Christiania Glasmagasin Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Christiania Glasmagasin

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

A
Annalise
Jeg har nylig bestilt produkter fra Christiania Glasmagasin nettbutikk og jeg må si jeg er strålende fornøyd. Utvalget av kjøkkenutstyr, glass og porselen var imponerende med mange kjente merkevare...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  'En positiv handleopplevelse'

  Jeg har nylig bestilt produkter fra Christiania Glasmagasin nettbutikk og jeg må si jeg er strålende fornøyd. Utvalget av kjøkkenutstyr, glass og porselen var imponerende med mange kjente merkevarer å velge mellom. Det tok kun 1-3 dager før varene ble levert til meg i posten, og det var også mulig å returnere produktene innen 30 dager hvis jeg ikke var helt fornøyd. Det som gjorde størst inntrykk på meg var kvaliteten på produktene og den enkle brukervennlige nettsiden til Christiania Glasmagasin. Jeg følte aldri at jeg trengte hjelp eller veiledning under bestillingen fordi alt var så klart presentert på nettsiden. Alt i alt hadde jeg en positiv opplevelse som kunde hos Christiania Glasmagasin, deres utmerkede utvalg av produkter kombinert med rask levering vil definitivt få meg til å handle igjen i fremtiden.


Andre så også på