Stayhard Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Stayhard

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Miss Daija Buckridge I
Stayhard er et fantastisk sted å handle for menns mote og livsstil. Som en kunde som nylig besøkte nettstedet, var jeg imponert over utvalget av produkter som tilbys på deres nettside. Det var enke...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En Top-Notch Kundeopplevelse Hos StayHard

  Stayhard er et fantastisk sted å handle for menns mote og livsstil. Som en kunde som nylig besøkte nettstedet, var jeg imponert over utvalget av produkter som tilbys på deres nettside. Det var enkelt å finne det jeg lette etter ved hjelp av deres kategoriserte oppsett og søkefunksjonen fungerte bra. Jeg fant også at prisene på Stayhard var rimelige sammenlignet med andre lignende butikker. Jeg likte spesielt noen av de gode rabatttilbudene deres, så jeg føler at jeg fikk mye for pengene mine mens jeg handlet hos dem. Kundeservicen min erfaring hos Stayhard var også positivt da de raskt svarte på alle spørsmålene mine via e-post eller chat-funksjonen. Bestillingsprosessen gikk smidig og ordren min ble levert innen den estimerte tidsrammen, noe som virkelig imponerte meg. Samlet sett vil jeg anbefale Stayhard til enhver mann som leter etter stilige klær eller trendy tilbehør fra sinone omfattende samling av forskjellige merkevarer tilgjengelig på hans side.


Andre så også på