Schutz-shoes Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Schutz-shoes

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

R
Raina Gaylord
Jeg kjøpte et par sko fra Schutz og jeg er veldig fornøyd med produktet! Skoen var akkurat som beskrevet på nettsiden og av høy kvalitet. Jeg satte også pris på den gratis frakten, siden det gjorde...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Anmeldelse: Kjempefornøyd med mine nye sko fra Schutz

  Jeg kjøpte et par sko fra Schutz og jeg er veldig fornøyd med produktet! Skoen var akkurat som beskrevet på nettsiden og av høy kvalitet. Jeg satte også pris på den gratis frakten, siden det gjorde hele opplevelsen mer økonomisk fordelaktig. Bestillingen min ble pakket godt og leveringstiden var raskere enn forventet. Et annet pluss med Schutz er at de har et bredt utvalg av forskjellige typer sko til gode priser, så jeg kan finne alt fra sandaler til sneakers. Alt i alt hadde jeg en flott opplevelse med å handle hos dem og vil definitivt anbefale butikken videre!


Andre så også på