Spaxo Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Spaxo

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

K
Kristofer
Jeg må bare si at jeg er veldig fornøyd med min erfaring hos Spaxo. Jeg hadde lenge drømt om å ha en jacuzzi hjemme i hagen min, og da jeg fant ut om Spaxo ville jeg sjekke det ut. Fra start til s...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  5/5 stjerner fra meg! Jacuzzi av høy kvalitet rett utenfor din egen dør

  Jeg må bare si at jeg er veldig fornøyd med min erfaring hos Spaxo. Jeg hadde lenge drømt om å ha en jacuzzi hjemme i hagen min, og da jeg fant ut om Spaxo ville jeg sjekke det ut. Fra start til slutt var opplevelsen fantastisk. Kundeservicen var flott og hjalp meg med å finne den perfekte jacuzzien for mitt behov. De tok seg tid til å svare på alle mine spørsmål og bekymringer også. Leveringstiden var overraskende kort, særlig når man tar i betraktning koronasituasjonen vi er midt oppe i nå for tiden. Installeringen gikk glatt, takket være anbefalte installatører fra Spaxo. Da jeg endelig kunne teste jacuzzien selv, ble jeg ikke skuffet. Det føltes virkelig som om verden stoppet opp mens jeg senket meg ned i det varme vannet etter en stressfull dag på jobben. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Spaxo hvis du vil kjøpe en kvalitetsjacuzzi til hjemmet ditt!


Andre så også på