Skolehuset Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Skolehuset

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

K
Kemmer
Jeg har nylig handlet hos Skolehuset, og jeg må si at jeg er veldig imponert over deres kundeservice og produkter. De hadde et bredt utvalg av utstyr til både skole, jobb og fritid - alt fra penner...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En flott opplevelse på Skolehuset

  Jeg har nylig handlet hos Skolehuset, og jeg må si at jeg er veldig imponert over deres kundeservice og produkter. De hadde et bredt utvalg av utstyr til både skole, jobb og fritid - alt fra penner og papir til datamaskiner og kontorstoler. Det som virkelig skiller seg ut med denne butikken er den personlige servicen de gir deg. Personalet var veldig kunnskapsrike om produktene sine, så de kunne gi meg gode råd om hva som ville passe mine behov best. Jeg satte også pris på effektiviteten i leveringen; pakken min ankom bare to dager etter at jeg hadde lagt inn bestillingen. Alt i alt hadde jeg en svært positiv opplevelse med mitt kjøp fra Skolehuset, og ville absolutt anbefale dem videre for alle dine skole-, arbeids- eller fritidsbehov.


Andre så også på