Glassoginterior

Alle anmeldelser

Glassoginterior

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Glassoginterior

De fleste av oss synes det er viktig med et vakkert og koselig hjem, og vi nordmenn bruker mye tid og penger på interiør og innredning. Når du skal skape den perfekte atmosfæren er det viktig å finne en butikk med produkter som passer til din stil. Glassoginterior er en interiør og møbelforretning på nett med et bredt sortiment, men hvordan finner du ut om dette er en trygg forhandler? Her på denne siden kan du lese om andres opplevelser og erfaringer med Glassoginterior slik at du kan være sikker på at dette er en pålitelig nettbutikk før du handler der!

Om Glassoginterior
Glassoginterior er en norsk nettbutikk innen varehandel av møbler og interiør på nett. Selskapet ble etablert i 2006, og i følge dem selv er de i dag den største nettbutikken innen sitt område i Norge. Glassoginterior eies og drives av Intervisjon AS, og netthandelen ble opprettet som en tilførsel til en bedrift selskap eide. De bestemte seg for å satse fullt og helt på netthandel så bedriften ble solgt i 2008. Målet til selskapet er å tilby alle sine kunder et stort utvalg av produkter som hører til hjemmet, hytter og uteområde. 

Produkter og tjenester av Glassoginterior
Hos Glassoginterior finner du et bredt utvalg innen interiør, innredning og møbler. Varesortimentet er sortert etter flere hovedkategorier som blant annet interiør, servering & borddekking, tepper & tekstiler og lamper. I tillegg selger de både vanlige møbler og hagemøbler. Du finner også populære produkter som pizzaovner, hyller, glass og lysestaker. Nettbutikken fører produkter fra både mindre kjente og svært kjente merkevarer som Cane Line, Herstal, Eva solo og Alessi. Når du handler fra Glassoginterior tilbyr de gratis frakt på alle ordrer over 1000kr dersom du henter varene i en av deres fysiske butikker og 59kr dersom du velger hjemlevering med denne totalsummen. Dersom ordren din er under 1000kr kommer det et tillegg på 99kr for henting i butikk og 149kr for hjemlevering. Glassoginterior tilbyr 30 dager angrerett på alle varer noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere varene så lenge de er ubrukt og i originalemballasjen. Nettsiden er også SSL sertifisert, et SSL sertifikat vil si at informasjonen som går gjennom nettsiden deres blir kryptert for å ivareta din og deres sikkerhet. Nettbutikken har en egen tilbudsside og for å holde deg oppdatert på gjeldende kampanjer kan du melde deg på nyhetsbrevet deres, og det kan også være lurt å se etter en rabattkode dersom du bestemmer deg for å handle fra dette selskapet da en slik kan gi deg ekstra avslag på kjøpet ditt. 

Komplimenter, klager og tips om Glassoginterior
Har du handlet noen av interiørvarene dine fra Glassoginterior? Eller har du andre erfaringer med dette selskapet? Da vil vi gjerne høre om din opplevelse! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse der du forteller litt om bestillingsprosessen, leveringstiden, kvaliteten, produktet, servicen og annen informasjon du tror kan være nyttig for andre som vurderer å handle fra denne nettbutikken.