Wakakuu

Alle anmeldelser

Wakakuu

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Wakakuu

Er du lei av å gå fra butikk til butikk for å finne det perfekte antrekket? Leter du etter noe litt utenfor det vanlige, men er usikker på hvor du kan finne det du leter etter? I dag har netthandel vokst til å ha et utvalg som du sjeldent kan finne i vanlige butikker. Men det er ikke lett å finne frem til de butikkene som fører det du leter etter. Wakakuu er en nettbutikk med stort fokus på mote, og her på denne siden kan du lese om andres erfaringer og opplevelser med denne forhandleren for å finne ut om dette er butikken for deg. 

Om Wakakuu
Wakakuu er opprinnelig et Svensk selskap som ble grunnlagt av Maria Tollemark og Anna-Maria Lundström-Törnblom, to kvinner som har lang erfaring innen mote og hotellbransjen som er begge har en over gjennomsnittet interesse for førstnevnte. Selskapet eies av to partnere, Maria Tollemark på den ene siden som har mer enn 15 års erfaring innen mote, og Provobis Holding AB på den andre siden. Provobis Holding AS er et privat investeringsselskap fra Gøteborg som drives av den familien Lundström.

Produkter og tjenester av Wakakuu
Dette er en nettforhandler med stort fokus på mote og kjente designere som blant annet Filippa K, Malene Birger, Acne Studios og Ganni. Wakakuu er en kombinasjon av nettbutikk og showroomsbutikk som fører klær av høy kvalitet og en mengde produkter som regnes som "high fashion". I tillegg til klær selger de også designvarer innenfor sko, vesker og accessoirer. Når du handler fra denne nettbutikken er alle prisene inkludert norsk toll og momsavgift på 25%. Selskapet har også en fysisk butikk i Hovås i Sverige med åpningstider Mandag - Fredag 11-18, og Lørdag 11-16. Wakakuu tar fullt ansvar for alle varer under transport og den normale leveringstiden estimeres til å være rundt 4-9 virkedager til Norge. De har også en angrerett på 14 dager der du står fritt til å sende produktet i retur dersom du ikke er fornøyd eller angrer på kjøpet. Fraktprisen til Norge ligger på 99kr og selskapet vil varsle deg på sms når varen ankommer ditt nærmeste hentested. I tillegg til alle standard betalingsmetoder kan du også velge å betale ordren din via Klarna som igjen gir deg muligheten for delbetaling. Dersom du ønsker å handle fra denne nettbuttiken bør du først sjekke om det finnes en tilgjengelig rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på ordren din.

Komplimenter, klager og tips om Wakakuu
Vi vil gjerne høre om din opplevelse dersom du allerede har handlet fra denne nettbutikken eller har erfaringer med noen av produktene deres. Her på denne nettsiden ønsker vi å gjøre det så enkelt som mulig for deg og andre brukere å finne de aller beste nettbutikkene. Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse hvor du sier litt om din opplevelse med Wakakuu. Hvordan var bestillingsprosessen, brukervennligheten til nettsiden, kvaliteten av produktet, leveringstiden og all annen informasjon du tenker kan være nyttig for noen som vurderer å benytte seg av tjenestene og produktene til dette selskapet.