Dustin Home Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Dustin Home

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

B
Brandyn
Jeg har nylig kjøpt en bærbar PC fra Dustin Home, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med min opplevelse. Bestillingen var enkel å gjennomføre, og det tok ikke lang tid før produktet ble levert t...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En positiv opplevelse hos Dustin Home

  Jeg har nylig kjøpt en bærbar PC fra Dustin Home, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med min opplevelse. Bestillingen var enkel å gjennomføre, og det tok ikke lang tid før produktet ble levert til meg. En ting som imponerte meg var kundeservice. Jeg hadde et spørsmål om produktet mitt, og da jeg ringte inn fikk jeg raskt svar fra en dyktig kundebehandler som kunne hjelpe meg med problemet mitt. Produktet selv lever opp til mine forventninger. Det er av god kvalitet, fungerer raskt og effektivt, slik at jeg kan fullføre arbeidsoppgavene mine uten problemer. Alt i alt vil jeg definitivt anbefale Dustin Home til venner og bekjente som trenger elektroniske produkter. Deres gode service kombinert med høykvalitetsprodukter gjør dem til et utmerket valg for enhver potensiell kunde.


Andre så også på