FYNDIQ Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

FYNDIQ

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

R
Russel
Jeg har nylig gjort en handel på FYNDIQ, og jeg må si at opplevelsen var utrolig positiv. Shopping på nettet kan noen ganger være skremmende, men med FYNDIQ følte jeg meg trygg hele veien. Det som...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En positiv handledag hos Fyndiq

  Jeg har nylig gjort en handel på FYNDIQ, og jeg må si at opplevelsen var utrolig positiv. Shopping på nettet kan noen ganger være skremmende, men med FYNDIQ følte jeg meg trygg hele veien. Det som virkelig imponerte meg var den store katalogen over produkter til lave priser. Alt fra elektronikk til klær og hjemmeinnredning - de har virkelig alt! I tillegg kunne jeg finne gode tilbud i alle kategorier. Bestillingen min ble behandlet raskt, og leveransen tok ikke lang tid i det hele tatt. Jeg ble også holdt godt informert om statusen på ordren min gjennom e-postmeldinger. Alt i alt hadde jeg en flott opplevelse med FYNDIQ, og vil definitivt anbefale dem for de som er ute etter å få gode kjøp online.


Andre så også på