vidaXL Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

vidaXL

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

J
Jennings
Jeg har nylig handlet på vidaXL.no og jeg er svært fornøyd med opplevelsen min. Jeg bestilte hagemøbler og sportsutstyr enkelt online, og gratulerer med gratis levering som var virkelig praktisk. A...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Anmeldelse: Fornøyde kjøpsopplevelser hos vidaXL

  Jeg har nylig handlet på vidaXL.no og jeg er svært fornøyd med opplevelsen min. Jeg bestilte hagemøbler og sportsutstyr enkelt online, og gratulerer med gratis levering som var virkelig praktisk. Alle produktene var av god kvalitet og jeg følte at de tilbyr et bredt utvalg av produkter for hjemmet, hagen og mer! De hadde også gode priser sammenlignet med andre nettbutikker. Leveringen kom raskt - alt ankom innen den estimerte leveringsdatoen. Det var også veldig enkelt å spore pakken slik at jeg visste akkurat når den skulle ankomme. Jeg må legge til at kundeservicen deres er fantastisk. Jeg hadde noen spørsmål om produktene mine underveis, så tok kontakt via e-post, ble responsivt besvart i løpet av kort tid med god hjelpsomhet. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale deg å handle på vidaXL.no hvis du trenger møbler eller annet utstyr til hjemmet ditt eller hagen din. Du får god verdi for pengene dine samtidig som det er enkel shoppingopplevelse fra start til slutt!


Andre så også på