Estore Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Estore

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

B
Barry
Jeg har nylig handlet på eStore og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med min opplevelse der. De har et stort utvalg av produkter som passer innenfor mitt budsjett, og det gjorde det enkelt for meg...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Effektiv Handelserfaring hos eStore

  Jeg har nylig handlet på eStore og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med min opplevelse der. De har et stort utvalg av produkter som passer innenfor mitt budsjett, og det gjorde det enkelt for meg å finne akkurat det jeg lette etter. Jeg likte spesielt at de tilbyr rask levering og garanterer lave priser. Jeg fikk produktet mitt levert i løpet av noen få dager etter bestilling, og følte meg trygg klar over deres 30-dagers returrett hvis noe ikke skulle passe eller fungere. Alt i alt var min opplevelse på eStore ekstremt positiv. Jeg vil definitivt anbefale denne nettbutikken til alle som ønsker et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser.


Andre så også på