Ecopeis Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Ecopeis

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

E
Emily
Jeg vil gjerne dele min positive opplevelse med Ecopeis.no. Jeg kjøpte bordpeisen deres og bestillingen kom i løpet av bare to dager, helt utrolig! Produktet var solid bygget og lett å montere uten...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk service fra Ecopeis!

  Jeg vil gjerne dele min positive opplevelse med Ecopeis.no. Jeg kjøpte bordpeisen deres og bestillingen kom i løpet av bare to dager, helt utrolig! Produktet var solid bygget og lett å montere uten problemer. Peisen er en flott tillegg til mitt hjem, og jeg har allerede hatt mange hyggelige kvelder rundt den. Jeg vil også påpeke at kundeservicen var veldig bra. De svarte raskt på mine spørsmål via e-post og ga meg god informasjon om produktene de selger. Alt i alt hadde jeg en fantastisk opplevelse med Ecopeis.no. Jeg opplever dem som en seriøs nettbutikk med stort fokus på å levere gode produkter raskt og effektivt.


Andre så også på