Ubuy Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Ubuy

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

P
Pouros
Jeg har nettopp gjort en kjøpsopplevelse på Ubuy og jeg må si at det var veldig positivt. Jeg ble imponert over utvalget av produkter tilgjengelig for salg. De hadde alt fra elektronikk, klær, mobi...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fornøyde kunder på 'Ubuy'

  Jeg har nettopp gjort en kjøpsopplevelse på Ubuy og jeg må si at det var veldig positivt. Jeg ble imponert over utvalget av produkter tilgjengelig for salg. De hadde alt fra elektronikk, klær, mobiltelefoner, spillbærbare datamaskiner og skjønnhetsprodukter som man kunne ønske seg. Prisene var også svært rimelige sammenlignet med andre nettsteder jeg har prøvd tidligere. Og det beste av alt er at produktene ble levert helt i tide og i god stand. Samlet sett vil jeg definitivt anbefale å handle på Ubuy hvis du er ute etter høykvalitetsprodukter til gode priser samtidig som du får en god leveringsopplevelse.


Andre så også på