Christiania Glasmagasin

Alle anmeldelser

Christiania Glasmagasin

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo BGA
BGA

Interiør er noe veldig mange er opptatte av, men som kanskje ikke alle vet hvordan de skal gjøre. Det er en vanskelig balansegang s&a...

Logo Solarplexius
Solarplexius

Det er alltid godt og gøy å ta seg en kjøretur. En god gammeldags road trip er undervurdert, og det er så mye å se ...

Logo Axel Arigato
Axel Arigato

Mote er noe som er viktig for mange, og det har det egentlig vært i mange år også. Det er noe som har dominert kulturlivet for ma...

Logo Kniveksperten.no
Kniveksperten.no

Det er mange ting man trenger og bruker i hverdagen for å gjøre at den skal gå litt lettere. Det er jo ingen tvil om at livet i ...

Christiania Glasmagasin

Noen ganger vil man bare ha noe ekstra fint til hjemmet. Det er ikke ofte man er helt sikker på hva det er man vil ha, men noe fint er alltid greit. Så kommer det an på hva du liker, så klart. For eksempel så har man jo mulighet til å kjøpe servisesett og andre fine ting man behøver rundt kjøkkenet. Og da er det strengt tatt ikke mange bedre alternativ enn Christiania Glasmagasin. Det er vel en butikk du har hørt om? Om du har erfaring med den, men kanskje behøver enda mer informasjon så les gjerne vår anmeldelse. Da forteller vi deg alt du behøver, så kan det hende at du får til et veldig fint kjøp for ditt hjem!

Hva du bør vite om Christiania Glasmagasin
Det er en veldig lang og interessant historie om dette selskapet, for som du sikkert vet så er det norsk. Men da det ble opprettet så hadde det danske eiere, og det er helt tilbake i 1739. Det er ikke akkurat mange andre norske selskap som kan skryte på seg en såpass lang historie, og det gjør dette veldig morsomt egentlig. Det var i 1750 at den fikk norske eiere, noe den har hatt helt siden. Det er norsk tradisjon på sitt aller beste, og er noe som liksom alltid er der, og alltid skal være der også. Som du sikkert skjønner ut i fra navnet så er kontoert i Oslo, men de selger naturligvis til hele landet.

Og når du kjøper der så får du fri frakt på bestillinger over 499 kroner, noe som er en rimelig grense med tanke på alt det forskjellige som selges der. I tillegg har du så klart alle vilkår og fordeler som kunde, som du er vant med, så det er en fin opplevelse å handle der.

Hva du kan kjøpe
Litt ligger det i navnet, men det er klart at de har utvidet sortimentet sitt. Det er ikke bare glass eller serviser som man kan kjøpe, for det er mye mer enn det. De selger kjøkkenutstyr, bestikk, gryter og panner, kopper og panner, glass og mye annet. Det er en fin variasjon, og kvaliteten er naturligvis veldig høy. Det er det som har holdt dette selskapet gående i snart tre hundre år, så det er noe du også, som en moderne kunde, kan stole på. Og det settes naturligvis pris på.

I tillegg har de en egen del for bryllup, for alle som skal feire den store dagen, og vil ha det fineste innen norsk servise. Og i tillegg til alt vi har snakket om her, så selger Christiania Glasmagasin svært kjente merker, som alle vet om. Så kan det ligge en overraskelse eller to der inne også, og alt det gjør det verdt å ta en titt på hva som finnes i denne butikken.

Har du handlet der selv før, så vil vi gjerne vite mer om det, og hva ditt helhetsinntrykk var. Nøl ikke!