Biopeiser

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 10
Service 8
Pris 10
Levering 6

Totalt

8.5
100.0% vil kjøpe her igjen

Biopeiser

Er du ute etter et nytt miljøvennlig ildsted eller biopeis? I dag finnes det et stort utvalg av denne typen ildsted og du kan til og med kjøpe de på nett. Biopeiser er en nettbutikk innen dette segmentet, og her på denne siden kan du lese om andres opplevelser og erfaringer med bioshop. Vi deler informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har handlet hos denne nettbutikken slik at det er enkelt for deg å finne ut om dette er en trygg og pålitelig forhandler før du bestemmer deg for å handle fra de.

Om Biopeiser

Biopeiser ble opprinnelig etablert i Danmark som en del av CC-trading i 2010. Selskapet ble opprettet av Danskene Casper W. Lanng og Christoffer L. Mortensen. I utgangspunktet var selskapet kun tilgjengelig på nett, men etterhvert ble det også opprettet et showroom i byen Aalborg og senere også i Valby i Danmark. Etterhvert som selskapet begynte å vokse har de utvidet til flere land og er i dag til stede i Norge, Finland, Nederland, Tyskland, Sverige, Polen, England, Frankrike, Wales og Skottland.

Produkter og tjenester av Biopeiser

Hos Biopeiser finner du en rekke ulike biopeiser og miljøvennlige ildsteder. Peisene er delt inn i kategoriene; hengende biopeis, frittstående, innebygd, automatisk og utendørs. Her finnes du peiser med ulike funksjoner i flere forskjellige stiler slik at de skal kunne passe til ethvert hjem. I tillegg til peiser og ildsted kan har de også en kategori for tilbehør og andre peiser som gasspeis, elektrisk peis, vannpeis og vedovn. Prisene som er oppgitt i nettbutikken er inkludert moms men ikke toll, noe som vil si at du vil komme til å måtte betale et ekstra tillegg for tollavgiften på varene. Fraktprisen ligger på 295kr til Norge for alle ordrer under 4.999kr. Dersom ordren din overstiger dette beløpet vil varene sendes med gratis frakt. Leveringstiden fra Biopeiser ligger normalt sett på mellom 2-5 virkedager. Nettbutikken følger den Norske angrerettloven som gir deg 14 dager angrerett, noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere produktet så lenge det fremstår som nytt, ubrukt og i originalemballasjen. Du har også 2 års reklamasjonsrett på varene som innebærer feil eller mangler som har oppstått etter vanlig bruk. Nettsiden har også en egen bloggseksjon der du finner informasjon, råd og guider til ulike biopeiser og ildsteder. For å holde deg oppdatert på nyheter og gjeldende tilbud og kampanjer hos Biopeiser kan du melde deg på nyhetsbrevet deres, og det kan også være lurt å se etter en rabattkode dersom du bestemmer deg for å handle fra denne nettbutikken.

Komplimenter, klager og tips om Biopeiser

Har du handlet varer fra denne nettbutikken? Eller har du noen andre erfaringer med Biopeiser? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse der du sier litt om produktet, leveringstiden, kvaliteten, servicen eller annen informasjon du tror kan være verdifull for andre som vurderer å benytte seg av tjenestene til denne nettbutikken.

Informasjon

Gravsholtvej 15
9310 Vodskov
Gravsholtvej 15
Danmark
info@bioethanol-fireplace.co.uk
+441224011575

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

P
Pagac 2 år siden
8.5
Jeg har nylig kjøpt en Biopeis fra Biopeiser Shop og jeg må si at jeg er svært fornøyd med opplevelsen min. Hele prosessen, fra bestilling til levering, var veldig enkel og problemfri. Jeg s...

Alle anmeldelser ( 1 )

Min erfaring med å kjøpe en Bio-Peis fra BioPeiser Shop

Jeg har nylig kjøpt en Biopeis fra Biopeiser Shop og jeg må si at jeg er svært fornøyd med opplevelsen min. Hele prosessen, fra bestilling til levering, var veldig enkel og problemfri. Jeg syntes nettstedet hadde et stort utvalg av flotte og moderne biopeiser som dekker alle behovene mine. Det beste av alt var imidlertid prisen - de har virkelig gode priser sammenlignet med andre butikker på markedet! Det tok ikke lang tid før produktet ble levert hjem til meg i god stand. Da jeg åpnet pakken, visste jeg med en gang at dette var et kvalitetsprodukt! Peisen ser fantastisk ut i stuen min og gir den rette atmosfæren. En annen ting som imponerte meg ved BioPeis-Shop var deres omfangsrike samling av tilbehør for biopeiser – slik som bioethanol og pyntesteiner; det hele gjorde shopping hos dem ekstra spennende. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale denne butikken hvis du planlegger å kjøpe deg selv eller noen rundt deg en ny peis.

P
Pagac 2 år siden
10
Bestille
8
Service
10
Pris
6
Levering
8.5
Totalt
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!