøyd med min opplevelse der. Det var så mange forskjellige dufter å velge mellom for både kvinner og menn, og prisene var virke...

Alle anmeldelser ( 2 )

Parfyme

Rask levering..flotte varer mine aller beste anbefalinger

J
Jorund Arntsen 3 dager siden
Bestille
10
Service
10
Pris
10
Levering
10
Totalt
10
Ville kjøpe her igjen?

Fantastisk Tjeneste Fra ParfymOnline

Jeg kjøpte nylig parfyme fra ParfymOnline, og jeg er veldig fornøyd med min opplevelse der. Det var så mange forskjellige dufter å velge mellom for både kvinner og menn, og prisene var virkelig gode sammenlignet med andre nettsteder jeg hadde sjekket ut. Bestillingen min ble behandlet svært raskt, og leveransen kom også innen kort tid. Jeg satte også pris på at nettsiden hadde enkel navigasjon, slik at det var enkelt å finne produktene som jeg lette etter. Sammenlignet med mine tidligere erfaringer med å handle parfyme online, kan jeg trygt si at ParfymOnline har vært den beste tjenesten hittil. Jeg ville absolutt anbefale dem videre til alle som ser etter kvalitetsparfymer til rimelige priser!

K
Kiehn 1 år siden
Bestille
8
Service
8
Pris
10
Levering
8
Totalt
8.5
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse