Nytelse

Alle anmeldelser

Nytelse

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Nytelse

Det finnes enkelte ting som vi gjerne gruer oss litt til å kjøpe i fysiske butikker. Erotiske leketøy og ting innen dette segmentet kan av og til føles litt intimt å handle et sted der vi kan møte på noen vi kjenner. Derfor er det veldig greit at vi nå kan kjøpe disse produktene på nett. Nytelse er en nettbutikk med fokus på dette området, men hvordan finner du ut om dette er en trygg og pålitelig forhandler? Her på denne siden deler vi informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har benyttet seg av denne forhandleren for å gjøre det enkelt for deg å finne ut om dette er en butikk som kan passe for deg!

Om Nytelse
Nytelse AS er en nettbutikk som ble etablert i Holmestrand i 2003, og er i dag i følge selskapet selv, en av Norges største nettbutikker innen erotiske produkter og sexleketøy. I 2006 ble selskapet det første i Norge til å produsere TV reklamer for erotiske produkter. I 2010 blir selskapet utdelt pris for årets Gasellebedrift, en pris som deles ut av Dagens Næringsliv og Dun & Bradstreet til selskap som har vist suksess både i omsetningsvekt og andre områder. Selskapets visjon er å kunne overraske, glede og inspirere par og single med sexleketøy og andre lignende varer.

Produkter og tjenester av Nytelse
Sortimentet til denne nettsiden fokuserer kun på produkter innen sexleketøy og andre erotiske produkter. Du finner et bredt utvalg av vibratorer, dildoer, glidemiddel, bondageutstyr mm. Du kan også forvente å finne produkter som sexy undertøy, kjoler, kostymer og andre tilbehørsprodukter innen dette segmentet. For å handle hos denne nettbutikken må du være fylt 18 år, eller vise til skriftlig tillatelse fra noen som er myndige eller foresatte. Nettbutikken har også en prisgaranti, noe som vil si at de lover å tilby deg samme pris dersom du skulle finne samme produkt til en lavere pris fra en annen forhandler. Denne garantien gjelder før bestilling og opptil 30 dager etter bestillingen. De har også 365 dagers åpent kjøp som vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere produktet så lenge det fremstår som nytt, ubrukt og i originalemballasjen (Merk at noen produkter kan være unntatt fra dette). Dersom du bestemmer deg for å handle fra denne nettbutikken kan det også være lurt å se opp for en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din. Alle prisene i nettbutikken er inkludert den norske merverdiavgiftenpå 25% og hele totalsummen for kjøpet vil vises i bestillingsprosessen før du betaler. I tillegg til de vanlige betalingsmetodene som VISA og Mastercard kan du også betale via Klarna, som igjen gir mulighet for faktura, delbetaling og betalingsutsettelse. 

Komplimenter, klager og tips om Nytelse
Vi vil gjerne høre om din opplevelse dersom du har erfaringer med dette selskapet. Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse der du forteller litt om for eksempel produktet, leveringstiden, servicen og annen informasjon slik at vi kan gjøre det enklere for deg og alle våre lesere å finne de aller beste nettbutikkene!