ComputerSalg

Alle anmeldelser

ComputerSalg

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

ComputerSalg

Er du på jakt etter en nettbutikk som har et stort sortiment innen elektronikk slik at du kan finne alle produktene du trenger på et og samme sted? I dag finnes det et hav av nettbutikker innenfor dette området og ComputerSalg er en av disse. Men når du skal handle elektronikk på nett er det svært viktig at du finner frem til en trygg og pålitelig nettbutikk for fører varer av god kvalitet og hvordan finner du ut om ComputerSalg er det? Her på denne siden hjelper vi deg med å finne de aller beste alternativene ved å dele informasjon og kundeanmeldelser fra andre som allerede har handlet fra denne nettbutikken for å gjøre det enkelt for deg å avgjøre om dette er en butikk som passer for deg!

Om ComputerSalg
ComputerSalg er et selskap som opprinnelig ble etablert i Danmark allerede i 1996. Selskapet er en detaljhandel innen data, maskinvare og programvare. I 1999 opprettet de sin første nettbutikk i Danmark og har vært til stede på nett siden da. I årene etter fortsatte selskapet å vokse i Danmark med utvidelser både i sortimentet og varelager. Etter veksten i Danmark var det tid for selskapet å utvide driften til flere land, i 2017 åpnet ComputerSalg en ny nettbutikk i Sverige før den Norske nettbutikken ComputerSalg.no ble åpnet i februar 2019. Selskapet er et norskregistrert utelandsk foretak. 

Produkter og tjenester av ComputerSalg
ComputerSalg er en nettbutikk for i dag fører et stort sortiment innen ulike produktkategorier med fokus på elektronikk og tilbehør. På nettsiden er utvalget sortert etter 8 hovedkategorier: Elektronikk & IT, Husholdning, Hus & Hage, Sport, lek & fritid, Kontor, El & VVS, Bøker og Skjønnhet. Du kan forvente å finne produkter som alt fra hvitevarer og datamaskiner til parfymer, sykler og kontorrekvisita. Nettsiden har også en egen Outlet side der du finner alle varene som er på tilbud eller del av en kampanje. Når du handler fra denne nettbutikken kan det også være lurt å se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din. ComputerSalg sender varene sine med Bring, og fraktprisen varierer etter hvilke produkter du kjøper. Det samlede tillegget vil vise på ordren din før du bestiller. Alle prisene på nettsiden er inkludert den norske momsavgiften på 25% og andre avgifter. I tillegg til de vanlige betalingsalternativene som Mastercard og Visa, tilbyr ComputerSalg også betaling via Klarna som igjen fører til at du kan utsette betalingen, betale via faktura eller delbetaling. Selv om leveringstiden kan variere ligger den normalt sett på 3-4 virkedager. 

Komplimenter, klager og tips om ComputerSalg
Har du erfaring med produktene eller tjenestene til dette selskapet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse av din opplevelse med ComputerSalg for at andre lesere enkelt skal kunne avgjøre om dette er en nettbutikk de ønsker å benytte seg av. Si gjerne litt om leveringstiden, produktet, kvaliteten, servicen og annen relevant informasjon. Vi ønsker å hjelpe alle leserne våre med å finne de beste nettbutikkene!