VetZoo

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 6
Service 8
Pris 10
Levering 8

Totalt

8
100.0% vil kjøpe her igjen

VetZoo

En dyrehage i stua

Hvis du er som meg, så elsker du dyr. Du har kanskje drømt om å ha en egen dyrehage i stua di, men har innsett at dette ikke er realistisk. Vel, da har jeg gode nyheter til deg! Med VetZoo kan du få en liten dyrehage rett hjem i din egen stue.

VetZoo er en nettbutikk som spesialiserer seg på dyreprodukter. Her finner du alt du trenger til ditt kjæledyr, enten det er hund, katt, kanin, fugl eller andre smådyr. De tilbyr et bredt utvalg av fôr, leker, tilbehør og pleieprodukter, alt under samme tak. Det er som å gå inn i en dyrebutikk, bare uten å måtte forholde seg til den ubehagelige lukten.

VetZoo ønsker å gjøre dyreeiere sin hverdag enklere. De har et sømløst og brukervennlig nettsted som gjør det enkelt å finne det du leter etter. Du kan søke etter produkter basert på dyreart, merke eller kategori. Og hvis du er en av de som har problemer med å bestemme deg, kan du bruke deres "Filtrer etter pris" - funksjon for å finne produkter som passer til ditt budsjett.

Produkter av høy kvalitet

Det som virkelig skiller VetZoo fra andre dyrebutikker er kvaliteten på produktene de tilbyr. Her finner du kjente merkevarer som Royal Canin, Hill's, Purina og mange flere. VetZoo har et stort utvalg av veterinærfôr, noe som er særlig nyttig hvis ditt kjæledyr har spesielle ernæringsbehov.

De tilbyr også et bredt utvalg av pleieprodukter, som sjampo, børster, tannkrem og klippere. Alt du trenger for å holde ditt kjæledyr frisk og velstelt. Og for de som ønsker å gjøre litt ekstra for sine pelskledde venner, har VetZoo også et utvalg av dyresenger, klær og leker.

Enkle og trygge handelsopplevelser

En ting som virkelig skiller VetZoo fra andre nettbutikker er deres kundeservice. De har et team av dedikerte og kunnskapsrike medarbeidere som står klare til å hjelpe deg med spørsmål eller problemer du måtte ha. Du kan kontakte dem via telefon eller e-post, og du vil alltid få raskt svar.

VetZoo tar også sikkerhet på alvor. De bruker moderne sikkerhetsteknologi for å sikre at dine personlige opplysninger er trygge. Og hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med ditt kjøp, tilbyr VetZoo en returrett på 14 dager. Du kan også velge å betale med faktura eller delbetaling, slik at du kan få det du trenger uten å måtte tømme lommeboken.

Som den berømte hundeelskeren, Josh Billings, en gang sa: "En hund er den eneste tingen på jorden som elsker deg mer enn den elsker seg selv." Og denne kjærligheten fortjener å bli gjengjeldt. Ved å handle hos VetZoo kan du vise din kjæledyr hvor mye du bryr deg, og samtidig få en enklere og mer praktisk hverdag som dyreeier.

Konklusjon

VetZoo er mer enn bare en nettbutikk. Det er en dyreelskers paradis, en plass hvor du kan finne alt du trenger for å ta vare på dine firbente venner. Med et bredt utvalg av produkter av høy kvalitet, enkel og trygg handel og en dedikert kundeservice, er VetZoo det beste valget for alle dyreeiere der ute. Du vil ikke bare få det du trenger, men du vil også få en opplevelse som vil få deg til å smile.

Legg igjen din egen anmeldelse

Har du handlet hos VetZoo? Vi vil gjerne høre hva du synes! Legg igjen din egen anmeldelse nedenfor og del dine erfaringer med andre dyreeiere. Sammen kan vi skape et fellesskap av dyreelskere som støtter og hjelper hverandre.

Informasjon

Kistagången 20B
16440 Kista
Kistagången 20B
Norge
info@vetzoo.no
23213043

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

A
Adriel Hirthe 1 år siden
8
Jeg har akkurat handlet på VetZoo.no og jeg er veldig fornøyd med min opplevelse der. De har et enormt utvalg av produkter til kjæledyr, inkludert mat, snacks og leker samt helse- og pleiepr...

Alle anmeldelser ( 1 )

Fantastisk handleopplevelse hos VetZoo

Jeg har akkurat handlet på VetZoo.no og jeg er veldig fornøyd med min opplevelse der. De har et enormt utvalg av produkter til kjæledyr, inkludert mat, snacks og leker samt helse- og pleieprodukter som jeg trenger for min firbente venn. Nettsiden var enkel å navigere og bestillingen kom raskt i posten. Jeg satte spesielt pris på at det var gratis frakt når man handler for over 499 kr. Kundeservicen var også fantastisk da de svarte raskt på mine spørsmål via e-post. Alt i alt hadde jeg en stor opplevelse av VetZoo.no og vil definitivt handle der igjen når jeg må fylle på lageret til kjæledyret mitt. Jeg anbefaler dette nettstedet til alle dyreeiere!

A
Adriel Hirthe 1 år siden
Bestille
6
Service
8
Pris
10
Levering
8
Totalt
8
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!