vidaXL

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 6
Service 5
Pris 7
Levering 6

Totalt

6
50.0% vil kjøpe her igjen

vidaXL

Er du ute etter en nettbutikk som har "alt"? Et sted der du kan finne alt du trenger av jernvare, møbler, sportsutstyr osv. på et og samme sted? Nå finnes det en rekke nettbutikker som har store og svært varierte sortiment slik at du kan finne det meste du trenger fra samme butikk. vidaXL er en godt etablert nettbutikk innen dette segmentet, og her på denne siden kan du finne ut om dette er butikken for deg! Vi deler informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har benyttet seg av vidaXL for å gjøre enkelt for deg å finne ut om dette er en god, trygg og pålitelig forhandler!

Om vidaXL

vidaXL ble etablert av to unge gründere i 2006. Selskapet startet som en forhandler som, i liten skala, drev med salg av ulike produkter via nett. Siden oppstarten har selskapet fortsatt å vokse og i dag tilbyr nettbutikken et enormt og svært variert utvalg. Etterhvert begynte selskapet også å produsere sine egne produkter, og har i dag en rekke egne vidaXL merkede produkter. Målet eller visjonen til vidaXL er å kunne tilby produkter til og rundt huset til de beste prisene, og er i dag til stede i 27 Europeiske land i tillegg til USA og Australia.

Produkter og tjenester av vidaXL

Hos vidaXL kan du forvente å finne produkter innen en rekke ulike kategorier. Alle produktene deres er delt inn i hovedkategoriene: Møbler, hjem og hage, jernvare, dyr- og kjæledyrsutstyr, leker og spill, kjøretøy og deler, næringsliv og industri, baby og barn, og annet. Du kan forvente å finne alt fra hagemøbler og husholdningsprodukter til verneutstyr og babybad. Når du handler fra denne nettbutikken tilbyr de gratis frakt på alle ordrer uansett kjøpesum. Hos vidaXL har du også 30 dagers angrerett/bytterett, noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere produktet så lenge varen fremstår som ny og ubrukt. For å holde deg oppdatert på gjeldende tilbud og kampanjer kan du melde deg på selskapets nyhetsbrev, og det er også lurt å se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din dersom du bestemmer deg for å handle fra denne nettbutikken. I tillegg til de vanlige betalingsmetodene som VISA og Mastercard kan du også å velge å betale ordren din ved hjelp av PayPal eller Klarna. Sistnevnte gir deg også mulighet til å betale via faktura, delbetaling eller til og med utsette betalingen. På nettsiden finner du også en blogg der du kan finne tips, guider og informasjon om ulike produkter og trender.

Komplimenter, klager og tips om vidaXL

Har du handlet varer fra vidaXL? Eller har du andre erfaringer med denne forhandleren? Da vil vi gjerne høre om din opplevelse og setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse. Fortell gjerne litt om eventuelle positive eller negative aspekter med din erfaring, produktet, leveringstiden, servicen og all annen informasjon du tror kan være nyttig for andre som vurderer å benytte seg av denne nettbutikken. Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg og alle våre lesere å finne de beste alternativene på nett!

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

J
Jennings 1 år siden
9.5
Jeg har nylig handlet på vidaXL.no og jeg er svært fornøyd med opplevelsen min. Jeg bestilte hagemøbler og sportsutstyr enkelt online, og gratulerer med gratis levering som var virkelig prak...
N
Niklaus K. 10 måneder
2.5
Jeg er helt misfornøyd og skuffet over servicen.
Jeg bestilte en sengeramme for en måned siden og den kom uten en del som er nødvendig for å montere rammen. I det siste brevet indikert...

Alle anmeldelser ( 2 )

Anmeldelse: Fornøyde kjøpsopplevelser hos vidaXL

Jeg har nylig handlet på vidaXL.no og jeg er svært fornøyd med opplevelsen min. Jeg bestilte hagemøbler og sportsutstyr enkelt online, og gratulerer med gratis levering som var virkelig praktisk. Alle produktene var av god kvalitet og jeg følte at de tilbyr et bredt utvalg av produkter for hjemmet, hagen og mer! De hadde også gode priser sammenlignet med andre nettbutikker. Leveringen kom raskt - alt ankom innen den estimerte leveringsdatoen. Det var også veldig enkelt å spore pakken slik at jeg visste akkurat når den skulle ankomme. Jeg må legge til at kundeservicen deres er fantastisk. Jeg hadde noen spørsmål om produktene mine underveis, så tok kontakt via e-post, ble responsivt besvart i løpet av kort tid med god hjelpsomhet. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale deg å handle på vidaXL.no hvis du trenger møbler eller annet utstyr til hjemmet ditt eller hagen din. Du får god verdi for pengene dine samtidig som det er enkel shoppingopplevelse fra start til slutt!

J
Jennings 1 år siden
Bestille
10
Service
8
Pris
10
Levering
10
Totalt
9.5
Ville kjøpe her igjen?

Helt forferdelig!

Jeg er helt misfornøyd og skuffet over servicen.
Jeg bestilte en sengeramme for en måned siden og den kom uten en del som er nødvendig for å montere rammen. I det siste brevet indikerte jeg HVILKEN del som manglet og sendte et BILDE av instruksjonene om hva som manglet.

Hele denne tiden sov jeg på en madrass på gulvet og ventet på delen. OG I DAG HAR JEG FÅTT FEIL DEL!

Kvaliteten på selve sengerammen, selve delene, rett og slett er ekkelt. Platene er undermalte, gjengene på noen skruer er defekte, platene er grovsaget og store splinter stikker ut av dem.

Jeg anbefaler ALDRI å kjøpe noe fra vidaXL, du kan velge hvilken som helst annen butikk som kan spare deg for tid og penger. HELT FORFERDELIG!

N
Niklaus K. 10 måneder
Bestille
2
Service
2
Pris
4
Levering
2
Totalt
2.5
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!