11 selskaper

Dyrebutikker

...

  Dyrebutikker

  I likhet med mennesker har kjæledyr sine egne behov. Som mennesker vil din hund eller katt ha god kvalitetsmat. Men alle dyr er forskjellige - katten vil ha et klostativ, hunden din vil ha en seng, et teppe og et bein. Kaninen, hamsteren og fuglen vil ha et rent og stort bur, fiskene i akvariet trenger planter og steder å gjemme seg. Eller kanskje du bare vil gi kjæledyret ditt en godbit eller leke?

  Trender

  En stor andel av folk som handler på nett bruker en søkemotor for å finne det de leter etter, mens andre finner nettsider jungeltelegrafen. Mange kjøpere svarer på spesialtilbud i e-poster og annonser eller finner en matbutikk gjennom et prissammenligningsnettsted. Tillit er en essensiell faktor for å velge en nettbutikk. Seksti prosent av nettkundene som har en god førsteopplevelse med et bestemt nettsted, vender tilbake til det nettstedet for å kjøpe mer. En etablert forhandler med et kjent merke er mer sannsynlig å stole på enn en ukjent selger.

  Bøker og musikk er de mest populære nettkjøpene, etterfulgt av klær og tilbehør, sko, videoer og DVDer, spill, flybilletter og elektronisk utstyr. Kosmetikk, ernæringsprodukter og dagligvarer kjøpes i økende grad på nett. Omtrent en fjerdedel av de reisende kjøper flybilletter på nett fordi det er en rask og enkel måte å sammenligne flyreiser og foreta et kjøp på.

  Mange vellykkede rent virtuelle selskaper arbeider med digitale produkter (inkludert informasjonslagring, gjenfinning og modifikasjon), musikk, filmer, kontorrekvisita, utdanning, kommunikasjon, programvare, fotografering og økonomiske transaksjoner. Eksempler på denne typen virksomhet inkluderer: Google, eBay og Paypal. Andre vellykkede markedsførere bruker Drop shipping eller tilknyttede markedsføringsteknikker for å lette transaksjoner med materielle varer uten å opprettholde en reell beholdning. Eksempler inkluderer flere selgere på eBay.

  Fysiske forhandlere bruker ofte sine nettbutikker for å øke salget både på nettet og i butikkene sine ved å publisere informasjon om tilbud i butikk på nettet og ved å tilby gratis tillegg som batterier eller tilbehør til kunder som undersøker produkter på sidene deres.


  Dyrebutikker

  Uansett hva kjæledyret ditt trenger eller ønsker, kan det finnes i en dyrebutikk. Men hvilken dyrebutikk bør du henvende deg til for et bredt utvalg? Hvilken er billigst? Hvem selger de beste produktene og gir best råd og service? Vi har laget en oversikt over alle dyrebutikker. For å hjelpe deg med å gjøre ditt valg har kunder delt erfaringer, meninger og anmeldelser. Har du noen personlige erfaringer? Legg gjerne igjen din egen anmeldelse.

  Alt for kjæledyret

  Du kan oftest finne alt du trenger i enhver dyrebutikk. Enten du eier en katt, hund, fugl, fisk eller gnager og enkelte ganger en hest. Alle dyr trenger ulike ting, men alle de trenger mat, sovested, en god seng, leker og pleie. 

  I dag finnes det utallige antall merker som produserer dyremat. Hva som er best for akkurat ditt kjæledyr avhenger situasjonen. Alle de merkene oftest tilbyr ulike typer fôr som passer til et bestemt rase, alder og helsesituasjon. Det er lurt å snakke med veterinær før man velger fôr, slik at valget blir både enklere og riktigere. Om man er usikker eller ikke hadde mulighet til å snakke med veterinæren, kan man alltid spørre de ansatte i butikken for anbefalinger. I tillegg til fôr trenger dyret en matskål. Det finnes mange ulike varianter, både vanlige og automatiske, som kan settes til å mate dyret til bestemte tidspunkter. Samme gjelder vannskåler og drikkefontener. 

  Alle dyr liker å leke og holde seg opptatt så de ikke kjeder seg, ellers er det fort gjort at de vil begynne å ødelegge dine ting og møbler. Pass på at dyret ditt har leker til enhver tid. Disse trenger ikke å koste mye, men det er lurt å velge de som er i god kvalitet og vil holde lenge uten å bli ødelagt. Pass på at lekene du velger er trygge for dyret og at det er ingen farlige detaljer som kan svelges eller skade kjæledyret ditt. 

  God, trygg og koselig sted å sove liker vi alle og samme gjelder dyr også. Du vil finne mange ulike alternativer til alle slags priser. Velg en god hundeseng eller en kattekurv slik at kjæredyret vil alltid få en god søvn og er er full av energi til lek og moro. 

  Om du eier en fugl, gnager eller en fisk vet du nok fra før av hvor dyrt det kan bli med utstyr. Alle kjæledyr, uansett størrelse, fortjener å ha trygge, rene og romslige omgivelser å bo i. Man kan spare mye ved å velge et mindre bur eller akvarium, men er det bra for dyret? Ofte er det lurt å investere i utstyret man bruker slik at dyret kan leve et godt liv. Ja, det kan fort koste en del, men det er mulig å finne gode tilbud på selv dyrere alternativer, man må bare følge med.  

  Tjenester

  Noen dyrebutikker tilbyr ulike tjenester du kan benytte. Det varierer fra butikk til butikk, men typisk finnes det dyrefrisører, som kan bade, klippe pelsen og klor på dyret ditt, oftest hunder. Om du vil selv ta vare på dyret, vil du kunne finne shampoo, børste, klotang og mye annet.