2 selskaper

Nettdating

ReviewsBird

Nettdating

Er du på utkikk etter ditt livs store kjærlighet men er usikker på hvor og hvordan du skal starte? Du er lei av å være singel og ensom og føler at det er på tide med å finne en partner? Det er kanskje lettere sagt enn gjort, spesielt for de av oss som enten er sjenerte eller sliter med å komme ut av komfortsonen og åpne seg opp for nye mennesker. Likevel vil nok mange av oss være enige med at å finne kjærlighet er absolutt verdt det. 

Så hvordan skal man begynne søket på kjærlighet? Det finnes ulike måter, du kan bli kjent med din fremtidige partner på fest, eller gjennom felles venner, på kafe eller bibliotek. Dessverre har ikke mange mulighet til det. Nettdating har eksistert i en lang tidsperiode og blir stadig mer og mer av en populær løsning for mange. Det kan være fordel for oss som som lever travle liv og ikke har mulighet til å gå ut og være sosial til enhver tid. Online dating er tilgjengelig på smarttelefonen din, som du har med deg mesteparten av tiden, noe som betyr at du er mer tilgjengelig for en sjanse til å finne den rette. Enten det går sakte på jobben, eller du pendler på toget hjem, enten du lager middag eller slapper av på sofaen, er du der på datingarenaen.

Takket være forskjellige datingapper med chat-funksjoner vil du kunne bli kjent med din potensielle partner før du møter dem. Og i noen tilfeller, allerede før din første samtale, kan du lese profilen deres og finne ut om dette er en person som er verdig til å starte en samtale. Du kan finne om felles interesser, mål i livet, preferanser og andre detaljer som kan være relevante for deg i søket ditt.

Kanskje du selv har spesifikke preferanser, og du vil være i stand til å uttrykke dem. Kanskje er det viktig for deg at din fremtidige partner elsker katter, eller at de elsker å reise, eller kanskje at de, akkurat som deg, hater sushi. Noen av online dating-plattformene vil kunne filtrere potensielle partnere og matche deg med de som har lignende preferanser som deg, lignende interesser og samme mål. Det gjør dating mer effektivt, og du trenger ikke å kaste bort tiden din på folk som kanskje ikke er drømmepartneren din.

Det er imidlertid viktig at du ikke tar de automatiske matchingsystemene helt seriøst. Husk at i noen tilfeller er disse bare algoritmer, og at de også kan være feil. Pass på at du ikke går glipp av livets kjærlighet bare ved å se på algoritmer! I tillegg er en annen vanlig feil med online dating hvor kresne vi blir over tid på grunn av et bredt utvalg av kandidater. Ikke døm folk for raskt og ikke fokuser for mye på utseende. Tenk hvor urettferdig det vil være for deg selv, hvis du finner ut at noen du anser som en god match med avviser deg bare basert på første grunne inntrykk?

Apropos førsteinntrykk, tenk nøye over hvordan du presenterer deg selv på datingplattformene, hvordan profilen din ser ut og hva slags informasjon du deler om deg selv. Husk at på grunn av konseptet med disse plattformene, kan det hende at profilen din bare får noen få sekunder av andres tid. Kanskje de sveiper deg bort uten engang å innse hvem du er og vil gå glipp av noe. Tenk og overvei og sørg for å dele informasjon om deg selv som er relevant, interessant og vil hjelpe din potensielle fremtidige partner til å se potensialet i deg.

Klarte du å finne en interessant person gjennom nettdating, og det er allerede din første date? Husk at dere begge er nervøse og begge er håpefulle og forventer at det i det minste blir en magisk kveld til et lykkelig forhold. Sørg for å alltid behandle daten din med respekt og vurdere deres tanker og behov. Ikke vær den eneste som snakker og ignorer daten din, la dere både uttrykke dere, dele morsomme historier og generelt ha det hyggelig sammen. Kanskje vil ikke denne første personen være den, kanskje ikke engang den femte, men en dag vil du garantert finne den rette, og den personen vil være verdt all tid og krefter på reisen din med nettdating.