Proviz Nordics Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Proviz Nordics

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

E
Eva
Jeg nylig kjøpt noen produkter fra Proviz Nordics og jeg er veldig fornøyd med mitt kjøp. Jeg bestilte en sykkeljakke og et par løpetights, begge med høy synlighet reflekser som gjør dem perfekte f...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Proviz Nordics Review

  Jeg nylig kjøpt noen produkter fra Proviz Nordics og jeg er veldig fornøyd med mitt kjøp. Jeg bestilte en sykkeljakke og et par løpetights, begge med høy synlighet reflekser som gjør dem perfekte for mine morgen- og kveldstreninger. Bestillingen min ble behandlet raskt og leveransen var gratis tilgjengelig over hele verden, noe som var en stor bonus for meg siden jeg bor utenfor Storbritannia. Kvaliteten på produktene var også imponerende; stoffet føles slitesterkt samtidig som det puster godt under trening. Jeg kunne definitivt merke at Proviz har fokus på å lage sportswear av høy kvalitet. Det finnes ikke mye å klage på når det kommer til Proviz Nordics; alt fra nettsiden til produktene i seg selv viser at dette er et selskap som tar sin jobb seriøst. Hvis du er ute etter reflekterende sportswear av høy kvalitet så vil jeg definitivt anbefale dette selskapet.


Andre så også på