Sparkjøp Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Sparkjøp

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

T
Trace Barton
Jeg hadde en veldig positiv opplevelse på Sparkjøp! Familievarehuset tilbyr et bredt utvalg av produkter som inkluderer klær, ull, sko, interiør, kosmetikk og dyreutstyr. Jeg fant alt jeg trengte f...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Positive erfaringer hos Sparkjøp

  Jeg hadde en veldig positiv opplevelse på Sparkjøp! Familievarehuset tilbyr et bredt utvalg av produkter som inkluderer klær, ull, sko, interiør, kosmetikk og dyreutstyr. Jeg fant alt jeg trengte for meg selv og familien min til gode priser. En annen ting jeg satte pris på var fleksibiliteten i betalingsalternativene deres. De godtar Vipps, faktura- og kortbetaling, så det var enkelt å handle og velge betalingsmåten som passet meg best. Den ansatte jeg snakket med var også veldig hjelpsom og ga gode råd om produktene de hadde inne. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med kjøpet mitt fra Sparkjøp og vil absolutt anbefale dette stedet til andre kunder som ser etter gode priser og et variert utvalg av produkter.


Andre så også på