Homeroom Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Homeroom

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

B
Bethany Funk
Jeg nylig besøkte Homeroom for å handle innredning til hjemmet mitt, og jeg ble positivt overrasket over utvalget de hadde. Jeg fant alt jeg trengte fra møbler til hageutstyr på ett sted! Det var e...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Positiv opplevelse hos Homeroom

  Jeg nylig besøkte Homeroom for å handle innredning til hjemmet mitt, og jeg ble positivt overrasket over utvalget de hadde. Jeg fant alt jeg trengte fra møbler til hageutstyr på ett sted! Det var enkelt å finne det jeg lette etter takket være den ryddige layouten av nettbutikken. Jeg satte pris på at produktene deres er fra anerkjente skandinaviske merker, noe som ga meg tillit til kvaliteten. Jeg la også merke til at prisene var konkurransedyktige sammenlignet med andre nettsteder. Fraktprosessen gikk smidig og varene ble levert raskt uten noen problemer. Alt i alt har min erfaring med Homeroom vært utmerket og vil definitivt handle hos dem igjen når jeg trenger noe nytt til huset mitt.


Andre så også på