FYNDIQ

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 4
Service 4.7
Pris 7.3
Levering 4

Totalt

5
33.3% vil kjøpe her igjen

FYNDIQ

Sitter du hjemme og oppdager eller tror at du mangler noe eller at noe mangler, kan du bare hente mobilen, nettbrettet eller datamaskinen og bestille det du trenger. Tidligere var det ikke slik, da måtte man gå til nærmeste fysiske butikk og da kanskje til og med oppdage at produktet man leter etter ikke er i sortimentet. Nå for tiden kan du spare både tid og krefter ved å handle på nett og det eneste du trenger å vente på er noen få leveringsdager. Nå for tiden kan du også finne det meste på nett, du kan bestille hjemmemat, møbler og andre dingser, barneklær og andre ting og mye mer. En nettbutikk i Sverige er Fyndiq, hvor du kan finne produkter innen helse og skjønnhet, sport og fritid, mobiltelefoner og nettbrett mm.

Om selskapet Fyndiq

I 2009 ble selskapet Fyndiq grunnlagt og lansert, og det fungerer som et svensk e-handelsselskap. Selskapets grunnide var å bli en nettkanal hvor svenske handelsmenn kunne kvitte seg med restaksjene sine. Mer enn 1400 butikker selger varene sine via Fyndiq, noe som betyr at Fyndiq fungerer både som markedsplass for både forbrukere og butikker. Nettbutikken Fyndiq har et sortiment med over 2 millioner produkter og over 1,6 millioner kunder har handlet hos selskapet. Har du spørsmål eller har spørsmål og ønsker å kontakte selskapets kundeservice, kan du starte med å gå inn på nettsiden deres og deretter gå til fanen "FAQ", sjansen er stor for at du finner svaret på spørsmålet ditt der. Finner du ikke svar på spørsmålet ditt eller om du fortsatt ønsker å kontakte Fyndiq, kan du gjøre det ved å fylle ut et skjema som er tilgjengelig på nettsiden. Selskapet vil da svare på alle meldinger så raskt som mulig. Dersom du har mottatt et produkt som på noen måte er ødelagt eller feil, må du også kontakte kundeservice for å sende inn en klage.

Hva kan du finne på Fyndiq?

Inne på nettsiden kan du sjekke ut ulike kategorier og ulike produkter og du kan også sjekke ut noen faner kalt bestselgere, inspirasjon og kampanjer. Hos Fyndiq kan du handle hos mange forskjellige forhandlere og butikker, men det er fortsatt Fyndiq som håndterer alle leveranser. Så når du legger inn en bestilling på nettsiden, vil bestillingen bli fikset i orden og sendt avgårde innen 24 timer i helgene. Etter det tar det ca 1-5 virkedager før du får pakken hjem eller kan hente den. Når du har lagt inn bestillingen din kan du følge pakken hele tiden og når pakken kommer har du 14 dager på å hente den før den sendes tilbake til butikken.

Erfaringer med

Fyndiq
Har du handlet på Fyndiq? Hvis du har det, ikke glem å skrive din egen anmeldelse om selskapet hvor du forteller hva du synes og tenker om dem. Vi vil gjerne høre om din erfaring. Levde selskapet opp til dine forventninger? Vil du anbefale dette selskapet til venner eller familie? Hv har du å si om kvaliteten? Send oss gjerne en kundeanmeldelse dersom du har handlet hos Fyndiq. Del din erfaring for å hjelpe potensielle kunder.

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

R
Russel 1 år siden
8
Jeg har nylig gjort en handel på FYNDIQ, og jeg må si at opplevelsen var utrolig positiv. Shopping på nettet kan noen ganger være skremmende, men med FYNDIQ følte jeg meg trygg hele veien....
B
Britt 1 måned siden
4
Kjøpte fotballdrakt, og da den kom i postkassa var posen helt tom. Tok kontakt med kundeservice, og nå har de stengt saken uten at den er løst. Har ikke fått ny drakt- eller pengene tilbake....
C
Cicilie Sivertsen 2 måneder
3
Bestilte den 22.01 og pr i dag har jeg ikke fått varen. Lite seriøst firma, som jeg overhode ikke blir og bruke igjen eller anbefale til folk. Hold dere unna denne nettsiden.

Alle anmeldelser ( 3 )

En positiv handledag hos Fyndiq

Jeg har nylig gjort en handel på FYNDIQ, og jeg må si at opplevelsen var utrolig positiv. Shopping på nettet kan noen ganger være skremmende, men med FYNDIQ følte jeg meg trygg hele veien. Det som virkelig imponerte meg var den store katalogen over produkter til lave priser. Alt fra elektronikk til klær og hjemmeinnredning - de har virkelig alt! I tillegg kunne jeg finne gode tilbud i alle kategorier. Bestillingen min ble behandlet raskt, og leveransen tok ikke lang tid i det hele tatt. Jeg ble også holdt godt informert om statusen på ordren min gjennom e-postmeldinger. Alt i alt hadde jeg en flott opplevelse med FYNDIQ, og vil definitivt anbefale dem for de som er ute etter å få gode kjøp online.

R
Russel 1 år siden
Bestille
8
Service
10
Pris
8
Levering
6
Totalt
8
Ville kjøpe her igjen?

Fotballdrakt

Kjøpte fotballdrakt, og da den kom i postkassa var posen helt tom. Tok kontakt med kundeservice, og nå har de stengt saken uten at den er løst. Har ikke fått ny drakt- eller pengene tilbake. Ikkje bra...

B
Britt 1 måned siden
Bestille
2
Service
2
Pris
8
Levering
4
Totalt
4
Ville kjøpe her igjen?

Ladeledninger

Bestilte den 22.01 og pr i dag har jeg ikke fått varen. Lite seriøst firma, som jeg overhode ikke blir og bruke igjen eller anbefale til folk. Hold dere unna denne nettsiden.

C
Cicilie Sivertsen 2 måneder
Bestille
2
Service
2
Pris
6
Levering
2
Totalt
3
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!