AliExpress

Alle anmeldelser

AliExpress

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo Alibaba
Alibaba

Hvis du er på utkikk etter spesifike produkter, har du mange alternativer når det kommer til butikker hvor du kan få ta...

Logo Lekia
Lekia

Enten man liker det eller ikke så er det like greit å bare akseptere det, du kommer til å kjøpe leketøy en gang i d...

Logo Globaltools
Globaltools

Det å være dyktig med hendene føles som er noe som ikke er like populært som det en gang var. Kanskje er det heller ikke s...

Logo Norli
Norli

Det å lese en god bok er noe som føles har blitt glemt litt bort. Hvorvidt det har med andre interesser som telefoner eller noe annet ...

AliExpress

Selv om det fortsatt er vanlig å handle i fysiske butikker, kan vi ikke legge skjul på at det er mye lettere å handle via nett. Du kan glede deg over en lettvint måte å skaffe deg det du har lyst på, og hvis du er en shopaholic, vet du hvor flott det føles når du søker etter noe på nettet, betaler for det med noen klikk og får levering på dørstokken, men hvor burde du handle? AliExpress er en nettside som er kjent for å ha billige varer, men kan du stole på nettsiden? Er du også nysgjerrig på hva andre brukere tenker om å handle hos AliExpress? Mange som handler online på regelmessig basis, har nok hørt om AliExpress. AliExpress er en nettside hvor tusenvis av produkter fra hele verden legges ut for salg. Utvalget er enormt. Dette er mulig fordi AliExpress ikke tilbyr noen egne produkter, men tilbyr andre selskaper muligheten til å selge produktene sine via nettsiden deres. Men kan du stole på dem? Les kundeanmeldelser for å finne ut.

Om AliExpress
AliExpress kan sammenlignes med Ebay og Amazon. Totalt leverer selskapet til rundt 2000 selskaper over hele verden. Det som er litt spesielt med dette selskapet er at selskapet selv ikke selger et eneste produkt. Det gir bare andre selskaper muligheten til å tilby og selge produktene sine på nettsiden deres. Fordi selskapet er fritt tilgjengelig for stort sett alle forretningsmenn, kan du finne et stort utvalg av produkter. Totalt kan du finne rundt 60 000 produktkategorier på nettstedet til dette selskapet. Leverandørene av disse produktene kan komme fra hele verden. AliExpress fokuserer egentlig ikke på kunder som bare trenger ett produkt. Det er absolutt mulig å importere produkter billig, men mange forsyninger på nettstedet setter betingelsen om at du må kjøpe en X-mengde produkter. Men du kan også finne leverandører hvor du kun kan kjøpe ett produkt.

Tjenester av AliExpress
AliExpress har som mål å gjøre så mange produkter tilgjengelig som mulig for den laveste prisen som kan administreres. Forsendelse av varer fra og til hele verden er gjort mye enklere på grunn av dette selskapet. Selvfølgelig er det risikoer med å importere ting. Selskapet har ingen egne produkter. Så du bestiller ikke hos AliExpress, men hos en av leverandørene som selger produktene sine via nettstedet til dette selskapet. For å unngå utrygghet har de etablert et godt anmeldelsessystem hvor man enkelt kan se om en selger har hjulpet kundene sine på en god måte tidligere. Dette reduserer risikoen betraktelig. De gjorde det også mulig å chatte med leverandører. Ved å chatte med leverandører på nettsiden kan du få en bedre oversikt over en selger og kan stille spørsmål om produktet hvis du har noen. På den måten er sjansen for å kjøpe et dårlig produkt mye mindre.Hvis du har en klage på AliExpress, er muligheten for å gjøre denne klagen kjent svært begrenset. Du kan bare gjøre det på nettchattjenesten. Men denne muligheten er svært begrenset. Derfor må det sies at du ikke kjøper produkter fra AliExpress, men fra deres leverandør. Klager må rettes til leverandøren selv.

Les anmeldelser av andre nettbutikker.

Erfaringer med  AliExpress
Har du noen gang bestilt en vare hos AliExpress? Hvordan var opplevelsen din? Har du fått produktene du kjøpte, og stod de til forventningene dine? Hvis du har tips til andre besøkende på denne nettsiden om trygge og gode måter å handle på via AliExpress, kan du legge dem ut på denne siden. Det sparer andre besøkende fra å gjøre en feil. Har du allerede opplevd AliExpress sine tjenester? Les anmeldelser, meninger og klager fra andre kunder for å unngå å gjøre feil i håndteringen av dette nettmarkedet.