Ssense

Alle anmeldelser

Ssense

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Ssense

Er du ute etter å fornye garderoben? Er du kanskje på jakt etter spesielle moteklær av høy kvalitet? I dag kan du finne så og si alt du trenger på nett, og det finnes en rekke klesbutikker med fokus på mote og designerklær. Ssense er en nettbutikk innen dette segmentet, men hvordan finner du ut om dette er en trygg og pålitelig forhandler som kan passe for deg? Her på denne siden hjelper vi deg med å finne de beste alternativene på nett ved å dele informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har handlet fra de ulike nettbutikkene.

Om Ssense
Ssense er en forhandler av mote- og designerklær på nett. Selskapet ble etablert i Canada i 2003 av de tre brødrene Rami, Bassel og Firas Atallah. Siden da har selskapet vokst og i dag sender de varer til over 150 land med en nettside som er tilgjengelig på Engelsk, Fransk, Japansk og Koreansk. Selskapet ble tildelt en pris i 2014 for "Årets entrepenør" fra Ernst & Young. Ssense har som mål å tilby varer av høyeste kvalitet og kjente merkevarer til gode priser og med en fortreffelig kundeservice. 

Produkter og tjenester av Ssense
Ssense varesortiment består av designerklær for menn og kvinner, i tillegg til andre produkter som interiør, hodetelefoner, mobildeksel, husholdningsartikler og annet fra en rekke kjente designere. Du kan forvente å finne produkter fra designere som Marc Jacobs, Tom Dixon, Saint Laurent og mange flere. Innen dame- og herreklær vil du finne alt fra topper og undertøy til sko og vesker. Når du handler fra Ssense vil det komme et frakttillegg på €20 på alle ordrer til Norge, med en forventet leveringstid på 3-5 virkedager. Du har også 30 dager angrerett på kjøp fra Ssense, noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere produktet så lenge varen fremstår som ny, ubrukt og i originalemballasjen. Vær oppmerksom på at noen produkter som for eksempel undertøy kan være unntatt denne retten da disse produktene er klassifisert som hygieneartikler. Når du handler fra denne nettbutikken kan du velge å betale ordren din med kortbetaling via enten VISA og Mastercard eller ved å bruke PayPal. Ssense tilbyr også Prismatch som vil si at de lover å matche den samme prisen dersom du skulle finne samme produkt til en lavere pris fra en annen leverandør. Dette gjelder også dersom et produkt du har kjøpt blir annonsert til en lavere pris innen 14 dager etter kjøpet ditt ble utført. 

Komplimenter, klager og tips om Ssense
Har du handlet varer fra Ssense? Eller har du andre erfaringer med dette selskapet? Vi vil gjerne høre om din opplevelse! Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de absolutt beste nettbutikkene. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse der du for eksempel forteller litt om produktet du kjøpte (stod produktet til forventningene?), leveringstiden (kom bestillingen til forespeilet tid?), servicen, kvaliteten eller annen informasjon du tror kan være nyttig for andre som vurderer å benytte seg av dette selskapet.