CDON

Alle anmeldelser

CDON

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

CDON

Leter du etter en butikk for videospill og hjemmeelektronikk, men som også fører et bredere sortiment? I dag finnes det nettbutikker med fokus på ulike kategorier, og mange av de har også stort utvalg innenfor flere kategorien. CDON er et handelssted på nett med et sortiment som inneholder mange ulike produkter. Her på denne siden kan du lese anmeldelser fra andre som allerede har handlet hos CDON for å finne ut om dette er en butikk som passer for deg. Det er alltid lurt å lese kundeanmeldelser før du utfører et kjøp slik at du er sikker på at forhandleren du velger både er trygg og pålitelig!

Om CDON
CDON er et selskap som opprinnelig ble grunnlagt i Malmø, Sverige, allerede i 1999 og er et offentlig Svensk aksjeselskap. I utgangspunktet var konseptet en CD butikk på nett, men har utvikler seg til å selge en rekke ulike produkter innen ulike kategorier. Firmaet er kun tilgjengelig på nett og har ingen fysiske butikker. I dag har de også nettbutikker i Danmark, Finland og Norge. Selskapets visjon er å være Nordens største markedsplass på nett.

Produkter og tjenester av CDON
På nettsiden finner du en rekke ulike produkter som varier fra videospill og filmer til bøker og hjemmeelektronikk. Du finner flere kjente merkevarer i nettbutikken som blant annet Nintendo, Oral-B, Samsung, Huawei mm. Og kan forvente å finne produkter som elektrisk tannbørste, treningsutstyr, hodetelefoner, nettbrett, mobiltelefoner og tilbehør, vifter, CD-plater og mye mer. I nettbutikken har de også en egen side for Deals der du kan finne de beste tilbudene. For å sørge for at du får med deg alle tilbudene kan du også melde deg på nyhetsbrevet deres, og holde utkikk etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din. Alle prisene som er oppgitt på nettsiden er i norske kroner og inkluderer momsavgiften på 25%, sending- og fraktkostnader kommer i tillegg og varierer fra produkt til produkt. De samme gjelder leveringstiden, men antatt leveringstid skal være oppgitt for hvert produkt og det er ment at leveringen skal skje innen 30 dager etter at du har mottatt din ordrebekreftelse. Dersom du pakken ankommer ditt poststed og du ikke henter den vil du bli pålagt et gebyr på 150kr. Etter at du har mottatt en vare fra CDON har du 14 dager angrerett på kjøpet ditt som vil si at du står fritt til å sende varen i retur dersom produktet fremstår som ubrukt og i sin originalemballasje. 

Komplimenter, klager og tips om CDON
Har du benyttet deg av produktene eller tjenestene til CDON? Eller har du noen andre erfaringer med dette selskapet? Da vil vi gjerne høre om din opplevelse! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse der du sier litt om blant annet leveringstiden, produktet, kvaliteten, servicen og annen informasjon du tenker kan være relevant for andre når de skal vurdere om de ønsker å handle fra denne nettbutikken! Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de aller beste alternativene når det kommer til netthandel!