Glassoginterior

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 10
Service 10
Pris 10
Levering 10

Totalt

10
100% vil kjøpe her igjen

Glassoginterior

De fleste av oss synes det er viktig med et vakkert og koselig hjem, og vi nordmenn bruker mye tid og penger på interiør og innredning. Når du skal skape den perfekte atmosfæren er det viktig å finne en butikk med produkter som passer til din stil. Glassoginterior er en interiør og møbelforretning på nett med et bredt sortiment, men hvordan finner du ut om dette er en trygg forhandler? Her på denne siden kan du lese om andres opplevelser og erfaringer med Glassoginterior slik at du kan være sikker på at dette er en pålitelig nettbutikk før du handler der!

Om Glassoginterior

Glassoginterior er en norsk nettbutikk innen varehandel av møbler og interiør på nett. Selskapet ble etablert i 2006, og i følge dem selv er de i dag den største nettbutikken innen sitt område i Norge. Glassoginterior eies og drives av Intervisjon AS, og netthandelen ble opprettet som en tilførsel til en bedrift selskap eide. De bestemte seg for å satse fullt og helt på netthandel så bedriften ble solgt i 2008. Målet til selskapet er å tilby alle sine kunder et stort utvalg av produkter som hører til hjemmet, hytter og uteområde.

Produkter og tjenester av Glassoginterior

Hos Glassoginterior finner du et bredt utvalg innen interiør, innredning og møbler. Varesortimentet er sortert etter flere hovedkategorier som blant annet interiør, servering & borddekking, tepper & tekstiler og lamper. I tillegg selger de både vanlige møbler og hagemøbler. Du finner også populære produkter som pizzaovner, hyller, glass og lysestaker. Nettbutikken fører produkter fra både mindre kjente og svært kjente merkevarer som Cane Line, Herstal, Eva solo og Alessi. Når du handler fra Glassoginterior tilbyr de gratis frakt på alle ordrer over 1000kr dersom du henter varene i en av deres fysiske butikker og 59kr dersom du velger hjemlevering med denne totalsummen. Dersom ordren din er under 1000kr kommer det et tillegg på 99kr for henting i butikk og 149kr for hjemlevering. Glassoginterior tilbyr 30 dager angrerett på alle varer noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere varene så lenge de er ubrukt og i originalemballasjen. Nettsiden er også SSL sertifisert, et SSL sertifikat vil si at informasjonen som går gjennom nettsiden deres blir kryptert for å ivareta din og deres sikkerhet. Nettbutikken har en egen tilbudsside og for å holde deg oppdatert på gjeldende kampanjer kan du melde deg på nyhetsbrevet deres, og det kan også være lurt å se etter en rabattkode dersom du bestemmer deg for å handle fra dette selskapet da en slik kan gi deg ekstra avslag på kjøpet ditt.

Komplimenter, klager og tips om Glassoginterior

Har du handlet noen av interiørvarene dine fra Glassoginterior? Eller har du andre erfaringer med dette selskapet? Da vil vi gjerne høre om din opplevelse! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse der du forteller litt om bestillingsprosessen, leveringstiden, kvaliteten, produktet, servicen og annen informasjon du tror kan være nyttig for andre som vurderer å handle fra denne nettbutikken.

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Alle anmeldelser ( 0 )

Ingen anmeldelser ennå.

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!