Schutz-shoes

Alle anmeldelser

Schutz-shoes

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo AliExpress
AliExpress

Selv om det fortsatt er vanlig å handle i fysiske butikker, kan vi ikke legge skjul på at det er mye lettere å handle via nett. D...

Logo Dresslily
Dresslily

Man kan alltids behøve noe nytt til garderoben. Det trenger ikke nødvendigvis å være fra Gucci, men noe fint skader ikke....

Logo Birk Sport
Birk Sport

Er det noe nordmenn er så er det det at vi er aktive. Kanskje ikke i akkurat like stor grad som tidligere, men om si sammenligner oss med res...

Logo ChicMe
ChicMe

Det er alltid gøy og spennende når man kjøper seg noe nytt å ta på seg. Det er ikke sånn at det nødven...

Schutz-shoes

Hva man har på seg på føttene er veldig viktig for veldig mange. Man skulle nesten antatt at det egentlig ikke burde være så viktig, for det er bare noe man har på seg for å ikke få vondt, men det har utviklet seg til noe helt annet, hvor det er mote som er i fokus. Og om det føles interessant, så ta gjerne en titt på det Schutz-shoes selger. Det er en butikk ikke veldig mange nordmenn har erfaring med, men det gjør det desto mer verdt din tid for å se hva som finnes der, og det kan du gjøre ved å lese vår anmeldelse. La oss hjelpe deg med all informasjon du behøver.

Hva du bør vite om Schutz-shoes
Det er en interessant historie om Schutz-shoes som kan være greit å vite om. Selve selskapet er faktisk grunnlagt av en brasiliansk mann ved navn Alexandre Birman. Han er faktisk mer kjent enn det man skulle tro, og han ble til og med nevnt i tv-serien Gossip Girl. Og det er definitivt serien som tar mote og skotøy på alvor. Noe som gjør at Schutz-shoes på mange måter er en moteriktig butikk å handle i, og som kanskje interesserer mer enn du tror? Selskapet ble grunnlagt i 1995, da Birman ikke var fylt 20 år enda, så det er tydelig at vi har å gjøre med eksperter i bransjen. Og det er jo egentlig bare gull verdt for oss.

Dette er en profesjonell og god butikk å handle i, og det er verdt å bruke tid og penger på den. Du får produkter av høy kvalitet, og du blir behandlet bra. Det at du får gratis frakt er et stort pluss, spesielt siden det kunne blitt ganske dyrt dersom man betaler også for frakt med tanke på hvor Schutz-shoes leverer fra!

Hva du kan kjøpe hos Schutz-shoes
Det er sko det går i, av naturlige årsaker, og da er det sandaler, støvler, pumps og mye annet som er tilgjengelig. Det er jo sånn at man har visse forventninger til slike butikker, med tanke på det ensidige fokuset, og det er godt å se Schutz-shoes oppfylle kravene som man rimeligvis har. For eksempel så har de også en egen kategori for brudesko, så da kan man nok anta at man finner det aller meste man eventuelt skulle være ute etter.

Prisene hos Schutz-shoes er gode, og de går jo hånd i hånd med kvaliteten man kjøper. Det er en god balanse der sånn sett, og du vil definitivt føle kvaliteten på kroppen når du bruker et par sko fra Schutz-shoes. Som sagt, selskapet har vært i gang siden 1995, ogd et er ikke noe man klarer å få til om man selger produkter som ikke er av god nok standard. Så ta gjerne en titt på hva som finnes der, og se om de har noe for deg. Har du allerede gjort det og har noe du vil fortelle om, så gjør gjerne det også!