24hshop.no

Alle anmeldelser

24hshop.no

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

24hshop.no

Er du på jakt etter en ny nettbutikk for hjemmeelektronikk? Er du for eksempel ute etter et sted der du kan finne alt fra Mobiltilbehør til kjøkkenapparater på et og samme sted? 24hshop.no er en elektronikkbutikk på nett med stort og variert utvalg, men når det kommer til elektronikk er det svært viktig å være trygg på produktene. Her kan du finne ut om 24hshop.no er en trygg og pålitelig forhandler ved å lese informasjon og anmeldelser om andres erfaringer. Slik kan du enkelt finne svar på alt du trenger å vite for å avgjøre om dette kan være en butikk som passer for deg!

Om 24hshop.no
24hshop.no er opprinnelig et Svensk selskap som ble etablert i Sverige allerede i 1992. Nettbutikken kom på banen i 2004, og startet opprinnelig som et hobbyprosjekt i kjelleren til en av de som jobbet for selskapet. Selskapet ble startet som følge av det de mener var en mangel i markedet da det ikke fantes mange nok butikker med tilbehør til hjemmeelektronikk. I dag har selskapet over 50 ansatte. Selskapet visjon er å kunne tilby et utvidet sortiment av hjemmeelektronikk til gunstige priser, og mottoet deres er "Hvorfor betale mer enn du trenger?". 

Produkter og tjenester av 24hshop.no
24hshop.no har et bredt og variert utvalg innen elektronikk. Varesortimentet er delt sortert etter produktkategoriene mobiltilbehør, hjem & fritid, datatilbehør, lyd & bilde, blekk & patroner, minnekort og nettbrett tilbehør. Du kan forvente å finne produkter som solcelle-lamper, støvsugere, massasjeputer, smartklokker og mye mer. Alle prisene som er oppgitt på nettsiden er inkludert moms (merverdiavgift) og det vil heller ikke påbeløpe noen tilleggskostnad for toll. 24hshop.no har en fast fraktpris på 49kr uansett antall og størrelse på produktene du kjøper. Normalt sett ligger leveringstiden på 2-4 virkedager, men kan i travle perioder øke til 4-5 virkedager. Selskapet tilbyr også 30 dagers åpent kjøp noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å sende varene i retur så lenge produktet fremstår som nytt, ubrukt og i originalemballasjen. Nettbutikken har en egen salgsside for nedsatte varer og for å sørge for at du finner de beste prisene kan du også melde deg på nyhetsbrevet deres eller se etter en rabattkode. Du kan betale ordren din via Visakort, Mastercard, Eurocard eller Klarna som også gir deg mulighet for faktura, delbetaling og utsettelse av betalingen. Du har 3 års reklamasjonsrett på produktene dersom det skulle oppstå feil som er utenfor vanlig slitasje, og du må være fylt 18 år for å kunne handle fra denne nettbutikken. 

Komplimenter, klager og tips om 24hshop.no
Vi vil gjerne høre fra deg dersom du har handlet fra eller har erfaringer med 24hshop.no! Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg og andre lesere å finne frem til de aller beste alternativene på nett, og setter derfor stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse med dette selskapet. Si gjerne litt om leveringstiden, produktet, kvaliteten, servicen, bestillingsprosessen og annen informasjon du tror kan være nyttig for andre som vurderer å benytte seg av denne nettbutikken.