Homeroom

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 4
Service 6
Pris 6
Levering 6

Totalt

5.5
50.0% vil kjøpe her igjen

Homeroom

Er du glad i å gjøre det koselig hjemme? Ønsker du et hjem som er vakkert og fult av inspirasjon? I dag kan du finne absolutt alt du trenger av møbler og interiør på nett, og det finnes et hav av ulike forretninger du kan benytte deg av. Homeroom er en nettbutikk innen dette området, men når det kommer til netthandel er det likevel viktig at du bruker litt tid på å undersøke at butikkene du vurderer er trygge og pålitelige. Men hvor finner du denne informasjonen? Her på denne siden deler vi informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har erfaringer med Homeroom slik at det er enkelt for deg å finne ut om dette høres ut som et godt alternativ for deg!

Om Homeroom

Homeroom er en forholdsvis ny nettbutikk med fokus på møbler og interiør. Homeroom er en del av Ellos Group, en Svensk netthandelsbedrift som i dag er en av nordens aller største. Gjennom Ellos Group hevder Homeroom å ha mange års erfaring innen innen e-handel. Selskapets mål er at det skal være enkelt, inspirerende og morsomt å handle hos de. De ønsker også at kundene deres skal ha en positiv opplevelse fra første møte til selve kjøpet.

Produkter og tjenester av Homeroom

Hos Homeroom kan du finne mange ulike produkter innenfor møbler og interiør. Sortimentet er delt inn i ulike produktkategorier som er møbler, utemøbler & hage, kjøkken & husholdning, belysning, tepper, tekstiler, dekor, senger, barnerom og speil. De fører produkter både fra mindre kjente og svært kjente merker som Jotex, Karup design, Bosch, Disney mm. Når du handler hos Homeroom kan varene dine bli plukket fra ulike varelager noe som gjør at du kan motta bestillingen din i flere leveringer. Dette gjelder særlig dersom du handler store og små varer i samme bestilling. For varer over 20kg vil leveringen skje på hverdager mellom 8-17, og varene blir levert til nærmeste fortauskant eller til din tomtegrense. For mindre pakker sendes disse normalt med Postnord. Når du kommer til kassen vil du se hvilke leveringsalternativer som er tilgjengelig for de ulike produktene. Du har automatisk 30 dager bytterett når du handler fra dette selskapet som vil si at du i denne perioden står fritt til å sende varene i retur så lenge produktet fremstår som nytt, ubrukt og i originalemballasjen. I følge Homeroom ønsker de å tilby bærekrftige produkter til sine kunder og du vil finne flere ulike merkinger av varene deres som for eksempel Svanemerket, som er en sertifisering av tekstiler som oppfyller visse krav innen miljøvennlighet, helse og kvalitet.

Komplimenter, klager og tips om Homeroom

Har du handlet møbler eller interiørvarer fra Homeroom? Da vil vi gjerne høre om din opplevelse! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din erfaring slik at vi kan hjelpe andre med å finne ut om dette er en god og trygg forhandler. Si gjerne litt om leveringstiden, produktet, kvaliteten, servicen og annen informasjon du tenker kan være nyttig for andre når de skal bestemme seg for om de ønsker å benytte seg av denne nettbutikken.

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

B
Bethany Funk 1 år siden
9
Jeg nylig besøkte Homeroom for å handle innredning til hjemmet mitt, og jeg ble positivt overrasket over utvalget de hadde. Jeg fant alt jeg trengte fra møbler til hageutstyr på ett sted! De...
K
Katrine Warnes 3 måneder
2
Jeg bestilte to sengetrekk, de ble sendt i to forskjellige pakker, jeg måtte betale for to forsendelser. En av dem var av veldig dårlig kvalitet, jeg sendte den tilbake. Overraskende nok bel...

Alle anmeldelser ( 2 )

Positiv opplevelse hos Homeroom

Jeg nylig besøkte Homeroom for å handle innredning til hjemmet mitt, og jeg ble positivt overrasket over utvalget de hadde. Jeg fant alt jeg trengte fra møbler til hageutstyr på ett sted! Det var enkelt å finne det jeg lette etter takket være den ryddige layouten av nettbutikken. Jeg satte pris på at produktene deres er fra anerkjente skandinaviske merker, noe som ga meg tillit til kvaliteten. Jeg la også merke til at prisene var konkurransedyktige sammenlignet med andre nettsteder. Fraktprosessen gikk smidig og varene ble levert raskt uten noen problemer. Alt i alt har min erfaring med Homeroom vært utmerket og vil definitivt handle hos dem igjen når jeg trenger noe nytt til huset mitt.

B
Bethany Funk 1 år siden
6
Bestille
10
Service
10
Pris
10
Levering
9
Totalt
Ville kjøpe her igjen?

Sengeteppe

Jeg bestilte to sengetrekk, de ble sendt i to forskjellige pakker, jeg måtte betale for to forsendelser. En av dem var av veldig dårlig kvalitet, jeg sendte den tilbake. Overraskende nok belastes det et tilleggsgebyr for å returnere produktet. Jeg måtte betale for retur av produktet og frakt fordi produktet var av dårlig kvalitet. Jeg bestiller mye på internet, men det er første gang jeg har hatt en slik situasjon. Jeg kommer aldri til å kjøpe noe fra denne butikken igjen. Jeg anbefaler ikke.

K
Katrine Warnes 3 måneder
2
Bestille
2
Service
2
Pris
2
Levering
2
Totalt
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!