Estore

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 8
Service 10
Pris 10
Levering 10

Totalt

9.5
100.0% vil kjøpe her igjen

Estore

Du vet sikkert at det finnes butikker som virkelig selger alt, det gjør igjen en forskjell om det handler om elektronikk, treningstilbehør, klær eller husholdningsartikler. Det finnes både fysiske butikker og nettbutikker som selger alt. Noen foretrekker å handle i fysiske butikker hvor du virkelig kan kjenne og klemme alt og handler det om klær kan du prøve dem. Men det er også veldig mange som liker å sitte komfortabelt hjemme på sofaen og velge mellom et stort nettsortiment og så noen dager senere hente de nye produktene hos en agent. Apropos butikker og nettbutikker som selger nesten alt, så er Estore en av disse butikkene. Dette selskapet og nettbutikken selger alt fra skjønnhetsprodukter til klær for barna. Vil produktene bli levert hvis du bestiller fra Estore? Hvordan går du frem hvis du ønsker å returnere eller sende inn en klage? Dette er ting du ikke kan vite før du har handlet med dem. Men en ting du alltid kan gjøre er å lese andres anmeldelser, de som allerede har handlet på Estore og som har fått sin egen mening om butikken.

Om selskapet Estore

Grunnlagt og lansert i Sverige og selskapets hovedkontor og lager ligger i Helsingborg i Sverige. Estore har sertifikater som trygg - handel og sertifisert e-handel og de tilbyr også sine kunder prisgaranti og kundetilfredshetsgaranti. Selskapet har eksistert i noen år og de driver på nett og driver derfor ikke fysisk butikk. Estore har også et eget nyhetsbrev som du kan abonnere på for å umiddelbart motta informasjon om alle kommende kampanjer og tilbud direkte til din innboks på e-post.

Hva tilbyr Estore sine kunder?

Inne på nettsiden til Estore er det ulike kategorier du kan sjekke ut, som sport og fritid, hjem og hobby, mote og tilbehør og så videre. Hvis du vet hva det er du leter etter, kan du også umiddelbart bruke søkefunksjonen. Ettersom selskapets lager er i Sverige, vil de bestilte pakkene bli levert normalt innen 1-3 dager. Hvordan nå kundeservice hos Estore? Inne på selskapets nettsider besvares de oftest stilte spørsmålene, hvor du kan gå inn og lese om du har spørsmål. Ønsker du å komme i kontakt med kundeservicen i selskapet kan du gjøre det på e-post eller telefon. Skulle det være slik at du har bestilt et produkt fra selskapet som du da føler deg misfornøyd med, har du mulighet til å sende inn en klage ved først å kontakte selskapets kundeservice for deretter å kunne gå videre med din sak. Selskapet har som mål å tilfredstille sine kunder.

Les også anmeldelser av andre nettbutikker.

Erfaringer med Estore

Har du handlet hos Estore? Hvis du har det, kan du skrive din egen anmeldelse om selskapet og fortelle oss hva du syntes. Hvordan var selskapets kundeservice? Vi vil gjerne høre om din erfaring. Levde selskapet opp til dine forventninger? Vil du anbefale dette selskapet til venner eller familie? Hv har du å si om kvaliteten? Send oss gjerne en kundeanmeldelse dersom du har handlet hos Estore. Del din erfaring for å hjelpe potensielle kunder.

Informasjon

BOX 5030
25005 Helsingborg
BOX 5030
Sverige
support@estore.nu
010-6412022

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

B
Barry 1 år siden
9.5
Jeg har nylig handlet på eStore og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med min opplevelse der. De har et stort utvalg av produkter som passer innenfor mitt budsjett, og det gjorde det enkelt...

Alle anmeldelser ( 1 )

Effektiv Handelserfaring hos eStore

Jeg har nylig handlet på eStore og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med min opplevelse der. De har et stort utvalg av produkter som passer innenfor mitt budsjett, og det gjorde det enkelt for meg å finne akkurat det jeg lette etter. Jeg likte spesielt at de tilbyr rask levering og garanterer lave priser. Jeg fikk produktet mitt levert i løpet av noen få dager etter bestilling, og følte meg trygg klar over deres 30-dagers returrett hvis noe ikke skulle passe eller fungere. Alt i alt var min opplevelse på eStore ekstremt positiv. Jeg vil definitivt anbefale denne nettbutikken til alle som ønsker et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser.

B
Barry 1 år siden
8
Bestille
10
Service
10
Pris
10
Levering
9.5
Totalt
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!