Home-Tex Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Home-Tex

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

W
Weissnat
Jeg har nylig gjort et kjøp på Home-Tex og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Jeg var på jakt etter en ny dyne og sengetøy som kunne passe til dynen min, så det var flott å se ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En fantastisk e-handel opplevelse

  Jeg har nylig gjort et kjøp på Home-Tex og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Jeg var på jakt etter en ny dyne og sengetøy som kunne passe til dynen min, så det var flott å se en nettside som spesialiserer seg på dette. Home-Tex hadde et imponerende utvalg av dundyner i forskjellige størrelser for både voksne og barn. De hadde også mange alternativer for sengetøy i ulike farger og stiler. Det beste av alt var prisen - jeg fant virkelig den billigste prisen her sammenlignet med andre nettbutikker! Nettstedet deres var veldig lett å navigere, noe som gjorde shoppingopplevelsen min stressfri. Jeg la aldri merke til noen problemer med lasting eller søking etter produkter. På toppen av alt dette ga de meg også gode rabatter når jeg sjekket ut! Frakten tok litt tid, men produktene ankom til slutt trygt hjemme hos meg. Alt i alt vil jeg definitivt handle igjen fra Home-Tex hvis jeg trenger flere sengevarer eller dyner!


Andre så også på