Homeroom

Alle anmeldelser

Homeroom

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Homeroom

Er du glad i å gjøre det koselig hjemme? Ønsker du et hjem som er vakkert og fult av inspirasjon? I dag kan du finne absolutt alt du trenger av møbler og interiør på nett, og det finnes et hav av ulike forretninger du kan benytte deg av. Homeroom er en nettbutikk innen dette området, men når det kommer til netthandel er det likevel viktig at du bruker litt tid på å undersøke at butikkene du vurderer er trygge og pålitelige. Men hvor finner du denne informasjonen? Her på denne siden deler vi informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har erfaringer med Homeroom slik at det er enkelt for deg å finne ut om dette høres ut som et godt alternativ for deg!

Om Homeroom
Homeroom er en forholdsvis ny nettbutikk med fokus på møbler og interiør. Homeroom er en del av Ellos Group, en Svensk netthandelsbedrift som i dag er en av nordens aller største. Gjennom Ellos Group hevder Homeroom å ha mange års erfaring innen innen e-handel. Selskapets mål er at det skal være enkelt, inspirerende og morsomt å handle hos de. De ønsker også at kundene deres skal ha en positiv opplevelse fra første møte til selve kjøpet. 

Produkter og tjenester av Homeroom
Hos Homeroom kan du finne mange ulike produkter innenfor møbler og interiør. Sortimentet er delt inn i ulike produktkategorier som er møbler, utemøbler & hage, kjøkken & husholdning, belysning, tepper, tekstiler, dekor, senger, barnerom og speil. De fører produkter både fra mindre kjente og svært kjente merker som Jotex, Karup design, Bosch, Disney mm. Når du handler hos Homeroom kan varene dine bli plukket fra ulike varelager noe som gjør at du kan motta bestillingen din i flere leveringer. Dette gjelder særlig dersom du handler store og små varer i samme bestilling. For varer over 20kg vil leveringen skje på hverdager mellom 8-17, og varene blir levert til nærmeste fortauskant eller til din tomtegrense. For mindre pakker sendes disse normalt med Postnord. Når du kommer til kassen vil du se hvilke leveringsalternativer som er tilgjengelig for de ulike produktene. Du har automatisk 30 dager bytterett når du handler fra dette selskapet som vil si at du i denne perioden står fritt til å sende varene i retur så lenge produktet fremstår som nytt, ubrukt og i originalemballasjen. I følge Homeroom ønsker de å tilby bærekrftige produkter til sine kunder og du vil finne flere ulike merkinger av varene deres som for eksempel Svanemerket, som er en sertifisering av tekstiler som oppfyller visse krav innen miljøvennlighet, helse og kvalitet.

Komplimenter, klager og tips om Homeroom
Har du handlet møbler eller interiørvarer fra Homeroom? Da vil vi gjerne høre om din opplevelse! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din erfaring slik at vi kan hjelpe andre med å finne ut om dette er en god og trygg forhandler. Si gjerne litt om leveringstiden, produktet, kvaliteten, servicen og annen informasjon du tenker kan være nyttig for andre når de skal bestemme seg for om de ønsker å benytte seg av denne nettbutikken.