11 selskaper

Dyrebutikker

ReviewsBird

Dyrebutikker

I likhet med mennesker har kjæledyr sine egne behov. Som mennesker vil din hund eller katt ha god kvalitetsmat. Men alle dyr er forskjellige - katten vil ha et klostativ, hunden din vil ha en seng, et teppe og et bein. Kaninen, hamsteren og fuglen vil ha et rent og stort bur, fiskene i akvariet trenger planter og steder å gjemme seg. Eller kanskje du bare vil gi kjæledyret ditt en godbit eller leke?

Trender

En stor andel av folk som handler på nett bruker en søkemotor for å finne det de leter etter, mens andre finner nettsider jungeltelegrafen. Mange kjøpere svarer på spesialtilbud i e-poster og annonser eller finner en matbutikk gjennom et prissammenligningsnettsted. Tillit er en essensiell faktor for å velge en nettbutikk. Seksti prosent av nettkundene som har en god førsteopplevelse med et bestemt nettsted, vender tilbake til det nettstedet for å kjøpe mer. En etablert forhandler med et kjent merke er mer sannsynlig å stole på enn en ukjent selger.

Bøker og musikk er de mest populære nettkjøpene, etterfulgt av klær og tilbehør, sko, videoer og DVDer, spill, flybilletter og elektronisk utstyr. Kosmetikk, ernæringsprodukter og dagligvarer kjøpes i økende grad på nett. Omtrent en fjerdedel av de reisende kjøper flybilletter på nett fordi det er en rask og enkel måte å sammenligne flyreiser og foreta et kjøp på.

Mange vellykkede rent virtuelle selskaper arbeider med digitale produkter (inkludert informasjonslagring, gjenfinning og modifikasjon), musikk, filmer, kontorrekvisita, utdanning, kommunikasjon, programvare, fotografering og økonomiske transaksjoner. Eksempler på denne typen virksomhet inkluderer: Google, eBay og Paypal. Andre vellykkede markedsførere bruker Drop shipping eller tilknyttede markedsføringsteknikker for å lette transaksjoner med materielle varer uten å opprettholde en reell beholdning. Eksempler inkluderer flere selgere på eBay.

Fysiske forhandlere bruker ofte sine nettbutikker for å øke salget både på nettet og i butikkene sine ved å publisere informasjon om tilbud i butikk på nettet og ved å tilby gratis tillegg som batterier eller tilbehør til kunder som undersøker produkter på sidene deres.