Mister Spex Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Mister Spex

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

U
Uriel Kutch
Etter å ha søkt etter en pålitelig nettbutikk for kjøp av briller og kontaktlinser, bestemte jeg meg for å prøve Mister Spex. Jeg ble hyggelig overrasket over hvor brukervennlig nettsiden deres var...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Etter å ha søkt etter en pålitelig nettbutikk for kjøp av briller og kontaktlinser, bestemte jeg meg for å prøve Mister Spex. Jeg ble hyggelig overrasket over hvor brukervennlig nettsiden deres var. Det var enkelt å finne det jeg lette etter med den intuitive layouten. Jeg endte opp med å velge et par briller som hadde fått gode anmeldelser fra andre kunder, og prisen var også rimeligere enn hva jeg hadde sett tidligere hos fysiske butikker. Da brillene mine ankom, passet de perfekt - noe som kan være utfordrende når man bestiller online uten muligheten til å prøve dem først. Jeg vil definitivt anbefale Mister Spex til venner og familie i fremtiden!


Andre så også på