Outnorth Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Outnorth

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

L
Libby
Jeg kjøpte nylig noen produkter fra Outnorth, og jeg er veldig fornøyd med min opplevelse der. Utvalget av skandinavisk turutstyr var imponerende, og det var enkelt å finne akkurat det jeg trengte ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En positiv handleopplevelse hos Outnorth.

  Jeg kjøpte nylig noen produkter fra Outnorth, og jeg er veldig fornøyd med min opplevelse der. Utvalget av skandinavisk turutstyr var imponerende, og det var enkelt å finne akkurat det jeg trengte for turen min. Jeg likte spesielt godt at de tilbyr produkter fra anerkjente leverandører som Bergans, Norrøna, Hilleberg, The North Face, Fjällräven, Haglöfs og Didriksons. Nettstedet deres var også brukervennlig og navigasjonen var enkel. Det tok ikke lang tid å fullføre bestillingen min og få den sendt hjem til meg. Produktene ble levert raskt og i god stand. Til slutt vil jeg si at kundeservice på Outnorth var veldig hjelpsomme når jeg hadde noen spørsmål om produktene eller bestillingen min. De ga gode svar på mine bekymringer og løste eventuelle problemer umiddelbart. Totalt sett gir jeg Outnorth tommelen opp! Hvis du leter etter skandinavisk turutstyr av høy kvalitet så er dette stedet for deg!


Andre så også på