Ssense Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Ssense

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

I
Ismael
Jeg har nylig kjøpt flere produkter fra Ssense og må si at opplevelsen min har vært utrolig bra. Utvalget deres av luksuriøse merker, nye designere og streetwear-merker for både menn og kvinner er ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Utmerket shoppingopplevelse hos Ssense!

  Jeg har nylig kjøpt flere produkter fra Ssense og må si at opplevelsen min har vært utrolig bra. Utvalget deres av luksuriøse merker, nye designere og streetwear-merker for både menn og kvinner er fantastisk. Jeg fant alt jeg var ute etter på nettstedet deres, inkludert klær, tilbehør og sko. Det som imponerte meg mest med denne butikken var den raske fraktprosessen. Produktene mine kom innen kort tid etter bestillingen min, til tross for å være sendt internasjonalt. Kundeservicen er også veldig hjelpsomme og vennlige når jeg kontaktet dem angående noen spørsmål om produktene mine. Produktkvaliteten er en annen styrke hos Ssense - de får virkelig tak i topp kvalitetsprodukter fra anerkjente produsenter som Gucci, Off-White, Acne Studios blant andre slike high-end merker. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale dette nettstedet til alle fashionistas eller personer som ønsker et bredt spekter av motealternativer av høy kvalitet under én side!


Andre så også på