StockX

Alle anmeldelser

StockX

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

StockX

Ser du etter et sted hvor du kan handle og selge ulike varer som for eksempel joggesko fra kjente merker? StockX er en markedsplass på nett der du kan gjøre akkurat dette, men når det kommer til nettbutikker er det viktig å gjøre litt undersøkelser på forhånd slik at du kan være sikker på at du velger en trygg og pålitelig forhandler. Her på denne siden hjelper vi deg med dette ved å dele informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har benyttet seg av de ulike selskapene, slik at det er enkelt for deg å finne ut om dette er en butikk som kan passe for deg. 

Om StockX
StockX er en markedsplass på nett som ble etablert i Detroit, USA, i 2015/2016. Selskapet ble grunnlagt av Dan Gilbert, Greg Schwartz og Chris Kaufman. I starten fokuserte siden hovedsakelig på kjøp og salg av joggesko av kjente merker, men har siden 2020 også inkludert varer som playstation, T-skjorter, Hodetelefoner mm. I dag er StockX til stede i flere land med internasjonale kontor i blant annet England og Nederland. Selskapet har vokst til å bli en godt etablert markedsplass på nett og har i dag over 900 ansatte.

Produkter og tjenester av StockX
Sortimentet til StockX varierer mellom ulike elektroniske produkter og klesartikler som T-skjorter, joggesko, vesker mm. Du kan forvente å finne produkter fra kjente merkevarer som Nike, Adidas, Jordan og Nintendo. Du kan også finne andre samleobjekter som Pokémon artikler, Bratz dukker, diverse Lego byggesett og annet. StockX hevder at alle deres produkter går gjennom en nøye verifisering for at du skal kunne være sikker på at produktene på siden deres er ekte, og at du ikke risikerer å ende opp med en falsk kopi av noe. For å kunne handle eller selge produkter via StockX må du være fylt 18 år eller ha tillatelse fra dine foresatte, du må også opprette en brukerkonto. Du kan bruke StockX både via deres nettside og via en app som kan lastes ned på dine enheter. Selskapet følger den Norske angrerettloven på 14 dager, noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere produktet så lenge varen fremstår som ny, ubrukt og i originalemballasjen. For å holde deg oppdatert på nyheter og tilbud fra StockX kan du følge selskapet på sosiale medier som Facebook, Twitter, Instagram og Youtube. På nettsiden finner du også en egen side for nyheter der du kan lese om nye produkter eller nyheter innen ulike merkevarer. Det kan også være lurt å se etter en rabattkode dersom du bestemmer deg for å handle fra denne nettbutikken.

Komplimenter, klager og tips om StockX
Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg og alle våre lesere å finne frem til de beste alternativene på nett. Derfor vil vi gjerne høre fra deg dersom du har handlet eller solgt varer via StockX. Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse der du forteller litt om produktet, leveringstiden, kvaliteten, servicen eller annen informasjon som kan være nyttig for andre som vurderer å benytte seg av de.