Slik finner du perfekt valentinsdag gave til kjæresten din

Det er alltid når slike feiringer kommer. På samme måte som når morsdag er i gang, så er det litt vanskelig å vite hva man skal kjøpe. Heldigvis finnes det mange muligheter og ikke minst nettbutikker når du vil kjøpe gave til kjæresten. Først og fremst finnes et mange butikker som kan hjelpe, noe du blant annet kan se hos ReviewsBird. Det er mye forskjellig tilgjengelig, alt fra valentinskort, til et romantisk hotell, som for eksempel Scandic! La oss se her!

Gavetips til han

Det er lett å tro at valentinsdagen er kun for henne, men det er viktig å huske å kjøpe en valentinesgave til han! Det avhenger naturligvis av hva personen liker, for interessene er nok ikke de samme som for fruen for å si det sånn. Men det vil jo nødvendigvis være en litt romantisk gave til kjæresten, det er jo hele poenget.

Da kan det være verdt å ta en titt på hva en butikk som Vuxen kan gi deg, og husk, det er mye mer som er interessant der enn du tror. Det er en perfekt butikk for de som kanskje har litt alenetid, om de har barnefri og lignende. Og ikke bare det, men det er mange romantiske produkter for kvalitetstid sammen.

Det er klart, butikker som Fruugo og Light in the Box har kanskje et enda mer variert utvalg i sortimentet. Igjen, det kommer litt an på hva man er ute etter, for nettbutikker er det jo absolutt ikke mangel på. Husk en ting, og det er at også gutter kan like en romantisk middag. Det er kanskje ikke noe de snakker så altfor mye om, men det kan være midt i blinken. Og det er jo heldigvis sånn at du har mye å velge mellom, nesten uansett hvor du bor i landet.

Vær kreativ

Om det er en spesiell gutt eller mann i ditt liv som du vil skjemme bort litt på valentines er det viktig å være kreativ. Tenk ikke bare på vanlige konvensjonelle ting å kjøpe, som sjokolade eller blomster. Om du virkelig vil gjøre noe stort ut av det er det mange nettbutikker som selger spesielle ting rundt Valentindagen, og som du bør holde et øye på. Det kan gjøre det lettere for deg i det minste, for det kan føles litt overveldende.

Vi vet at mange føler et visst press når det er på tide å kjøpe gaver, enten det er for Valentines, bursdag, morsdag eller andre dager. Heldigvis har du mange alternativ, og romantikken er definitivt ikke død bare for at du er litt usikker på hva du skal velge.

Gavetips til henne

Selv om overnevnte snakket om gaver til han, så er det ingen tvil om at det føles som at Valentines er en dag for kvinnene. Det er mer press på menn, mye på grunn av hvordan det hele blir presentert på film og tv, og ikke minst hvordan nettbutikker reklamerer rundt det. Det er hva man skal kjøpe til henne, og hvordan man skal gjøre henne glad.

På samme måte så er det alltid mannen som har glemt å kjøpe en romantisk gave til kjæresten på film, og ikke motsatt. Og det legger et visst press på mannen, noe som kan gjøre personen nesten handlingslammet. Så er det samtidig sånn at kvinner setter mer pris på dagen som sådan, så de forventer nok litt mer av den også.

En kjærestetur?

Det er lite som er mindre romantisk enn å sette seg i bilen, eller på flyet, og komme seg av gårde på en romantisk overnatting med den man er glad i. Det er jo noe man ser på film, men det er definitivt noe i det. Man trenger neste ikke å gjøre annet enn å være på hotellet en hel helg og bare nyte hverandre. Det finnes det mange muligheter til, og et selskap som Apollo har jo til og med skreddersydde turer for mennesker som ønsker en romantisk weekend pakke.

Flybilletter i dag har jo blitt så mye billigere enn de en gang var, og du kan til og med komme deg til et sted som Dubai, relativt billig. Så det er mye å ta en titt på, og det gjelder da å være litt oppmerksom, og ikke minst tålmodig. En vinterferie fylt med romantikk kan gjøre underverker for et forhold, selv et som går veldig bra.

Ikke vær kjedelig

Det er viktig å være kreativ også når det kommer til gaver til Valentines for henne. Vi har sett flere steder hvor de anbefaler at du kjøper panner og gryter, som en slags romantisk gest. Og det kan nok fungere det, men det passer vel bedre til andre anledninger, som for eksempel bursdager, eller bare som en vanlig gave.

Som nevnt ovenfor er det flere nettbutikker som byr på litt ekstra rundt disse tider. En kjæreste vil gjerne ha smykke, noe en butikk som Celis.no kan selge, eller hva med all galskapen fra en butikk som Lets Deal? Det hele handler til syvende og sist om hva du gjør det til. Om du glemmer det helt bort så vil det bli bare en greie hvor man kanskje krangler litt, før man tenker på andre ting.

Men om man treffer på gaven, og har virkelig lyst til å gjøre dagen spesiell for den man er glad i, så er det absolutt muligheter til det!

Til slutt

Og det er for all del langt flere butikker å handle fra enn de vi har nevnt her. Mange av dem kan du finne om du tar en titt hos ReviewsBird. Fordelen ved å se der er at de har samlet ekte kundeanmeldelser, hvor folk forteller om deres erfaringer med butikkene. Ta en titt, det vil du nok ikke angre på!

Anne Sigrid Jakobsen Av Anne Sigrid Jakobsen

Anne Sigrid er e-handelsspesialist og forbrukervarekonsulent spesialisert i handelsrett og forbrukeratferd. Hun har erfaring innen leverandørkjederådgivning og produktutvikling, og har jobbet i e-handelsbransjen... Les videre