ComputerSalg

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 10
Service 10
Pris 10
Levering 6

Totalt

9
100.0% vil kjøpe her igjen

ComputerSalg

Er du på jakt etter en nettbutikk som har et stort sortiment innen elektronikk slik at du kan finne alle produktene du trenger på et og samme sted? I dag finnes det et hav av nettbutikker innenfor dette området og ComputerSalg er en av disse. Men når du skal handle elektronikk på nett er det svært viktig at du finner frem til en trygg og pålitelig nettbutikk for fører varer av god kvalitet og hvordan finner du ut om ComputerSalg er det? Her på denne siden hjelper vi deg med å finne de aller beste alternativene ved å dele informasjon og kundeanmeldelser fra andre som allerede har handlet fra denne nettbutikken for å gjøre det enkelt for deg å avgjøre om dette er en butikk som passer for deg!

Om ComputerSalg

ComputerSalg er et selskap som opprinnelig ble etablert i Danmark allerede i 1996. Selskapet er en detaljhandel innen data, maskinvare og programvare. I 1999 opprettet de sin første nettbutikk i Danmark og har vært til stede på nett siden da. I årene etter fortsatte selskapet å vokse i Danmark med utvidelser både i sortimentet og varelager. Etter veksten i Danmark var det tid for selskapet å utvide driften til flere land, i 2017 åpnet ComputerSalg en ny nettbutikk i Sverige før den Norske nettbutikken ComputerSalg.no ble åpnet i februar 2019. Selskapet er et norskregistrert utelandsk foretak.

Produkter og tjenester av ComputerSalg

ComputerSalg er en nettbutikk for i dag fører et stort sortiment innen ulike produktkategorier med fokus på elektronikk og tilbehør. På nettsiden er utvalget sortert etter 8 hovedkategorier: Elektronikk & IT, Husholdning, Hus & Hage, Sport, lek & fritid, Kontor, El & VVS, Bøker og Skjønnhet. Du kan forvente å finne produkter som alt fra hvitevarer og datamaskiner til parfymer, sykler og kontorrekvisita. Nettsiden har også en egen Outlet side der du finner alle varene som er på tilbud eller del av en kampanje. Når du handler fra denne nettbutikken kan det også være lurt å se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din. ComputerSalg sender varene sine med Bring, og fraktprisen varierer etter hvilke produkter du kjøper. Det samlede tillegget vil vise på ordren din før du bestiller. Alle prisene på nettsiden er inkludert den norske momsavgiften på 25% og andre avgifter. I tillegg til de vanlige betalingsalternativene som Mastercard og Visa, tilbyr ComputerSalg også betaling via Klarna som igjen fører til at du kan utsette betalingen, betale via faktura eller delbetaling. Selv om leveringstiden kan variere ligger den normalt sett på 3-4 virkedager.

Komplimenter, klager og tips om ComputerSalg

Har du erfaring med produktene eller tjenestene til dette selskapet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse av din opplevelse med ComputerSalg for at andre lesere enkelt skal kunne avgjøre om dette er en nettbutikk de ønsker å benytte seg av. Si gjerne litt om leveringstiden, produktet, kvaliteten, servicen og annen relevant informasjon. Vi ønsker å hjelpe alle leserne våre med å finne de beste nettbutikkene!

Informasjon

PostBoks 4691 Nydalen
0405 Oslo
PostBoks 4691 Nydalen
Norge
info@computersalg.no
21959406

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

S
Summer 1 år siden
9
Jeg har nylig handlet hos ComputerSalg og kundeservicen var over all forventning. Alle ansatte jeg snakket med var vennlige, hjelpsomme og hadde god kunnskap om produktene de solgte. Bestill...

Alle anmeldelser ( 1 )

ComputerSalg leverte fantastisk service til meg!

Jeg har nylig handlet hos ComputerSalg og kundeservicen var over all forventning. Alle ansatte jeg snakket med var vennlige, hjelpsomme og hadde god kunnskap om produktene de solgte. Bestillingen min ble raskt behandlet og sendt ut - jeg mottok den faktisk tidligere enn forventet. Produktet jeg kjøpte fungerer helt perfekt og er av høy kvalitet. Jeg fikk en virkelig god deal på det også! Alt i alt var dette en flott opplevelse og jeg vil absolutt anbefale ComputerSalg til noen som leter etter produkter innen teknologi eller elektronikk.

S
Summer 1 år siden
10
Bestille
10
Service
10
Pris
6
Levering
9
Totalt
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!