Home-Tex

Alle anmeldelser

Home-Tex

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Home-Tex

Skulle du ønske du kunne finne alt du trenger av hjemmetekstiler på et og samme sted? Det finnes en rekke nettbutikker med fokus på dette området, og det har aldri vært enklere å handle på nett. Home-Tex er en nettbutikk med et stort utvalg av ulike tekstilprodukter. Men hvordan finner du ut om dette er en trygg og pålitelig nettbutikk før du handler? Her på denne siden hjelper vi deg med dette ved å dele informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har handlet hos Home-Tex. På denne måten gjør vi det enkelt for deg å finne ut om dette er en butikk som kan passe for deg!

Om Home-Tex
Home-Tex er opprinnelig et Dansk selskap som har drevet med salg av hjemmetekstiler på nett i over 15 år. Etterhvert som selskapet fortsatte å vokse har de ekspandert til å også selge varer i både Norge og Sverige. I følge selskapet selv har de noen av markedets laveste priser for boligtekstiler. Selskapets hovedkontor er i Ringstad i Danmark hvor de også har sitt varelager, og det er derfra de sender alle bestillinger fra. Selskapet hevder også å være spesialister innen boligtekstiler og ønsker å hjelpe alle sine kunder med å finne frem til de ideelle produktene for de. 

Produkter og tjenester av Home-Tex
Hos Home-Tex finner du bredt utvalg innen ulike hjemmetekstiler. Sortimentet deres består blant annet av dyner, puter, laken, sengesett, duker, håndklær mm. I tillegg til tekstiler kan du også finne enkelte andre produkter som leker, bilderammer, kofferter og annet. I følge selskapet selv består sortimentet deres av over 4000 ulike produkter. Når du handler fra Home-Tex kan du forvente en leveringstid på mellom 5-7 virkedager og fraktbeløpet ligger på mellom 79kr og 149kr avhengig av hvilken leveringsmetode du velger. Alle prisene på nettsiden er inkludert den Norske merverdiavgiften på 25%, og selv om varene sendes fra Danmark vil det ikke påbeløpe noen ekstra avgift for toll. Hos Home-Tex tilbyr de også en ubegrenset returrett på alle kjøp, noe som vil si at du alltid står fritt til å returnere produktet så lenge varen fortsatt fremstår som ny, ubrukt og i originalemballasjen. På nettsiden finner du også en rekke ulike guider og råd om produktene deres. Når det kommer til tekstiler finnes det også en rekke ulike produktmerkinger som garanterer at produktene er allergi- og miljøvennlige som for eksempel Svanemerket. Du finner flere Svanemerkede produkter i Home-Tex sortiment og disse produktene er garantert å være produsert på en miljøbevisst og bærekraftig måte. For å holde deg oppdatert på gjeldende tilbud og kampanjer kan du melde deg på nyhetsbrevet deres, og det kan også være lurt å se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på ordren din. 

Komplimenter, klager og tips om Home-Tex
Har du handlet tekstiler fra Home-Tex? Eller har du andre erfaringer med dette selskapet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse der du sier litt om produktet, leveringstiden, servicen, kvaliteten eller annen relevant informasjon.