Mister Spex

Alle anmeldelser

Mister Spex

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Mister Spex

Ser du etter et en ny butikk for briller eller kontaktlinser? I en hektisk hverdag kan det være vanskelig å få tid til å handle forbruksvarer som kontaktlinser, og i dag slipper du lett unna dette ved å handle på nett. Det finnes en rekke nettbutikker innen dette segmentet, som for eksempel Mister Spex. Når det kommer til varehandel over nett er det likevel viktig at du undersøker godt på forhånd slik at du er sikker på at du velger en trygg og pålitelig forhandler. Her hjelper vi deg med dette ved å dele informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har erfaring med denne nettbutikken!

Om Mister Spex
Mister Spex er en brillebutikk på nett som ble etablert i 2007 og har sitt hovedkvarter i Berlin, Tyskland. Selskapet driver i dag nettbutikker i rundt 10 land som blant annet Tyskland, Sverige og Østerrike, i tillegg til over 40 fysiske butikker. Selskapets mål er å kunne tilby de beste alternativene og produktene innen sitt segment til konkurransedyktige priser. De har også tatt i bruk nyskapende teknologi på sine nettsider for å gjøre det enklere for deg som kunde å finne frem til all informasjonen du trenger om produktet du vurderer. 

Produkter og tjenester av Mister Spex
Mister Spex selger en rekke varianter av briller, kontaktlinser og solbriller fra flere kjente merkevarer. Noen av merkene du kan forvente å finne er blant annet Gucci, Tom Ford, Marc Jabobs, Ray-ban og Oakley. De selger briller til både menn og kvinner, og til ulike behov. Sortimentet består av vanlige briller, progressive briller, dagslinser, ukeslinser og døgnlinser, i tillegg til annet tilbehør knyttet til disse produktene. For å finne frem til de rette brillene for deg kan du også benytte deg av et digitalt prøverom der du kan se hvordan brillene ville sett ut på deg. Når du handler fra Mister Spex tilbyr de gratis levering på alle ordrer over 700kr og varer som er på lager vil bli sendt innen 24 timer etter bestilling. For å holde deg oppdatert på gjeldende tilbud og kampanjer kan du melde deg på deres nyhetsbrev, og det er også lurt å se etter en rabattkode dersom du bestemmer deg for å handle fra denne nettbutikken. Selskapet har en Trygg e-handelsertifisering, noe som vil si at de følger gitte regler og retningslinjer for varehandel over nett, og at de ivaretar rettighetene dine som forbruker på en forsvarlig måte. Du kan betale ordren din enten via kortbetaling med VISA og Mastercard, eller faktura og delbetaling med Klarna

Komplimenter, klager og tips om Mister Spex
Har du handlet linser, briller eller solbriller fra dette selskapet? Vi vil gjerne høre om din opplevelse! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse der du forteller litt om din erfaring med Mister Spex. Si gjerne litt om produktet, leveringstiden, kvaliteten eller annen informasjon du tror kan være nyttig for andre som vurderer å benytte seg av denne forhandleren. Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg og alle våre lesere å finne de beste nettbutikkene!