Sparkjøp

Alle anmeldelser

Sparkjøp

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Sparkjøp

Ønsker du å spare både tid og penger på å finne den rette nettbutikken? Letter du etter en butikk på nett der du kan finne alt fra kosmetikk til klær til interiør på samme sted? Slike nettbutikker finnes det mange av, men hvordan vet du hvilken du burde velge? Det beste du kan gjøre for å finne den rette butikken for deg er å lese kundeanmeldelser fra andre som allerede har handlet fra dem. Dette kan du gjøre her på ReviewsBird! Se for eksempel hva andre sier om butikker som Sparkjøp her.

Om Sparkjøp
Sparkjøp er en norsk bedrift som driver med salg av flere varegrupper gjennom både fysiske butikker, nett og kataloger. Selskapet ble opprinnelig opprettet som et postordrefirma i 1962 og har sitt hovedkontor i Bergen. Postordrefirma vil si at salget til selskapet opprinnelig foregikk gjennom varekataloger som forbrukere mottok i posten. I dag har Sparkjøp over 24 varehus i Norge og har blitt et kjent butikknavn i de fleste husholdninger.

Produkter og tjenester av Sparkjøp
Sparkjøp fører et bredt sortiment innen ulike varegrupper. Du vil blant annet finne klær, sko og undertøy til både kvinner, barn og menn. Under kategorien barn vil du også finne andre artikler som leker og skoleutstyr. I tillegg til klær selger Sparkjøp også produkter innen varegruppene skjønnhet & velvære og hobby & fritid. Her kan du forvente å finne produkter som sminke, hudpleieprodukter, håndarbeidsartikler og fritidsutstyr. Du kan også sortere sortimentet etter nyheter eller varer som er nedsatt i pris. Når du handler fra denne nettbutikken så kan du vente deg en leveringstid på mellom 3-7 dager. Du har automatisk 14 dager åpent kjøp, noe som vil si at du i denne perioden kan velge å returnere varen så lenge den fremstår som ny, ubrukt og i originalemballasjen. Sparkjøp tilbyr også bytte i butikk, dette betyr at du kan returnere varer du har kjøpt på nett i ditt nærmeste varehus. For ordrer som overstiger et beløp på 999kr vil det ikke komme noe frakttillegg for bestillingen. Ordrer under dette beløpet vil komme med et frakttillegg på mellom 59,90-119kr. Dersom du ønsker å holde deg oppdatert på nyheter, tilbud og kampanjer fra dette selskapet så kan du melde deg på et nyhetsbrev som vil sørge for at du vil motta jevnlige e-poster om dette og mer. Du kan velge mellom de vanlige betalingsmetodene som VISA og Mastercard, men også Vipps og Klarna for å betale ordren din. Sistnevnte kan også gi deg mulighet for å betale med faktura eller delbetaling.

Komplimenter, klager og tips om Sparkjøp
Har du handlet varer fra Sparkjøp? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for alle våre lesere å finne frem til de beste nettbutikkene. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse med din erfaring. Si gjerne noe om produktet, kvaliteten, servicen, leveringstiden eller annen informasjon som du tror kan være til hjelp for andre lesere som vurderer å benytte seg av noen av produktene eller tjenestene til dette sel