Stayhard

Alle anmeldelser

Stayhard

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Stayhard

Flere og flere handler nå alt av klær og tilbehør på nett, og antall forhandlere øker stadig. Det kan være både rimeligere og mer praktisk å handle på nett, men i et hav av nettbutikker kan det være vanskelig å finne frem til de beste alternativene. Denne siden hjelper deg å velge akkurat riktig butikk for deg. Er du for eksempel på jakt etter den beste nettbutikken for herreklær? Her kan du lese om andres erfaringer og opplevelser med de ulike forretningene. Stayhard er en populær nettforhandler for herreklær, les anmeldelsene og finn ut om dette er riktig nettbutikk for deg!

Om Stayhard
Stayhard er opprinnelig et svensk selskap som ble grunnlagt i 2005 av Joakim Naumburg, og hadde en vekst på rundt 35-50% til 2012. Stayhard har noen fysiske butikker i Sverige men er for øyeblikket kun tilgjengelig på nett i Norge. I 2014 be mesteparten av selskapet kjøpt opp av Ellos group som er en av Nordens største netthandelsbedrifter. Stayhards grunnlegger Joakim Naumburg eier fortsatt 30% av selskapet og spiller fortsatt en rolle i driften. 

Produkter og tjenester av Stayhard
Denne nettforhandleren fører et sortiment stort utvalg av herreklær fra kjente og mindre kjente merker. Nettbutikken har ingen dame eller barneavdeling. Stayhard AS tilbyr kundene sine gratis frakt dersom de handler for mer enn 499kr, prisene er inkludert alle avgifter som toll og de tilbyr også gratis retur og 30 dagers returrett. Under kategorien klær finner du de fleste artikler som skjorter, jakker, jeans, dresser og undertøy. Nettbutikken har også en kategori som kalles for Lifestyle der du kan finne produkter som hårklippere, øretelefoner, interiørartikler og hygieneartikler som deodoranter, hudpleieprodukter, sjampo & balsam for skjegg mm. På nettsiden kan du enten søke etter produkter etter kategori, eller også etter merke. Stayhard fører noen av de aller mest kjente merkevarene innenfor klær og tilbehør. Du finner navn som Armani, Boss, Calvin Klein, Diesel og Levi's som alle er svært anerkjente merker innenfor mote og stil. For å finne og dra nytte av tilbud og rabatter fra denne nettbutikken kan du blant annet abonnere på deres nyhetsbrev, gå til Outlet kategorien på nettsiden eller se opp for en rabattkode som gir deg avslag på bestillingen din. Du kan også bli en affiliate for nettsiden der de betaler deg provisjon dersom du klarer å generere salg hos siden gjennom din blogg, sosiale medier eller nettside. Dersom du har noen spørsmål om bestillingsprosessen eller ønsker å opprette en ordre via telefon kan du ta kontakt med deres kundeservice avdeling via nettsiden under "kontakt oss".

Komplimenter, klager og tips om Stayhard
For at du og alle våre brukere skal kunne finne frem til de aller beste nettbutikkene, setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse dersom du har benyttet deg av tjenestene eller produktene til denne forhandleren. Fortell gjerne litt om produktet du kjøpte, leveringstiden, brukervennligheten til nettsiden og eventuelle tips som kan gjøre bestillingsprosessen enklere for de som leser din anmeldelse. All informasjon du deler vil hjelpe andre med å finne ut om dette er en troverdig og pålitelig nettbutikk.