ComputerSalg Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

ComputerSalg

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Summer
Jeg har nylig handlet hos ComputerSalg og kundeservicen var over all forventning. Alle ansatte jeg snakket med var vennlige, hjelpsomme og hadde god kunnskap om produktene de solgte. Bestillingen m...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  ComputerSalg leverte fantastisk service til meg!

  Jeg har nylig handlet hos ComputerSalg og kundeservicen var over all forventning. Alle ansatte jeg snakket med var vennlige, hjelpsomme og hadde god kunnskap om produktene de solgte. Bestillingen min ble raskt behandlet og sendt ut - jeg mottok den faktisk tidligere enn forventet. Produktet jeg kjøpte fungerer helt perfekt og er av høy kvalitet. Jeg fikk en virkelig god deal på det også! Alt i alt var dette en flott opplevelse og jeg vil absolutt anbefale ComputerSalg til noen som leter etter produkter innen teknologi eller elektronikk.


Andre så også på