Dustin Home

Alle anmeldelser

Dustin Home

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Dustin Home

Teknologien i dag er i stadig utvikling og mange har en stor interesse for å følge med på de nyeste produktene på markedet. I dag finnes det en rekke nettbutikker innen IT og hjemmeelektronikk med et stort varesortiment som stadig oppdateres, men hvordan finner du de beste butikkene? Dustin Home er en nettbutikk innen dette området, og her på denne siden finner du all informasjonen du trenger for å avgjøre om dette er en trygg og pålitelig forhandler som kan passe for deg. Les andres anmeldelser om deres opplevelser og erfaringer med dette selskapet før du bestemmer deg for om dette er den rette butikken for deg!

Om Dustin Home
Dustin Home Norge er et datterseslkap av Dustin AB. Dustin AB er et selskap med nettbutikker i Sverige, Danmark og Norge, som ble etablert allerede i 1984 av Bo og Ulla Lundevall. Ekteparet startet selskapet i en liten garasje i Farsta, stockholm. I starten bestod varesortimentet bare av fargede disketter som ble sendt via postordre. Sortimentet ble utvidet til å inneholde IT-produkter og hjemmeelktronikk i 1995 og samme år begynte de å selge varer på nett. I 2006 ble Dustin kjøpt opp av Altor Equity Partners, som fortsatt eier selskapet i dag. 

Produkter og tjenester av Dustin Home
Dustin Home selger en rekke produkter innen IT og hjemmeelektronikk. Sortimentet deres består av flere hovedkategorier som blant annet telefoner & GPS, PC & nettbrett, lyd & bilde mm. Du kan forvente å finne produkter som TV, robotstøvsuger, høyttalere, overvåkningskamera og mye mer. Dersom du handler innen klokken 15.00 på hverdager vil bestillingen din bli sendt samme dag, og selskapet tilbyr gratis frakt dersom totalsummen av bestillingen din er på, eller over, 3000kr (med unntak av frakt på pall). Den normale leveringstiden ligger på 1-3 virkedager så lenge varen finnes på lager. Dustin Home tilbyr også 60 dagers åpent kjøp, som bil si at du i denne perioden står fritt til å sende varen i retur forutsatt at produktet fremstår som nytt, ubrukt og i originalemballasjen. For å handle hos denne nettbutikken må du være fylt 18 år eller vise til skriftlig tillatelse fra foresatte. Hos Dustin Home kan du velge Klarna som betalingsalternativ for bestillingen noe som igjen gir deg mulighet til å betale ordren via faktura, delbetaling og også utsette betalingen din. Dersom du bestemmer deg for å handle fra denne nettbutikken kan det også være lurt å se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din. 

Komplimenter, klager og tips om Dustin Home
For å hjelpe deg og andre lesere med å finne de aller beste alternativene på nett vil vi gjerne høre fra deg dersom du har benyttet deg av noen av tjenestene eller produktene til dette selskapet! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om Dustin Home. Si gjerne litt om leveringstiden - kom produktet til forventet tid? Kvaliteten - stod produktet til forventningene? Bestillingprosessen, servicen og annen informasjon du tror kan være nyttig for andre som vurderer å handle fra denne nettbutikken.