Superdry

Alle anmeldelser

Superdry

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo Reebok
Reebok

Liker du å unne deg med noen nye treningsklær? Om svaret ditt var ja er du ikke alene. Vi har i dag et hav av ulike merker som tilbyr t...

Logo Birk Sport
Birk Sport

Er det noe nordmenn er så er det det at vi er aktive. Kanskje ikke i akkurat like stor grad som tidligere, men om si sammenligner oss med res...

Logo Climbing247.no
Climbing247.no

Det føles som om det er vanskeligere å være aktiv i hverdagen. Det er så mye annet å man er opptatt med og transport...

Logo Sportgymbutikken
Sportgymbutikken

Det å trene er noe av det beste man kan gjøre, og er noe man gjør for seg selv. Det er en slags tjeneste for livet, som virkeli...

Superdry

Har du lyst å unne deg noen nye klær? Er du usikker på hvor du vil handle? Det er ikke så rart. I dag finner vi drøssevis av ulike klessmerker, så det er ikke vanskelig å skjønne at det ikke er så lett å bestemme seg for hvor du vil handle. Superdry er en nettbutikk hvor du kan kjøpe klær på nett. Her er det mulig å kjøpe klær av høy kvalitet med ulike trykk. Før du bestemmer deg for å kjøpe noe hos Superdry, kan det være lurt å lese gjennom noen ærlige kundeanmeldelser med meninger og erfaringer fra kunder som har kjøpt klær hos Superdry før deg. Se hva andre mennesker sier om dette selskapet og hva de synes om det. Dette kan hjelpe deg medå ta den riktige avgjørelsen om du er i tvil om Superdry er et merke du kan stole på.  

Om Superdry
Superdry er et moderne og spennende klesmerke som fokuserer på høy kvalitet og stil. Den kombinerer britisk stil med amerikanske og japanske trykk. Stoffene er autentiske og av høy kvalitet. De selger klær med vintage vask og med unike detaljer. Håndtegnet grafikk er brukt og klesplaggene har en fin passform. Superdry selger også mange kjente merker. Deres utvalg av produkter inkluderer jakker, vindjakker, skinnjakker, vester, kjoler, topper, skjorter, t-skjorter, hettegensere, strikkevarer, gensere, poloskjorter og mer. Og de har også en kolleksjon med sportsklær for både menn og kvinner. Superdry er til stede over hele verden og opererer på 515 lokasjoner i mer enn 46 land. Det er 139 uavhengige butikker i Storbritannia og resten av Europa. Foruten disse butikkene er det også 208 franchisebutikker og 168 Superdry-avdelinger. Superdry selger klær til mer enn 100 land over hele verden, og nettstedet er oversatt til 21 forskjellige språk.

På ReviewsBird.no finner du anmeldelser av andre nettbutikker.

Tjenester av Superdry
De tilbyr gratis levering på alle bestillinger. Bestillingen din kommer hjem til deg innen 5 virkedager. Sørg for å være hjemme, for du må signere din signatur for levering. De har også en nettside du kan abonnere på. Hvis noe går galt med en leveranse, kan du selvfølgelig gi dem beskjed om dette ved å skrive en e-post via nettskjemaet eller e-postadressen på nettsiden deres for å ringe dem på nummeret de har lagt ut på nettsiden deres. Det er også mulig å fylle ut en klage hos Superdry. De tar også imot tilbakemeldinger og er åpne for tips som de kan bruke for å forbedre seg. Ambisjon deres er å bli det mest bærekraftige og globale motemerket på planeten innen 2030. Målene beserer seg på å produsere det mest bærekraftige produktet, samtidig som de beskytter planeten. De vil gjøre det rette og legge igjen en positiv miljøarv til kommende generasjoner.

Erfaringer med Superdry
Har du noen gang kjøpt noe hos Superdry? Da vil vi gjerne høre hva du synes om deres kundeservice og leveringstjeneste. Er du fornøyd med tjenesten de tilbyr og produktene de selger? Kunne du tenke deg å handle i nettbutikken deres igjen? Har du allerede handlet produktene deres flere ganger? Eller er du skuffet over hva de hadde å tilby? Legg igjen din mening om denne butikken her. Din kundeanmeldelse, erfaring og mening gjør det mulig for andre potensielle kunder å bestemme om de burde stole på dette merket eller ikke. Hva synes du om Superdry? Les også kundeanmeldelser om denne britiske klesbutikken skrevet av andre kunder.