Lampeguru

Alle anmeldelser

Lampeguru

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Lampeguru

Belysning er noe av det viktigste vi har for å sørge for den rette stemningen i hjemmet. I dag finnes det et utrolig utvalg innen denne varekategorien og du kan også finne alt du måtte ønske deg på nett. Siden utvalget innen denne kategorien er så stort så finnes det også et enormt antall nettbutikker, noe som kan gjøre det vanskelig å velge. Her på ReviewsBird kan du lese om andre kunder sine erfaringer og opplevelser med et selskap før du velger om du ønsker å handle fra dem. Se for eksempel hva tidligere kunder har å si om butikker som Lampeguru her!

Om Lampeguru
Lampeguru er opprinnelig en dansk butikkjede som selger produkter innen belysning og interiør. Selskapet har både fysiske butikker og nettbutikker i flere europeiske land. Virksomheten ble opprettet av Steffen Andersen i Danmark i 2010 og har sitt hovedkontor i Ringsted i samme land. Selskapet ble til da de mente av det fantes et behov på markedet for lampebutikker som både solgte dyre designer lamper og billigere lamper på et og samme sted. I følge nettsiden deres er Lampeguru sin visjon å ha et stort utvalg med stor variasjon i pris samt god service.

Produkter og tjenester av Lampeguru
I sortimentet til Lampeguru finner du belysning for alle husets rom og ulike lampetyper. Produktene er delt inn i hovedkategoriene lamper, utelamper, lyspærer, el & tilbehør, LED og tilbud. Du kan også sortere varene etter merker, hvilket rom de passer til og tilbud. I kategorien el & tilbehør vil du finne produkter som lysdimmere, røykvarslere, lampeskjermer, batterier og måleinstrumenter. Under LED vil du finne både armaturer og lyspærer med LED-lys. LED er en forkortelse for "Light Emitting Diode" og er en sammensetning av flere lysdioder for å gi lys. LED er mest kjent for å være mye mer energisparende en de gamle tradisjonelle glødelampene i tillegg til at de ikke avgir varme. Når du handler fra Lampeguru kan du forvente en leveringstid på mellom 2-5 virkedager og en fast leveringspris på 80kr. Du har også 14 dager bytterett, noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere produktene så lenge de fremstår som nye, ubrukte og i originalemballasjen. Når du handler på nett kan du benytte deg av de vanlige betalingsalternativene som VISA og Mastercard, men også Collector Bank som gir deg muligheter for å betale med faktura eller delbetaling. Dersom du ønsker å samarbeide med dette selskapet så kan du også ta del i deres Affiliate program som vil si at du kan tjene penger på å annonsere produktene deres på dine egne sider.

Komplimenter, klager og tips om Lampeguru
For at du og alle våre lesere enklest mulig skal kunne finne frem til gode og pålitelige nettbutikker så deler vi her kundeanmeldelser fra andre som har benyttet seg av et selskap. Har du handlet fra Lampeguru? Da hadde vi blitt svært takknemlige dersom du legger igjen en anmeldelse om din erfaring. Hjelp andre med å velge riktig butikk ved å fortelle om din egen opplevelse med et selskap!