StockX Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

StockX

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

Z
Zackery
Jeg har nylig brukt StockX for å kjøpe noen sko, og jeg må si at tjenesten deres virkelig imponerte meg. Jeg hadde hørt om dem fra en venn, men var litt skeptisk på grunn av spamfiltrene deres som ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Anmeldelse av min erfaring hos StockX Tittel: Utmerkede opplevelser hos StockX

  Jeg har nylig brukt StockX for å kjøpe noen sko, og jeg må si at tjenesten deres virkelig imponerte meg. Jeg hadde hørt om dem fra en venn, men var litt skeptisk på grunn av spamfiltrene deres som hindrer tilgang til siden. Men etter å ha løst "px-captcha" klarte jeg endelig å få tilgang. Bestillingsprosessen var ganske grei og intuitiv, selv om det tok litt tid å finne akkurat de rette skoene jeg ville ha i riktig størrelse og modell. Men StockX gjorde det lettere ved å la meg søke etter spesifikke produkter med et praktisk filtreringssystem. Jeg ble imponert over kommunikasjonen under hele prosessen - både via e-poster og app-varsler. Informasjon om fraktstatus og betalinger holdt meg oppdatert på alle trinnene i bestillingen min. Min bestilling ankom innen den estimerte tiden, og jeg mottok produktet helt uten problemer eller bekymringer knyttet til autentisitet eller kvalitet. Alt i alt er jeg svært fornøyd med brukervennligheten av StockX-nettstedet samt væremåten topp motiverte ansatte som holder deg oppdatert underveis.


Andre så også på