Cellbes Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Cellbes

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

Z
Zula Gorczany
Jeg har nylig handlet hos Cellbes og vil gjerne dele min positive opplevelse. Jeg var på jakt etter klær både til hverdags og fest, i ulike størrelser, og jeg ble ikke skuffet. Utvalget var stort o...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En positiv shoppingopplevelse hos Cellbes

  Jeg har nylig handlet hos Cellbes og vil gjerne dele min positive opplevelse. Jeg var på jakt etter klær både til hverdags og fest, i ulike størrelser, og jeg ble ikke skuffet. Utvalget var stort og variert, og det var noe for enhver smak. Jeg la merke til at nettstedet var brukervennlig med oversiktlig kategorisering av produktene. Dette gjorde det enkelt å finne fram til ønsket produkt. Da jeg bestilte varene mine, fikk jeg raskt bekreftelse på kjøpet mitt samt ordrebekreftelse per e-post. Leveransen kom også raskere enn forventet. Klærne passet godt, og materialene føltes av høy kvalitet selv om prisen var relativt lav i forhold til andre populære motebutikker. Alt i alt er jeg fornøyd med min handleopplevelse hos Cellbes. De leverte god verdi for pengene mine sammen med god service fra start til slutt.


Andre så også på