vidaXL

Alle anmeldelser

vidaXL

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

vidaXL

Er du ute etter en nettbutikk som har "alt"? Et sted der du kan finne alt du trenger av jernvare, møbler, sportsutstyr osv. på et og samme sted? Nå finnes det en rekke nettbutikker som har store og svært varierte sortiment slik at du kan finne det meste du trenger fra samme butikk. vidaXL er en godt etablert nettbutikk innen dette segmentet, og her på denne siden kan du finne ut om dette er butikken for deg! Vi deler informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har benyttet seg av vidaXL for å gjøre enkelt for deg å finne ut om dette er en god, trygg og pålitelig forhandler!

Om vidaXL
vidaXL ble etablert av to unge gründere i 2006. Selskapet startet som en forhandler som, i liten skala, drev med salg av ulike produkter via nett. Siden oppstarten har selskapet fortsatt å vokse og i dag tilbyr nettbutikken et enormt og svært variert utvalg. Etterhvert begynte selskapet også å produsere sine egne produkter, og har i dag en rekke egne vidaXL merkede produkter. Målet eller visjonen til vidaXL er å kunne tilby produkter til og rundt huset til de beste prisene, og er i dag til stede i 27 Europeiske land i tillegg til USA og Australia.

Produkter og tjenester av vidaXL
Hos vidaXL kan du forvente å finne produkter innen en rekke ulike kategorier. Alle produktene deres er delt inn i hovedkategoriene: Møbler, hjem og hage, jernvare, dyr- og kjæledyrsutstyr, leker og spill, kjøretøy og deler, næringsliv og industri, baby og barn, og annet. Du kan forvente å finne alt fra hagemøbler og husholdningsprodukter til verneutstyr og babybad. Når du handler fra denne nettbutikken tilbyr de gratis frakt på alle ordrer uansett kjøpesum. Hos vidaXL har du også 30 dagers angrerett/bytterett, noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere produktet så lenge varen fremstår som ny og ubrukt. For å holde deg oppdatert på gjeldende tilbud og kampanjer kan du melde deg på selskapets nyhetsbrev, og det er også lurt å se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din dersom du bestemmer deg for å handle fra denne nettbutikken. I tillegg til de vanlige betalingsmetodene som VISA og Mastercard kan du også å velge å betale ordren din ved hjelp av PayPal eller Klarna. Sistnevnte gir deg også mulighet til å betale via faktura, delbetaling eller til og med utsette betalingen. På nettsiden finner du også en blogg der du kan finne tips, guider og informasjon om ulike produkter og trender. 

Komplimenter, klager og tips om vidaXL 
Har du handlet varer fra vidaXL? Eller har du andre erfaringer med denne forhandleren? Da vil vi gjerne høre om din opplevelse og setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse. Fortell gjerne litt om eventuelle positive eller negative aspekter med din erfaring, produktet, leveringstiden, servicen og all annen informasjon du tror kan være nyttig for andre som vurderer å benytte seg av denne nettbutikken. Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg og alle våre lesere å finne de beste alternativene på nett!