VetZoo Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

VetZoo

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

A
Adriel Hirthe
Jeg har akkurat handlet på VetZoo.no og jeg er veldig fornøyd med min opplevelse der. De har et enormt utvalg av produkter til kjæledyr, inkludert mat, snacks og leker samt helse- og pleieprodukter...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk handleopplevelse hos VetZoo

  Jeg har akkurat handlet på VetZoo.no og jeg er veldig fornøyd med min opplevelse der. De har et enormt utvalg av produkter til kjæledyr, inkludert mat, snacks og leker samt helse- og pleieprodukter som jeg trenger for min firbente venn. Nettsiden var enkel å navigere og bestillingen kom raskt i posten. Jeg satte spesielt pris på at det var gratis frakt når man handler for over 499 kr. Kundeservicen var også fantastisk da de svarte raskt på mine spørsmål via e-post. Alt i alt hadde jeg en stor opplevelse av VetZoo.no og vil definitivt handle der igjen når jeg må fylle på lageret til kjæledyret mitt. Jeg anbefaler dette nettstedet til alle dyreeiere!


Andre så også på